Vägskäls tankar.

Känns som om det är nu i min ålder som man står inför flera tusen vägskäl. Det är nu saker och ting förändras som mest, vissa åker utomlands andra stannar kvar. Vissa pluggar vidare på universitet och andra väljer att jobba. Vissa väljer att åka på äventyr utomlands medan andra settle down med sin respektive partner. Vänner som man trodde skulle finnas vid ens sida för evigt står helt plötsligt inte längre vid ens sida längre. Nya bekantskaper dyker upp och man hamnar i nya umgängeskretsar. Det mesta ändras. Både psykiskt och fysiskt.

Man börjar forska i sig själv, man börjar ta reda på vem man igentligen är. För vissa går denna process fort, för andra tar det längre tid men den börjar för oss alla. Vissa leker av sig, andra blir seriösa i det de gör. Vissa skaffar familj, andra startar egna företag. Den man satt i sandlådan med och byggde lego med kanske inte ens längre är en del av ens liv. It's the way of life. Å andra sidan har vissa sina barndomsvänner kvar livet ut.

Iallafall, allt tycks förändras radikalt just nu. Och jag måste erkänna att jag känner mig en aning förbryllad. Jag vet ungefär vad jag vill men vet bara inte om jag vill göra det här i sverige eller i landet jag växte upp, USA. En del av mig vill bara packa väskan nu och ge mig iväg men andra delen av mig tycks vilja stanna här. Det är inte lätt att bestämma när man inte känner sig 100% säker men ibland måste man våga ta ett kliv för att inte senare på äldre dar sitta och ångra att man inte tog modet till sig och faktiskt testade. Man kan aldrig veta hur något blir, man kan bara våga chansa. Det gäller bara att ta första steget, för det är det som är det svåraste, efter det så brukar det mesta flyta på. Det är nu vi har chansen att förverkliga våra drömmar. Det är nu vi har chansen att utforska. Man måste bara våga ändra snacket till verklighet.

It may be scary, but it may also be the best thing you'll ever do. You won't know until you try. