PRINCESSAN MIN.

image26

Min söta lilla princessa. Sovande så sött i min famn. Saknar att ha dig i min närhet, saknar dina underbara kramar och dina frågor om livet. Saknar ditt vackra leende, din söta röst och alla dina busiga påhitt. Kommer aldrig glömma dig eller släppa dig trots att det ser ut som det gör idag. Du betyder extremt mycket för mig hjärtat. <3

you
make me smile...

PÅ BÄTTRINGSVÄG.

Har precis duschat, noppat ögonbrynen, smörjt in mig och käkat fil med bitar av grönt äpple i. Det var mumsigt som vanligt. Sedan hjälpte jag min mamma att förbereda sig inför bröllopet som hon och pappa ska på idag. Eftersom jag är sjuk så kunde jag tyvärr inte närvara, vilket jag tycker är synd med tanke på att jag aldrig varit på bröllop förut.

Gårdagens kväll slutade med att min kära Raida kom förbi för att mysa lite. Vi kollade på Final Destination 3 och som ni kanske fattar så är det en efterföljare av Final Destination 1 och 2. Den var faktiskt helt okej, dock fick man lite små creeps av den. Ni som sett den kanske förstår vad jag menar och ni som inte har sett den och gillar skräck/thriller både se den. Efter filmen var klar så la vi oss i min säng och diskutera lite kring ämnena sex och förhållanden, själva detlajerna går jag inte in på nu. Det får helt enkelt bli ett eget inlägg.

Dagens planer är mycket få och eftersom jag går på pencilin så funtar jag på att bara vara hemma men samtidigt känner jag spring i benen och en slags sällskapssjuka. Tyvärr så jobbar min R till 23 ikväll, which sucks :( dumma SF(!)

Återkommer med mer fakta kring min dag/kväll senare då jag i själva verket planerat något väsentligt. Hahaha.



PEACE OUT, R-TOWN(!)

NYTTIGHETENS NYTTIGHET.

Så nu har jag ätit min första nyttiga snack. Den bestod av ett glas vatten samt fil med nötter, russin och ett uppskuret gröntäpple. Visst är jag duktig(?) :D Det är iallafall en början.. Nej nu ska jag fortsätta leta reda på en film som jag vill se som ännu inte kommit ut i sverige, Stop Loss. Wish me luck, vill verkligen se den ikväll.

Nu rinner tiden iväg, börjar jobba om 45 minuter också. Får se hur lyckat det blir med tanke på att jag fortfarande är grymt sjuk, men men i need the cash(!)



PEACE UP, R-TOWN.

Lean Back Crew

image24

Sarination - Sheenush - Beccsz
We are the lean back crew, there are no others (!)

SJUKLINGEN DAG 4.

Då var det som ni kanske fattar med tanke på rubriken på detta inlägg, dag 4 av sjuklings period. Jag och mamma kom på att det endast var 5 veckor sen jag låg i sängen och den gången låg jag i 2 veckor, usch det har jag verkligen inte tid med. Jag tar ju studenten om 5 DAGAR(!?!?)

Imorse var jag iallafall hos doktorn som berättade så rart att jag för fjärde gången i år har halsfluss eller streptokoker (hur det nu stavas, who knows). Kul va(?) Så nu är det bara att börja att äta pencilin IGEN. Aja så länge skiten försvinner innan nästa fredag så mår jag prima. Nej nu är det verkligen dags att börja ta hand om sin kropp, kan inte fortsätta såhär. Är sjuk 2 veckor av varje månad om inte mer. Har inte tid eller råd med det nu när vuxenlivet kickar in. Inte bara ska jag stärka min immunförsvar utan jag måste nog börja tänka om hur jag lever. För mycket festande och för lite sömn, för mycket skit mat för oregelbundna måldtider. Nej fyfasiken nu är det dags för FÖRÄNDRING, så håll tummarna för mig. This is the beginning of the future(!)

Förresten min pappa kom till Sverige igår för att hälsa på oss, han stannar förmodligen tills efter min student och kanske lite längre. Lite små mysigt måste jag erkänna(!)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Rachel Ray och självklart ta min kära medecin. mums mums  xD

This is me right now (!) haha


A.

image23

(Bilden är tagen i en taxi efter en kväll på La Isla på Andres och Mig)
När jag ändå håller på att presentera vissa av mina underbara vänner, så tänkte jag att  det vore dags att introducesa min bumbis Andres. Glömmer aldrig våran 1 timmes långa promenad. Finns här för dig ska du veta <3.

Och nej våra tungar nuddas inte utan det ser bara ut som det eftersom jag sitter bakom honom.

R.

image22

(Bilden är tagen hemma hos Martin på Raida och Mig)
Tyckte att det var dags att ni fick se hur min andra halvish ser ut <3. you know i love you.

J.

image21

(1:ta dagen i rålis. Bilden är på Mig och Josélito)
Gubben du är en av de sötaste jag känner.

L.

image20

(En bild från valborg på Luis och Mig)
That day will never be forgotten <3.

GUESS WHO'S BACK?

Kände att det kanske var på tiden att börja skriva igen, eller vad anser ni mina kära läsare? Om jag har några kvar det vill säga. Man kan väll lugnt konstatera att det har varit en öken i min blogg och jag ber verkligen om ursäkt för det men har varit en hektisk månad men nu ligger jag här igen, sjuk! Surprise, surprise lixom. Som jag sagt tidigare så är jag inte den bästa på att ta hand om mig min kropp och det hjälper inte heller att jag har världens sämsta immunförsvar. Så Rebecca + festande + stress + helt omvänt tidsrytm = 40 graders feber, blåsor, halsfluss, ont i huvudet, ont i öronen = lilla sjuklingens symptomer. Typiskt är det också att jag blir sjuk ca 1 vecka innan jag ska ta studenten. Får verkligen hoppas att det här går över till dess, annars är det ganska kört.


Som ni kanske fattat redan så har jag spenderat senaste månanden med party hatten på och ett glas med något i handen. Men detaljer om vart och med vilka behöver vi inte gå in på. Däremot vill jag bara säga hur glad jag är att jag fann er bumbifamiljen (ni vet vilka ni är). Ni har kommit att betyda skit mycket för mig och jag vill inte vara utan er. Sen vill jag även säga att jag fortfarande är grymt glad över att jag har min Raida, you know you rock my world babe.

Studentmössa

Nu är det countdown till utspringet, tjalalalalala. Exakt 8 dagar kvar biatches.


RSS 2.0