TISDAG.

Ännu en dag i skolan, en väldigt lååååång dag måste jag erkänna. Detta kan nog bero på att jag mådde så dåligt när jag vakna imorse, känner mig sjuk. Känner mig febrig och har ont i huvudet, usch usch vill inte bli sjuk nu. För er som är intresserade så åt jag nyss kyckling soppa med rostat bröd, riktig sjukling måltid måste jag erkänna och nu ligger jag ihopkroppen i vår mysiga soffa och tittar på tv, samt är inne på facebook och msn. Kvällen kommer spenderas hemma, eftersom jag måste samla kraft tills imorgon då jag och pappa ska mötas upp efter han har jobbat och shoppa lite efter saker jag känner att jag behöver.

Vill bara lägga till hur mycket jag saknar mina tjejer; raida, laura, giuliana, micaela, jussi, emily och mammsen <3 love you guys!


bilden är från Valencia 2008

Alicante 2008 (flera bilder kommer sen).


Nya hårfärgen.

BEFORE


AFTER


[ska dock tona det igen blåsvart för det blev inte tillräckligt mörkt tycker jag]

En ny vecka.

En ny vecka och med det kommer nya möjligheter samt en ny vecka av skolgång. Just nu sitter jag och kollar på FOX tv kanal som har kommit att bli min favorit kanal här i spanien, detta är nog eftersom serierna är amerikanska och därför kan man göra det odubat. Grrrreat isn't it? Idag har jag inte gjort något speciellt, jag har bara varit i skolan och sedan suttit och bläddrat igenom bilderna från toledo, alicante och valencia. Resten av dagen ska spenderas ihopkruppen i soffan framför tvn med min kära bärbara. Mår nämnligen inte så bra, känns som om jag håller på att bli sjuk. Usch vill INTE bli det. Iallafall inte om jag är sjuk ända fram tills nästa måndag för då har jag och pappsen blivit bjudna på en invigning här i madrid för ordning och reda affären. Men nu ska vi koncentrera oss på den här veckan först. Ett steg i taget, så ska allt ordna sig, hoppas jag.


Bathing in Valencia '08

And i'm off to...

... Valencia over the weekend. Ska bli så skönt att bara komma bort ett tag, och inte nog med att poolen är über vacker (bild nedan) så ingår även spa i det hela. Njuta är ett litet ord för vad jag ska göra. Hoppas ni får en mysig helg för det ska jag ha. Cocktails, spabehandlingar, middager på resturanger, playan and so on: så är det min helg kommer se ut.



grejer grejer.


Bilden kanske ger er en hint om vad jag gör just nu? Jag tonar nämnligen hååååååret. Vilken färg? Jo blåsvart, grejer grejer. Ni får resultatet senare, har inte ens tvättat ur det än. 20 minuter countdown bitches. Wish me luck.

Guess who's back?

Förlåt för mitt lilla breakup med bloggen (som dock inte lasted så länge) men tog en dag då jag tänkte igenom allt som hänt sen i torsdags och jag har bestämt mig för att hålla huvudet högt eller "hålla upp svansföringen" som mamma brukar säga, i can make it and i can stand up ones again on my own and i know that i'm strong enough to mend. vad som har hänt orkar jag inte gå in på just nu men som ni alla kanske gissat så är det kärleksrelaterat men jag lovar det kommer ett helt eget inlägg om det när jag själv vet var personen står. Men det är dags för mig att ta mig själv i kragen och bli den gamla becca som inte lätt någon trampa ner mig, spec inte killar. Visst smärtan känns enorm men den går väll över så småningom och den dagen kommer allt bli en lättnad. Jag har inget val, jag måste klara det här helt enkelt för ingen person ska få mig att må såhär, INGEN. Iallafall nog pratat om det så har jag även bestämt mig för att tona håret blåsvart (vad tycker ni? bra idé eller inte?), jag åker även till valencia i helgen för att förhoppningsvis komma bort från vissa tankar som för tillfället finns i mitt huvud 24/7. Vi får väll se hur det blir med den resan, men jag hoppas verkligen för min egen skull (små egoist idag) att den blir av, behöver det verkligen.

P.s. i'm starting to miss sweden :/ wierd feeling but hey i can't help it.

...

Just nu pågår det lite för mycket grejjer som inte är så roliga, but i'll holla back när allt har lugnat ner sig lite.

En sak kan jag dock säga, en persons liv kan förändras på bara en dag, då menar jag i detta fall till det negativa.

Hoppas du är nöjd med vad du gjort (du vet vem du är).

Tack hejar.

"HeJaR -  // See How U Like Getting Fucked With A Pistol To Ya Head säger:
shorty hela västerort saknar dig"

Gubben, dina ord kom verkligen vid rätt tillfälle då jag behövde hörde något positivt. Saknar dig ska du veta <3.

countdown.

36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar. 36 dagar kvar.

30 grader & sol.

Idag strålar solen som den oftast gör här i spanien. Igår så hände det inte så jätte mycket, pappa kom hem från luxenburg så han ville spendera lite tid tsms (eftersom han hade varit borta i 5 dagar) så vi gick på shopping tur och tillslut hamna vi på ett pizza ställe som var bra faktiskt :) Riktig myskväll med pappsen kan man väll säga. Dock somna jag inte förrens kl 03:00 pga att jag pratade med några av mina närmaste vänner från USA som jag inte pratat med på över 9 år. Helt sjukt hur tiden går så fort men att man ändå inte kan släppa taget om vissa. Iallafall idag har jag bara varit i skolan och så fort pappa kommer hem från jobbet så ska vi dra ut, för lilla becca ska nämnligen klippa håret och jag kan ju tala om att jag är måttligt rädd för att de ska förstöra mitt hår som jag förövrigt håller på att spara. Men cross your fingers att de inte gör något dumt, då blir det banemej krig haha.

Javisst ja, jag hade uppfattat min pappa fel så imorgon packar jag väskan och så drar vi mot Alicante där pappa har bokat hotell för hela helgen. Hotellet ligger tydligen vid stranden så believe me when i say att jag ska sola sönder mig. Shopping och drinking blir det nog också en hel del av men ska mest koncentrera mig på solbrännan som börjat försvinna från min tid nere i magaluf. Måste också give a shout out till mina älsklingar nere i magaluf, I MISS YOU GUYS!

Glöm inte shot är gott ;)


God bless.


nattens citat.

Actions speak louder then words.

Lite nattliga tankar.

Hur kommer det sig att vad vi än gör med/till oss själva så blir vi aldrig nöjda med resultatet? Det finns alltid något mer med oss själva som vi vill ändra, oavsett om det är det yttre eller det inre. Ibland, tom oftast så handlar det inte ens om att satisfy oss själva, utan att göra andra nöjda eller stolta över den vi är/blivit. Varför kan vi aldrig kolla oss själva i spegeln och säga "fan vad vacker jag är" eller kanske tom "fan vad stolt jag är över att vara mig". Nej, utan istälelt går vi ut och försöker efterlikna det media kallar mode och the "it" style. Jag säger inte att det är något fel med att klä sig efter mode eller en viss stil, jag menar hell det gör jag också men till en viss gräns. För en sak som är viktigt som många glömmer det är ens egna identit, någonstans måste man sluta försöka vara som alla andra utan vara sig själv. Vi alla är unika på våra sätt, vissa försöker dölja det och sen finns det andra som stolt framhäver det. Alla vi ser annorlunda ut, men alla är vi vackra på vårat sätt. Allt handlar inte om sminket vi använder, märkeskläderna vi har på oss, alla vänner vi har eller alla fester man blir bjuden på, utan det handlar om att vara glad och nöjd över den man är, för i slutänden är det det enda som räknas. För som jag sagt till vissa kompisar så om man inte älskar sig själv, så kan man inte älska andra heller.

Nyheter.

Boy do i got news for you. För det första så kom min kära papps hem och om vi hade kul vid matbordet, har inte skrattat så mkt vid matbordet på länge, för er som bryr er så åt vi tortelini *mumsigt var det*. Under maten så beslutades första nyheten som jag ska avslöja, denna är att vi ska åka till ALICANTE inte denna helg utan den som kommer efter, isn't that grrrrrrrrreat? jag längtar redan haha. det blir dricka, fint hotell, pool och la playa samt stekning i solen såklart. den andra nyheten som fortfarande inte lagt sig är att jag kanske ska börja DANSA igen! fan fick rysningar och har fortfarande inte slutat le, kan inte komma över det. men denna nyhet återkommer jag om imorgon eftersom den inte är 100% än.

Nej men nu ska jag fortsätta gagga på msn och kolla på film med pappsen min.

   


God bless <3

Boring sunday.

Idag kommer pappsen hem så tvingade mig själv upp imorse för att utföra en snabbstädning (hemmafru numba one). När jag väll var klar med det så parkerade jag mig själv i soffan m en burk cocacola och choklad samt frukt (lite nyttig måste man ju vara). Dagens planer är inte många, kommer nog bara vara hemma och umgås m pappsen eftersom han åker imorgon igen, denna gång till luxenburg, m så ensamhemma blir man IGEN. Veckan har jag bara hunnit planerat in en sak och det är SKOLA samt plugga. Jag är en sån person som hatar att plugga, d ligger lixom inte i min natur men känner att jag måste börja ta mina studier på allvar annars kommer det aldrig funka.

Måste bara meddela er att det faktiskt är 21 grader här i madrid just nu, tänkte bara göra er i sverige lite avundsjuka ;) Nananana.. Sen innan jag glömmer vill jag även give a shout out till mitt söta födelsedagsbarn SHEENA! Congrats babe, nu är du äntligen 18. You are one of the big girls now. Welcome to the clublife!

30 maj 2008


STUDENTEN - en av de bästa dagarna i mitt liv.

saknad.


Saknar mina gulliga vänner i magaluf samt livet som bartender!

nyttigt värre.

Vad hände med mina nyttiga måltider? haha började dagen med chips, cocacola och m&ms. duktigt va? nej men på måndag blir det verkligen skärpning, då börjar den nya livssstilen (: time to get slim. nu ska jag fortsätta kolla på filmen jag tittar på. vi hörs lite senare!


en idé.

I'm gonna make a book of possibilities in life, that in the end will become my realities.

FRÅGA.

Pierca näsan eller inte?

Nattens citat.

"Life is about learning from your mistakes"

Dans.

Enda sedan jag var 5 år har jag ägnat min tid åt dans, har levt för det, klarat mig pga det. Dansen har vairt min tillflyktsort då allt känts som ett helvete, dansen har inte bara varit en passion utan min livsstil. Men för ett år sen fick jag ett beskedd som kom att krossa den delen av mitt liv, det var nämnligen så att min doktor förbjöd mig från at dansa pga mina knäskador samt en gammal skada i hälscenan. Dagen jag fick samtalet från doktorn så bröt jag ihop, visste inte var jag skulle ta vägen och kunde inte hjälpa att fälla en tår. För många av er ganska det låter lite väll extremt att fälla en tår bara för att man förbjudits av sin läkare att dansa men dans har fått mig att klara mig såhär långt i livet och om det inte vore för dansen så kanske jag inte hade kommit såhär långt. Det har varit min styrka, den plats jag fått ut de känslorna jag inte kunde visa på något annat sätt, det har varit den vän som alltid funnits där, no matter what. Känslan som dansen har givit mig är svår att förklara för någon som aldrig känt det, men jag kan säga att lyckoruset man får då man kliver in på scen och utför ett dansnummer eller flera dansnummer är som en nostalgitripp utan desslike. Förhoppningsvis så läker mina skador snart så jag kan återgå till det jag älskar mest; ATT DANSA. Cause without it i think i'm gonna suffocate!


hemmafru.

Duktig hemmafru jag är, är klar nu med både städning och träning (del I). Om någon timme ska jag börja med middagen som ska bestå av sallad med avokado och atún (tunafisk). Visst låter det smaskigt? Detta ska avnjutas framför den film som visas på tv vid den tiden och när maten smält så ska jag börja träning (del II). Resten av kvällen kommer som sagt bestå av chillingmilling framför datorn och tvn. Hoppas ni andra är ute och festar (ta en drink för min skull också) tihi!

It's friday peepz.

Så var det ääääääääntligen helg, ni anar inte hur mkt jag väntat på att slippa gå till skolan. Haha skoltrött redan? Skoja inte, every morning i dread to go there. Men nog med det vad ska ni hitta på ikväll folket? Själv ska jag inte göra något speciellt, blev tillfrågad om jag ville hänga med några ut och festa men känner mig inte riktigt upp to it. Får bli någon annan helg helt enkelt, plus så har jag lite hemmafru grejjer att fixa som att tex laga mat, städa hela lägenheten, plocka undan kläder och lite annat, sen så hade jag tänkt ha ett litet mini träningspass hemma. Dags att börja jobba på min kära figur som försvann i magaluf pga spriten, noll-motion och all skräpmat. I miss my old body men som sagt ska bli ändring på det. Ska även börja "banta" nästa vecka, nu menar jag inte att jag ska svälta mig själv eller något utan jag ska äta nyttigare och med det förhoppningsvis gå ner några kilo. På tal om det måste jag köpa en våg också så jag kan hålla koll hur det går igentligen, så man inte gör allt förjäves. Nej nu ska jag röra på mig, ska börja med städandet :) Wish me luck.

God Bless

En brunetts hemligheter.

HAR DU NÅGONSIN?

Varit medvetslös: Ja, det var inte så jätte kul kan jag meddela
Tackat nej till sex: Självklart har jag det, vad tror ni igentligen?
Hånglat med nån riktigt ful: Jag har faktiskt smak och stil.
Hånglat med fler än 50 pers: A gentlewomen never tells ;)
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Slyn eller fylle varning på den frågan.
Gjort något riktigt dumt:  Vem fan har inte gjort det? hallå vi är alla unga och måste lära oss av våra misstag.
Gjort något du verkligen ångrar: SVAR JAAAA
Varit nykter på nyårsafton: Oj minns inte ens senaste nyåret jag var nykter, illa :/
Åkt ambulans: Ja, men inget jag vill minnas.
Gjort nåt olagligt: Hej, no ones perfect.
Blivit polisanmäld: Nej, ett proffs åker aldrig fast.
Droger:
Druckit: Alldeles för många år.
Vilka kläder sover du i: Oftast inga, men det beror ju på om man har besök eller inte.
Vad hatar du: Svikare, folk med dubbelmoral, lögnare, och mycket mycket mer saker.
Är du ensam nu: Ja sitter ensam i min kära lägenhet i madrid.
Vill du gifta dig: Alla småflickor drömmer väll om det perfekta bröllopet ngn dag, så ja det vill jag.
Vill du ha barn: Oh god yes.

FÅR MIG ATT...
Bli glad: Musik, dans och de speciella människorna i mitt liv.
Bli sur: Folk som är falska och snackar skit om personer/saker de inte har någon aning om. It's called jealousy!
Bli ledsen: Svek & orättvisor
Vilja strypa någon: Ja, ett antal personer faktiskt, men inga namn nämnda. 
Tro: The secret
Drömma: Allt jag känner just nu
Bli riktigt besviken: När folk inte håller vad dom lovat, håller sig till sanningen.

SENASTE PERSONEN SOM:

Du sov med: Min boo
Såg dig gråta: Oj känslo saker, hm not really my area att gråta framför ngn krävs mkt sprit i mitt system för att det ska ske.
Fick dig att gråta: Vad är det för fråga? Negativa saker kanske?
Du delade en drink med: Min boo, Raida och hennes man.
Du gick på bio med: Måste nog ha varit min kära vän som jag lärde känna i magaluf, Alan.
Skällde på dig: Pappa, ingen direkt nyhet.
Du smsa: My boo
Du ringde: My boo
Ringde dig: Pappsen.
Som du sov hos: Oj har inte sovit borta på ett bra tag eftersom jag bott ensam i magaluf.


DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?

Haft sex: Unfortunatlly NOOOO
Festat: Hallå det är faktiskt en vardag och jag går i skolan. TYVÄRR
Gråtit: Nej har inte haft någon anledning.
Kramat någon: Min pappa, hejdå.
Köpt någonting: Mat till mitt kära hushålle.
Saknat någon: Äh ja? Jag befinner mig lixom i ett annat land än mina käresta.
Sjungit: Haha faktiskt så har jag suttit och sjungit för mig själv. Lite små roligt.

HAR JAG:
Pengar: Jag har tjänat ihop de helt själv, är ni inte stolta?
Telefon på rummet: Räknas mobil?
Egen dator: Den sitter jag och skriver på nu, min älskade bärbare :)
Könssjukdom: Jag har faktiskt stadigt förhållande.
Husdjur: Nope.
Bra kompisar: Jag har lärt mig vilka som är äkta och falska vid det här laget.
Receptbelagda mediciner: P-piller
Haft sex på en offentlig plats: hahaha BUSTED!
Drömmar: Oftast olika varje kväll, senaste tiden har de inte varit så roliga. 
Räkningar: Har inte haft några sen jag flytta till madrid.

SKA:
Imorgon: Gå till skolan sen får vi se vart vinden tar mig.
Om 1 vecka: Åker jag till antingen Alicante eller Valencia, we shall see.
Om 2 veckor: Det lär vi märka.
Om 1 månad: Men hallå då kommer ju min prins till madrid :D :D :D
I december: Ska jag åka till sverige.
Nästa år: Det beror på en viss person och självklart på mig själv.
2010: Se till att du fortf finns vid min sida <3.


Alicante vs Valenica.

Som ni kanske fattar så har jag och pappa pratat om att fortsätta resa runt i spanien på helgerna. Så denna gång står det mellan Alicante och Valencia, vad tycker ni läsare? Jag hoppas dock att vi får chansen att resa till båda platserna men det är ju alltid bäst att börja med en, eller hur? Vi har redan varit på en dagstur till Toledo vilket var väldigt mysigt må jag säga. Bilder från den resan lägger jag upp senare :)


                                                    ALICANTE       VS      VALENCIA

9/11


World Trade Center tog omedelbart eld och rökfylldes, vilket gjorde att runt 200 människor hoppade eller föll ut från fönstren och krossades på hustaken och marken flera hundra meter nedanför. Räddningspersonalen satte upp två ledningsplatser längst ner i vardera tornen. När man skulle kalla ut räddningspersonalen på grund av rasrisk fungerade inte kommunikationerna, vilket gjorde att många brandmän blev fast i tornen när de rasade. I södra tornet begav sig cirka 200 människor upp mot helikopterplattformen på taket, i hopp om att bli räddade den vägen. Enligt vissa källor var dörrarna till taken låsta. Ingen räddningshelikopter anlände dock då faran var för stor på grund av rökutvecklingen. Vad ingen av dessa människor visste var att trappuppgång A på den nordvästra sidan av södra tornet fortfarande var intakt. Endast 16 människor tog sig ut den vägen från eller ovanför kraschzonen. Totalt dog 2 595 av de cirka 17 000 människorna som befann sig i World Trade Center under attacken. Samtliga 265 flygplanspassagerare dog. Av det totala antalet döda var 343 brandmän och 60 poliser. Resterande 2 193 var civila. Dödssiffrorna kommer från kommissionens officiella rapport, de är dock inte helt säkra. Så oavsett om det som ligger bakom 9/11 handlar om ett terrorist dåd eller en konspiration så tycker jag att vi ska hålla en tyst minut för de oskyldiga som miste livet denna dag.

God bless your souls


shout out.

Måste bara make a shout out to my babes who i miss with all my heart: Sara Sorina & Sheena Holmes! You guys got my heart beating again, you made me survive 3 freaking years at kungsholmens gymnasium and ain't nothing that can keep us apart cause i won't let you guys go! God bless both of you <333

None
Trion that will accomplish greatness, you just wait and see

Countdown.

Det är nu 42 dagar kvar (om 1 timme) tills min speciella kommer ner till mig i madrid. LÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR är en understatement.

I'm losing my mind!

Varför är det alltid så att kärlek dycker upp då det är som mest olägligt i mitt liv? Ett exemple på detta är Tim, honom träffade jag i magaluf, en av platserna jag trodde var det sista stället man kunde finna kärlek. Att jag träffa honom är jag grymt tacksam över men samtidigt så önskar en del av mig att jag inte hade gjort det för då hade det inte varit lika jobbigt att befinna sig i madrid just nu, vi är lixom 3 1/2 timme med flyg ifrån varandra, vi befinner oss på två helt olika platser på jorden. Och som om saker inte skulle kunna fucka upp mitt huvud mer ikväll så hör min första kärlek av sig och utan förvarning så kastar han ut sig att han tänkt på mig och att jag har två val: antingen blocka honom eller förklara för honom vad jag vill utav honom. Vad svarar man på det? Hur kan man svara på det? En del av mig ville bara skrika ut "jag har hittat en ny, gått vidare från det jag en gång kände för dig" men en annan del av mig orkade inte gå in på, för då skulle det göra allt så komplicerat och jag hade antingen förlorat honom på en gång. Han är nämnligen en sån person, det är antingen hans way or the highway, finns ingen mitt emellan plus det hade nog kommit som en chock för honom att jag gått vidare. Men varför skulle jag inte ha gjort det? Det har trotts allt gått 5 år sen vi gjorde slut, visst kämpade jag för att få honom tbx pga att det var mitt fel att det tog slut men någon gång i livet måste man gå vidare det måste väll även han fatta. Eller? Och hur talar man om för en person som var ens första kärlek, som man gick igenom tusen grejjer med, en person som ställde upp under en av de värster perioderna i mitt liv att du inte längre vet vad du vill utav honom. Hela konversationen sluta iallafall med att jag sa att jag skulle höra av mig när jag kom till sverige och att vi kunde ta allt då. Frågan är bara hur långt kommer vi komma med det samtalet om det nu ens kommer äga rum? Well i guess time will tell.


Tack.

Sorino säger:
varje gang jag gar pa interview o kenner mej fett nervous, i think of two people who seem confident always, jonathans kompis sanya, o DU!!


Inte varje dag man får höra att man inspirar personer att våga ta chansen inom områden som tex jobbintervjuer. Det värmer verkligen att du anser mig vara en sån stark människa och att jag inspirer dig så mycket. Det var exakt de orden jag behövde höra idag efter några timmars jobbiga tankar. Hoppas du vet att jag kommer finnas här för dig through thick and thin. I truely love you girl! <3

...

Vet inte vad jag ska tro längre, eller vad jag ska göra...

Thoughts about love.

