Dagens sötaste kommentar.

"Becca, Du är underbar. Du är rolig, man kan vara avslappnad och sig själv med dig och du får mig att le. Och att du är det sötaste på år och dar, med extremt vackra ögon man inte kan släppa blicken från och läppar som får munnen att vattnas skadar inte det heller... " / Mr X


Tisdags mys.

Vaknade runt 11 då Mr skulle gå och jobba, var lite små pigg och såg hur solen sken utanför så såg ingen mening att somna om. Istället så bytte jag om till bikini spreja på lite cocos olja, öppna fönstrena och la mig i solen för att get a little tan. Jag kan ju informera er att det var exakt det jag fick också. Fick tom bikinilinje. Wihooo! Där blev jag liggandes ett bra tag tills det var dags att städa undan lite och bege sig hemåt för en efterlängtad dusch. Efter att ha sköljt av mig all olja osv så var det dags att röra sig mot min kära faster i Huddinge där det bjöds på en extremt god middag och även en passa prat (som vanligt, lika mysigt varje gång). Tack faster för den underbara måltiden och för ditt underbara sällskap, alltid lika vällbehövligt!

Nu har jag iallafall kommit hem och har precis bytt om till mjukis. Ligger för övrigt och kollar på tv. Ska fixa lite grejer innan jag går och lägger mig men kommer nog inte bli en sen kväll för mig. Ska nämnligen försöka ta mig upp skapligt tidigt för att få lite jobb och annat gjort.

Bless,
R.


They really made it BOUNCE.

Jag har inga ord för vad jag upplevde igår när jag såg Bounce Last Show. Det var en tårfylld publik när slideshows av gruppen visades på skärmarna kan jag ju säga och det kändes faktiskt lite i hjärtat att veta att detta var deras sista framträdande som just Bounce. 13 långa år har de hållt ihop i vått och torrt, visat vad de verkligen går för. I take my hat of for you guys. Finns nog ingen grupp som ens kan komma i närheten av er talang här i Sverige. You really have brought a new meaning to dance. Riktig inspiration.

Idag ska jag utföra lite sysslor som måste göras och sedan blir det förhoppningsvis en promenad i solen. But it's business before plessure. Can't forget that!

Bless,
R.


Let me see you BOUNCE.

Så nu har jag äntligen börjat ta mig ur min söndagskoma tack vare min kära mor som nyss kom med en redbull. Har legat helt deckad hela dagen och bara velat somna. Men har inte tillåtit mig själv att göra det med tanke på att jag måste börja vända tbx mitt dygn. Gårdagens äventyr är hemlighets stämplade *sorry peepz*. Istället lämnar jag det till eran fantasi att komma på hur jag igenltigen spenderade min lördag och med vem/vilka. Hoppas ni andra hade en rolig kväll iallafalll.

Dagens planer ser ut som följande. Jag ska börja med att käka söndagsmiddag med familjen sen efter det bär det av mot Globen där jag och familjen ska kolla på Bounce. Ska bli grymt kul att se efter alla superduper recensioner de fått och med tanke på att detta är deras sista show så är det bara ett MÅSTE att se. Efter uppvisningen så blir det säkerligen hemgång. Krypa ner hemma i sängen med godis och kolla på film tills man somnar. Vad tycker ni om den va? Ain't life good. Fast ännu mysigare hade det ju självklart varit om man hade den där speciella personen att krypa ner bredvid. Men får väll gosa med min kudde istället. Buhu!

Nej nu ska jag börja fixa mig lite, sitter nämnligen fortf i mjukis kläder med håret på sne. Makeup here i come.

Bless,
R.

En nyduschad chinchilla.

Så var jag en duktig flicka igår som stanna hemma eller inte? Vad tror ni?

För er som hoppades på att jag skulle vara en duktig flicka, så kan jag ju säga att jag aldrig riktigt varit en fena på den fronten så som ni kan gissa så blev det faktiskt utgång till hela slanten. Kvällen börjades på Eken i slussen, där jag träffade gamla vänner som jag inte sett på ett tag samt mitt ex kusin och hans fästmö. Där blev det massa drinkar och shots! Efter lite om och men så beslutade vi oss för att dra vidare till Berns men väll framme så ångra vi oss och drog istället till Hells Kitchen. Efter min första gång där så kan jag ju säga att jag inte kommer bli stamkund. Det var absolut inte mitt slags ställe. Musiken var bra men folket har jag bara ett ord för och det är: USCH. Nej nu ska jag inte sitta och vara hater här för det är ingen sån jag är men allvarligt talat. Mer pinsamma människor får man banemej ta och leta efter. När jag kände att jag gjort mitt där så drog jag vidare till Mr. Och det var där jag spenderade dagen. I soffan sovandes med solen i ansiktet. Skönt vare. Nu har jag nyligen kommit hem och har precis hoppat ur duschen. Kvällen är oviss och med många som ringer och tjatar om olika saker så vet man aldrig hur den här kvällen slutar heller.

Ska jag göra stan osäker eller ska jag låta mina söta små fötter vila en kväll? You'll get the answer tmrw.

Bless,
R.


Aj aj aj min mage.

Kan fortf inte sluta garva och att S bjöd mig på en kebabtallrick innan hjälpte inte direkt krampen jag nyss fick. Messiah Hallberg och Ahmed Berhan big ups till er. You guys got big talents and are on the rise to stardum. Hör fortfarande skämten i huvudet. Haha! Fyfan asså. Ni som ännu inte tagit del av dessa tvås galenskaper måste banemej ta och göra det för det är verkligen värt det. Jag var inte så pigg på stand up comedy förut men fyfan asså. I'm hooked. Tack S för att du tog med mig på denna gulliga överraskning. Means a lot. :)

Nu har jag precis kommit hem och svept min tredje burk cola. Cola beroende? I think so. Tittar lite på någon skräckfilm på 5an och velar fram & tbx mellan om jag ska ha soffsittarkväll eller om jag ska hänga med folket ut. Mobilen har nämnligen ringt nonstop senaste timmarna med gullungar som vill ha med mig ut på olika äventyr men med tanke på att jag precis börjat bli frisk så vet jag inte riktigt om jag vill riskera att åka på att bli sjuk igen. Har lixom inte tid med det eller lust. Ja ni, jag får ta en funderare så återkommer jag med svaret senare.

Bless,
R.

Raw Comedy...

... here i come. Har precis gjort mig klar för att röra mig mot skanstull där jag ska till boulevardteatern med S. Gullig och vällbehövlig överraskning måste jag påstå. Först ska vi dock hinna äta en mumsbit någonstans så nu måste jag röra mig, så jag inte blir överdrivet sen som vanligt. Mrs Tidsobetemist här.

Bless,
R.

3 år har nu gått...

... men smärtan är inte mindre för det. kan fortfarande inte fatta att du inte längre finns bland oss och kommer nog dröja tills jag på riktigt accepterar det som har hänt. vill bara att du ska veta att du är extremt saknad och älskade bamsebjörn. hoppas du funnit mer frid i himmelen än du någonsin kände här på jorden. wait for me.


Jimmy Geovanni Basurto Olivares
841211 - 070421


Kill me, pleeeeeeeeeease.

Min rygg håller på att ta död på mig och min bakis är en dubbel sådan. Jag tror jag börjar bli gammal, haha. Klarar inte två fyllokvällar i rad. Min kropp har på sistone blivit sliten och trött efter allt festande. Ledvärk och rygg ont. Låter det som ngt en 20 åring borde ha? I don't think so, haha. Men det är iallafall det jag lider av just nu. Vaknade tom full. Det är lite tragiskt men vad ska man göra. Efter 8 drinkar och 3 öl så blir väll vem som helst lite i hatten? Jag blev iallafall det kan jag ju säga. Blame it on the a a a a a alcohol igen dock. Dricka med måtta är inget för mig. Hahaha! Kvällen blev lyckad efter mycket om och men. Vi förkrökade på Nivå 22. Jag måste bara fråga: vad fan har hänt med det där stället? Förut gick man dit och man kände hela stället, det var som att förkröka hemma hos ngn och man hade alltid kul. Igår så kände jag ungefär 10 personer, om ens det. Resten var typ 92:or. I don't get it. Aja, jag antar att man verkligen börjar bli gammal. Efter ngra Oozo (eller vad de heter) så drog vi vidare till k15 där min alkolist vän Aga hade klubb. You gotta show your support. Samma sak där, jag kände mig gammal för första gng i mitt liv. Men det var bara att göra det bästa av situationen. Allt blir till det man gör det. I slutändan var det ändå en lyckad kväll med mkt skratt och alkohol plus ett stopp på donken där det blev alldeles för mkt mat. Matkoma igen, dock var jag för full för att märka det. Kanske är en anledning till varför jag mår så illa, to much food!

Nu ska jag ställa mig i duschen så jag blir en människa igen och sen ska jag väll försöka ta mig ut i det fina vädret.

Bless,
R.

Sa ngn partytime?

Nu har jag gjort det igen. Jag har lyckats trycka i mig en korvmeny, redbull och fanta. Måste ju kämpa hårt för att få rätt form inför beach 2010. Är jag inte duktig? Det tycker jag iallafall. Mr har gått för ett tag sen för att fira sin kära vän i slussen så jag har lägenheten för mig själv. It's all good in the hood. Sitter just nu i soffan och kollar på wipeout. Fan vilken skadeglädje man kan få ibland, haha. Funny in my tummy. Lite synd dock att bara killarna kom till finalen, what happened ladies? Ni skulle ju knäcka de. Better luck next time.

Javisst ja, jag kanke ska uppdatera er om hur det igentligen slutade igår. Tanken var ju att vi skulle åka och förkröka hos emilys killkompisar i liljeholmen men efter mkt krångel så sket vi i de och åkte vi istället till Danne i Huddinge and believe me, det var värt det! Haha. Vilken vild kväll det blev iallafall. Igentligen skulle vi ha tagit kl 01.02 tåger till stan för att klubba men vi fastnade helt hos Danne. En sak kan jag säga om gårdagen iallafall, blame it on the a a a a a alcohol. Shottar, lekar och mkt dansande är en summering av kvällen. En kort men bra summering, haha. No details, sorry guys. Vid 04.00 var det iallafall dags att bege sig vidare för mig medan Emily körde en bortamatch. Tack för en underbar kväll E och mina älskade boy. Även fast ni är knäppa så har jag mad love for ya'll. Måste göras om snart, kanske ikväll? Nej ikväll blir det faktiskt utgång. Förkröka sen vidare till kanske berns för ovanlighetens skull? Man har ju aldrig varit där, noooot. Får återkomma imorn om hur det slutade ikväll. Kmr även lägga upp bilder från nattens bravader.

Nej nu ska jag lägga mig och ta en powernap så jag orkar med kvällen. Man är ju inte ungdom längre som klarar att vara uppe hur många dygn somhelst. Haha!

Bless sålänge,

R.


Matkoma, matkoma, matkoma.

Nu har jag lyckats få i mig en 90 gramare medan jag kollar på 2 1/2 men. Ain't life great? Måste verkligen påstå att jag jobbar hårt inför det här med beach 2010. Ingen motion och skräpmat. Visst är det en bra kombination inför att få den "perfekta" kroppen i sommar? min super diet, haha.

Nu är jag  iallafallsuper trött, har hamnat i riktig matkoma som vanligt! Sitter i övrigt och väntar på att Mr ska komma hem så att jag kan ge mig av mot kvällens äventyr. Kommer nog bli en lyckad kväll, lite smått oplanerat men det är ju oftast de kvällarna som blir grymmaste. True or not?

Funderar faktiskt på att ta en tupplur på soffan tills Mr kommer hem och det är dags för mig att fixa mig.

Bless,
R.

Snart är det fredags myyyyys.

Men först ska jag avsluta mina hemmafru sysslor. Är nämnligen hemma hos Mr och städar hans lägenhet. Snäll vän jag är va? Jag tycker iallafall det. Alla rum förutom köket (som får tas ngn annan dag) är skinande rent. Har skrubbat, dammsugit, plockat undan kläder, polerat och sorterat kvitton. Nu sitter jag som en degklump i soffan medan magen skriker efter mat. I can literally hear it screaming: "feed me!" Men den får hålla ut i någon timme till. Sedan blir det att börja fixa sig och röra sig utåt för att möta upp min kära vän Emily. Vi ska nämnligen förkröka hos några killkompisar till henne och sedan blir det utgång. Woop woop. Är inte så jätte hypad än men det är nog bara för att det blivit lite för mycket festande senaste månade, men det blir nog kul när man väll kommer igång. Vad ska ni göra ikväll?

Nej nu ska jag fortsätta med diverse saker som ska fixas innan Mr kommer hem.

Bless,

R.


Nattens kommentar på berns:

Dj preview: "chinchilla, du tog nyss min oskuld!"

Jag: "vaaa? vad snackar du om?"

Dj preview: "ja, du trampa precis på mina nya vita skor. du är den första som invigt de, alltså så har du tagit mina skors oskuld."

Haha knäppaste men bästaste kommentaren igår! Ja du preview, som jag sa till dig igår så finns en första gång för allt. ;)


Torsdag

Idag har varit en riktigt slö-dag. Efter en vild natt på bedroom som denna gång hölls på berns + efterfest så kom man ju inte hem förrens folk började åka till sina jobb. Väll hemma så var man ju lagom seg och hann sova ca 1 timme innan telefonen började ringa non-stop. Tillslut gick det inte att somna om så då var det lika bra att hassa sig ur sängen. Sen var det bara att ta en dusch och åka för att köpa mat från jebena i rådhuset åt mr som låg hemma döendes (hans ord). Så idag blev det tyvärr ingen lunch ute, men jag hann njuta av solen en stund iallafall. Finns en morgondag trotts allt. Får hoppas på att det blir lika fint väder då. Efter att ha smaskat i oss massa mat så kom självklart matkoman smygandes. Då var det hög tid att lägga sig i soffan och låta magen vila lite. Fast detta fick den inte göra länge, utan det blev fanta och godis ovanpå all mat. ILLAMÅENDET är här nu kan jag ju säga. Så kort och gott har jag inte gjort någonting speciellt idag förutom chilla millat. Och jag tror faktiskt jag ska fortsätta med det nu genom att lägga mig i soffan igen och kolla vidare på Hanibal som går på 6an just nu. Make me scream please! :P

Morgondagens planer är fortf ovisa, men uppdatering kring det kommer senare. I promise.

Bless,

R.

now matter how hard you try to hide it,

the truth always prevails. don't you forget it.

Trust is like...

 ... a mirror.You can fix it if it's broke, but you can still see a crack in the reflection.

RSS 2.0