Onsdag.

Har haft en egen-dag i solen. Medans resten av familjen varit och jobbat så har jag legat och stekt på bryggan. Jag skulle egentligen har klämt in att plugga men solen lockade alldeles för mycket så istället för att vara en duktig flicka så satte jag musiken på högsta volym och jobbade på att bli svart. Aja nu får väll se till att plugga lite nu. Eller inte exakt just nu, för för tillfället sitter jag och kollar på TV m brorsan samt äter chips. Är fortf as hungrig så ska laga mat åt oss snart. Måste bara samla krafter först.

Tänkte ha fotbollskväll m brorsan men sen kom vi på att det inte är fotboll förrens på fredag. Lite sugigt, så det får bli en filmkväll istället men det är lika mysigt det. Blev en hel del bilder idag också men kom på att jag inte har sladden till kameran här så bilderna kommer upp när jag varit inne i stan, vilket faktiskt blir redan imorgon.

Nu kallar chockladen som ligger i ett skåp på undervåningen. They are calling my name, haha.

Bless.


Spanien (vinnarna) - Portugal


Första & enda målet i denna match.
David Villa, vilken insats. Du e så tuuuuuung!


VM: Spanien - Portugal

 VS

KOM IGEN NU ESPANA, make me proud!

Första målet: DAVID VILLA!


Solen skiner, woop woop.

Long time no see kära läsare. Varit sjuk senaste 2 veckorna i diverse saker. Först blev jag skjuten med ett luftgevär på jobbet (inte det roligaste som hänt i sommar, vad som gjorde det värre var att det hände 5 dagar innan min födelsedag) så då blev jag skjuskriven från jobbet i ca en vecka, sen när handen började läka så lyckades jag få någon form av infektion i kroppen som tog död på mig totalt. Lagom roligt var det när jag börja hallucinera men vad ska man göra, det var bara att bita ihop. Nu har jag precis ätit klart min omgång av antibiotikan och hoppas att min hals också ska bli bättre snart. Så håll tummarna för min hälsa, haha. Har inte råd att vara sjuk längre och inte heller någon lust med tanke på allt som händer och det vackra vädret.

Just nu är jag på landet iallafall och vilar upp mig. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att plugga i solen och varit i Norrtälje med mams och mormor som varit och hälsat på under midsommar dagarna. Blev bjuden på världens godaste biff och pommes. Vattnas i munnen bara jag tänker på det. Älska mat? Hell yeah. Sitter för tillfället och väntar på att Spanien - Portugal matchen ska börja. Viva Espana säger jag bara. Om de inte tar hem det här vet jag inte vad jag tar mig till. Scream my head off kanske.

Morgondagens planer är inte mer än att sola hela dagen och klämma in lite plugg också. Bilder ska jag försöka komma igång och ta, samt lägga upp. Förbättring på G.

I'll be back,
Bless.

Don’t let your...

... victories go to your head, or your failures go to your heart.

Fool me once...

... shame on you. Fool me twice, shame on me !

I need shopping.


(dock ska kavajen vara vit)


Aaaaj mina fötter.

Idag är det ännu värre. :/ Det värker så jag mår illa. *suck* I'm a hard working woman people. ;)
Men får tänka såhär "money money money". Av 7 dagar har jag nu avklarat 2 st. 5 to go. Woop Woop! *not*

Aja ska inte klaga nu. Det kunde ha varit värre, jag kunde ha varit arbetslös. Right? Förresten jag fick tbx min första inlämnade uppsats. Guess what i got? VG. Nu vet jag hur läraren rättar så nästa inlämning blir spikat ett MVG.

Nej nu kallar sängen.

Bless,
R.

Tröttis.

Mina ben värker, mina fötter värker, mitt huvudvärker, min handflata värker. ALLT värker. Haha inte så konstigt efter 13 timmars arbete. Heeelt slut kan man gott säga. Ska försöka lägga mig och varva ner nu. Peace people.

I wanna be...

... your gerri. :$

RSS 2.0