Det är sjukt hur en person kan ha så mycket makt över hur man mår, hur man känner, hur man ser på livet. Att man kan ge en person sån makt över ens liv är i mina ögon en aning läskigt men kärlek gör en blind som man brukar säga. Kärleken får en att agera orationellt och utan en tanke på konsekvenserna. Man följer helt enkelt sitt hjärta, utan att själv alltid veta om det. Kärlek får en ibland att ge all tid, all kraft och all makt till en enda person. Trotts att denna person kanske sårar och sviker så fortsätter man ändå i blindo med att låtsas om som om allt är perfekt. Man vill inte se felen för man är så uppe i kärleken för denne person. Man befinner sig inte längre i verkligheten, utan i en fantasi värld där ens förhållande är perfekt. Man mister egenskapen att tänka längre än en dag, hela ens liv fokuseras nu istälet på denne person. Man gör allt för att inte förlora denna person, ibland ändrar man till och med på den man själv är bara för att behaga den andra. Man gör kanske saker man vanligtvis inte skulle ens drömma om att göra för en person utan att think twice. Man lever nu inte längre för ens egna skull utan för denna andra person. Visst jag är inte emot kärlek, jag älskar kärlek och jag tror nog att människan inte skulle kunna leva utan den men ibland måste man inser verkligehetens kalla sidor också gällande ens förhållande. Ibland är det bättre att släppa taget för att hitta sig själv igen. Nu kanske ni läsare tror att jag pratar om mitt egna förhållande men det gör jag verkligen inte. Jag har världens underbaraste pojkvän, men visst gör även han saker som han själv inte inser är jobbigt för mig som att tex glömma mobilen osv men ingen är perfekt eller hur? Men det jag just påpekat om kärlekens effekter stämmer i mina ögon ganska väll i hur vi förändras då vi verkligen blir kära. De flesta förlorar många av sina vänner pga att man totalt slukas upp med tiden som spenderas man denna andra person. Man skolkar, man gör helt enkelt lite små idiotiska saker och visst har vi alla befunnit oss i denna sits. Det är inget fel, det är bara så det funkar ibland. Det enda jag säger är att ibland måste man tänka två gånger på hur ens liv är och hur man vill att den ska vara, man kan inte alltid bara tänka på nuet utan man måste också ibland agera vuxen och planera för framtiden.

Glömmer aldrig...

D
en 8 juli 2008 var dagen du kom in i mitt liv och förändra allt. Den sagolika historien om hur våra stigar möttes går ungefär såhär: Jag hade precis slutat jobba för natten och skulle gå vidare till klubben som ligger brediv där jag jobba (jag jobbade på Pachas Bar förresten). Du var precis påväg förbi där jag stog med dina kompisar då du stanna tvärt framför mig och bara log. Jag undrade först om jag hade fått något i ansiktet som fick mig att se rolig ut eller tänkte att du kanske var full och inte insåg vad du gjorde så jag beslöt mig för att bara le tillbacks och gå hälsa på mina vänner som jobba i klubben bredvid. Men du sluta inte stirra, du stog tog några steg mot där jag stog och bara fortsatte kolla på mig. Trotts att dina vänner stog och skrek efter dig så stog du bara kvar. Det var som om du hade sett en ängel eller något sagolikt som gjorde att du inte kunde dra bort din blick. Tillslut satte du dig ner vid trapporna vid klubben och efter några minuter så fråga du "är du svensk?" Det enda jag kunde göra var att garva för jag visste att du fattade att jag var svensk med tanke på att jag stog och prata svenska med de andra bartendrarna. Lite uppkäftigt svara jag "ja, det klart vad låter det som jag prata för språk?" Efter det så flöt allt på som om vi vore i en saga, vi spendera hela kvällen med varandra och du behandla mig med all respekt. Det kändes redan som om jag känt dig i flera år. Dagarna gick och vi fortsatte träffas, du bjöd ut mig, du presentera mig för dina vänner men tillslut så kom den dagen då du skulle åka hem. Vi gick en promenad på stranden och du skrev in våra bokstäver i ett träd och sedan rita ett hjärta runt det. Blev helt varm i kroppen och kunde inte sluta le för det var det gulligaste jag varit med om sedan jag kom ner till magaluf. Visst kanske lite små klichét men en mysig tanke bakom det. Vi satt på stranden i varandra armar till klockan blev 6 på morgonen och det var dags för att gå tillbacks till ditt hotell för att sedan bege dig till flygplatsen. Du lovade att det här bara var början på något vackert och bad mig inte göra något dumt nu när han åkt. Vårat samtal den kvällen var så kärleksfullt och intensivt att det kommer nog finnas i mitt hjärta en bra tid framöver.

Som ni läsare kanske förstår så behöll vi kontakten och sen dess har allt bara gått uppåt. Har inte varit såhär lycklig på ett bra tag, inte heller känt dessa känslor för någon på flera år. Det enda som är negativt för tillfället är väll att jag bor i Spanien och han i Sverige men kärlek har ingen distans så jag tror nog vi kommer klara det här perfekt, plus du kommer ner till mig om 49 dagar (lääääääääängtar).

Sara hoppas det här svarar på din fråga ;)


Gissa vem som är ledig imorgon?

ME ME ME, haha för jag är ledig imorgon nanananana. Det är nämnligen fest dag imorgon här i madrid så alla är lediga. :) Sometimes i just love spain.


En speciell dag.

Idag är det 2 månader sen du blev en del av mitt liv. Det var 2 månader sen mitt liv tog en vändning mot det postiva. Du fick mig nämnligen att tro på kärlek igen, en tanke som jag inte vågat drömma om. Minns dagen vi träffades som om det vore igår men de exakta detlajerna kan ni läsare få om ni vill ha det i ett annat inlägg, det bara säga till. Innan du kom in i mitt liv så kändes det som om jag fattade en pusselbit i mitt liv, en pusselbit som spela stor roll i mitt välmående, denna pusselbit var nämnligen kärlek. Nej nog med detta kärlekssnack för stunden, får mig bara att sakna dig mer!

