First day at work.

Då är första dagen på det nya projektet avklarat(!) Wihu. Något som jag kanske inte berättat är vad jag sysslor med nuförtiden i form av arbete. Jag blev nämnligen rekommenderad (utan att ens veta om det) av Evelyna till Vendator, som är ett bemaningsföretag. När jag blev anställd blev jag först satt på ett projekt för Svenska Dagbladet då jag jobbade med prenumerationer och prövare, dock var det inget för mig, iallafall inte i längden. Som tur var så blev jag efterfrågad till ett nytt projekt på Ströma, som ligger vid skeppsbron och är ett företag som har flera båtar som guidar runt turister i sthlms skärgård. Roligt folk och förändring, det är något som känns skönt. Dock är jag glad att min partner, Sara fortf jobbar med mig. Ingen får sära på oss, we are a team, yeaaaaaaaaaaah(!).

Efter jobbet gick jag självklart förbi min poik som jobbar på TopStreetWear och pussade lite på honom tills jag kände att magen var i seriöst behov av mat så iväg bar det till McDonalds (inte världens nyttigaste, i know) och nu sitter jag i min soffa och kollar på American Idol. Finns det något roligare(?) Väntar på min poik gör jag ju självklart också, han lär ju vara hemma om 1 timme eller något sånt. När jag tittade förbi hos poiken min så fick jag även en liten present som han kände skulle passa mig, nämnligen shutter shades, dock inga vanliga utan riktiga blinged out shutter shades (bild ser ni nedan).


Häftiga va(?) (:

One luv biaaatches(!)

I'm back, Chinchilla was gone for a minute.

Shulululu. Guess who's back? Meeeeee, tra la la la. Jag kan inte dierkt påstå att min blogg har lidit av bloggtorka utan snarare att den dog totalt ett tag, men det var något jag behövde. Har hänt så mycket i mitt liv att jag tappat balansen ten på vad som är viktigast och vad som inte är värt att lägga ner energi på. Ett tag nådde jag verkligen botten, längre än jag tror att många fallit men istället för att ge upp så bestämde jag mig (som vanligt) för att kämpa på, att inte lägga mig ner och låta mig överrösas med sorg/mörka tankar. Men nog pratat om det, nu är det dags att se framåt och skapa nya möjligheter. Jag kommer aldrig sluta kämpa, för det är en sån person jag är.

Sedan sist jag skrev ett inlägg har en hel del hänt som ni kanske fattat.
Jag har hunnit:
- skaffa nytt jobb
- fyllt 20
- skaffat pojkvän
- sökt till komvux
- planera inför framtiden/gjort upp mål

Jag vet inte hur många läsare jag har kvar med tanke på att det var extremt längesen jag uppdatera men jag hoppas att några hålt sig trogna så jag tänkte be er läsare ställa frågor som ni är intresserade av att veta om/lite mer om..

God bless


RSS 2.0