People say that there is no such thing as fate, but the day i bumped into you that changed cause now i believe in fate.


can't believe that you'r apart of my life! (bilden är då han var ca 13)

Fick nyss ett sms av denna vackra varelse där det stog: "måste bara säga att, JAG ÄLSKAR DIG". kanske inte är världens längsta sms jag fått av honom men orden går rakt in i hjärtat. :$

Riktig charmer or what?

papi aint no snitch säger:

Kärlek i första ögonkastet kanske stämmer? eftersom jag föll för dig, först föll jag för hur du va som person: snäll, omtänksam, känslig, vill se mer av världen... sen föll ja för ditt utseende okej ska inte ljuga de va de jag föll för först sen kom personligheten...


Från Jimmy till Mig :).

Hörde av en vän att du inte mår så bra

vill se dig le igen så ja ringer en signal


men kommer inte fram så får skicka någo mess

saknar dig ibland vill dra till din adress


överraska galet med blommor och sånt

ska vi bada naket enda tills imorn?


bara du & jag glida runt aa sådär

kysser dina läppar är kär i den du är

kan inte glömma hur vacker du är

kan bara drömma att få ha dig här


fortsätter hoppas att drömmen slår in

om rebecca vill kan hon slå mig en pling

känns som en film


o kanske blir historia allti värt att testa har inget att förlora

sätter på mig kronan


och du din tiara

bara bara bara du är underbarast


Sömntutta nummer 1.

Idag tog jag priset på att sova länge. Jag vakna nämnligen nyss, tihi. Så man kan väll säga att jag tog igen min förlorade sovmorgon idag. Idag händer inget speciellt, ska nog bara ägna mig åt att städa, skriva klart mitt cv samt ansöka om studiebidrag för utlandsstudier. Vad ska ni göra idag?

God Bless.


Nattens citat.

"Don't ever let anyone tell you that you can't"

I miss you 2.

     &   

Raida och Tim, just nu sitter jag med en klump i halsen och tänker på allt jag gått igenom med er båda. Det är inte första gången jag lämnar er i sverige och denna gång var det inte lättare utan snarare svårare än första gången. Ni är de två viktigaste personerna i mitt liv just nu, bortsett från min familj då. Jag älskar er båda så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ni innebär ordet lycka för mig och nu när jag har levt med er i mitt liv ett tag så vet jag inte hur jag någonsin ska klara att leva utan er. You guys mean the world to me.

Dagens äventyr.

Toledo en av med lång kulturell historisk backgrund samt en stad med medelhavskultur. Denna stad var där jag och pappa var och vandrade runt i idag. Så det blev alltså ingen sovmorgon för mig inte, utan jag väcktes prick klockan 09:00 och tvingades göra mig iordning för våran 1 timmas bilfärd söderut. Väll framme besökte vi katedralen som var alldeles sagolik, en synagoga som berättade den judiska befolkningens historia och tillslut klostret som enligt mig inte var något märkvärdigt utan snarare en plats man kunde hoppa över eftersom det i stort sätt inte fanns något att se (då menar jag inne i klostret, själva klostret var jätte vackert). När magarna börja kurra så åt vi lunch på en mys liten uteservering som i övrigt serverade skit mat. Runt 4 var det dags att röra sig hemåt så vi tog bilen tillbacks till vårt kära madrid. Sen vi kom hem har vi hunnit med både det ena och det andra bland annat har jag hunnit träna.

Men nu ska jag fortsätta kolla på film. Hoppas ni haft en mer händelserik lördag.

God bless!

En stor bamsekram till...

Erica som varit så ünderbart gullig och fixat min blogg som blivit en aning tråkig. Kände att jag behövde en ny start i bloggen. Hope you like it and check out her blogg: www.sugafall.blogg.se

Tre musketörerna.


 Madrid under påsklovet 2008 <3. Älskar er två!

A sign?

Inatt drömde jag något som fick mig att tänka efter. Det handlade om en speciell person som finns i mitt liv idag och en person som var en stor del av mitt liv i 2 år men som jag nu inte längre pratar med.

Minns inte början av drömmen utan bara slutet. Såhär sluta det iallafall: Jag var "tsms" med båda två men hade lyckats hålla det hemligt för de båda. En dag fick jag för mig att bjuda hem båda för att jag tyckte att deet skulle vara kul att se om jag kunde ha de i samma lägenhet utan att de skulle upptäcka varandra. Så jag ringde båda och bad de komma över, dock vid olika klockslag. När ena väll kommit dit så betedde jag mig som om kvällen inte skulle vara annorlunda från de andra. Vi laga mat tsms och precis när vi skulle get nasty så ringde det på dörren. Jag sa till hnm att vänta i rummet sen gick jag och öppna dörren. Där stog han, den andra. Fick en kick, ett rus i kroppen som var uforisk. Jag bjöd in honom och bad honom vänta i tv rummet. Han gav mig en puss och begav sig mot tv rummet. Under kvällen så kämpade jag med att hålla de från att upptäcka varandra men tillslut gick det inte längre. Stunden var inne och de båda mötes av misstag i köket medan jag var på toa. När jag kom så stog båda där, vända mot mig med tårar samt ilska i ögoena. Glömmer aldrig deras blickar. Hann aldrig få reda på vad som hände, för min pappa väckte mig.

Har nu gått hela dagen och tänkt på denna dröm, vet inte om den betyder ngt? Eller det är klart den gör men frågan är: VAD?


S.S.

"Looking to find A way Through the day
A light For the night
Dear Lord, you've  took so many of my people
but I'm just wonderin' why You haven't taken my life?
Like what the hell am I doing right?"


Lil' Wayne - My Life


Låten tillägnades till mig från mitt solljus Sara. Thanks babe, you know me so f*cking well. <3

Trötthet är nyckelordet för dagen.

Pratade nyss med min speciella hemma i sverige och jag måste säga det pirrar i magen varje gång jag hör hans röst. Men nu ska vi inte gå in på det för då blir det bara massa känslobabbel och det orkar jag inte med just nu, saknar honom tillräckligt mycket som det är. Idag har varit den segaste dagen hittils, jag trodde seriöst att jag skulle dö på lektionen och inte nog med det så hade jag en lektion till efter det. Jag är i skolan totalt 6 timmar varje dag och jag har inte hunnit vänja mig vid att gå upp tidigt och sitta i ett klassrum hela dagen men får väll hoppas att d löser sig. Har 11 veckor kvar i skolan, vilket för tillfället känns som skit eftersom jag känner mig ensam i denna stad. Visst jag kan inte skylla på någon annan än mig själv för jag har inte gjort något för att tex lära känna folk i min egna ålder. Jag antar att det lite beror på att jag inte känner att det är nödvändigt med tanke på att jag inte planerar på att stanna här så länge den här gången åtminstone.

Snart kommer pappa hem och då är det dags att laga vår bantningsmat vilket idag blir kött med sallad :) Låter mumsigt va? Ja det är det men har börjat tröttna på sallad så vi får väll se hur länge jag klarar av den här dieten innan jag börjar hosta ut sallad. :P

Nu ska jag fortsätta kolla på en film som går på kanal C+ Accon.

God bless yah <3

My own Lil' Wayne.

     

Snart 4 års vänskap <3 Du var där när jag tog studenten, du var där när jag fyllde 19, du var där för att säga hejdå till mig innan jag flyttade till spanien, du var där för att torka mina tårar när min brorsa hade dött, du var där och höll min hand genom all skit jag varit igenom under dessa år och det finns inte ord att förklara hur tacksam jag är. You truely went that second inch for me. Du, sara, sheena och dante förgylde verkligen de dagarna jag var i skolan och det är nog tack vare er att jag stanna kvar. Nu befinner vi oss inte längre i samma land but hej that doesn't change the fact that you are one of my closest friends, nor the fact that i truely care about you. Kommer finnas här då du behöver mig, don't you ever doubt it or forget it. We're a team remeber? LEAN BACK CREW ;) god bless you honey. <333

Frågor

SKULLE DU HELST
~ pierca tungan eller läppen?  tungan
~ dricka grön eller röd mjölk? dricker inte mjölk
~ brinna upp eller drunkna? drunkna
~ umgås med dina föräldrar eller vänner? mina föräldrar.

SVARA ÄRLIGT
~ tycker du om någon nu? ja
~ har du skolkat? ja
~ varmt eller kallt? varmt
~ soligt eller regn?  soligt
~ fanta eller cola? cola
~ är du nyttig av dig? har blivit det nu.

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
~ pussat någon? nej
~ sjungit? nej
~ blivit kramad? nej
~ kännt dig fånig? nej
~ saknat någon? jaa
~ dansat? ja
~ klippt håret? nej
~ gråtit? nej
~ pluggat?  jaa

GREJER
~ har du blivit jagad av polisen någon gång? (a)
~ har du en hund? nej
~ sover du helst ensam eller med någon? med en viss person
~ tror du på spöken? njaa..
~ är du mörkrädd? nej
~ är du morgonpigg? i wish, skulle underlätta
~ vad vill du ha just nu? han,caaash, kläder/väskor, en utomlands resa..

41 frågor;1 personlighet

Din personlighetstyp: Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen. Karriärer som skulle kunna passa dig: Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

RSS 2.0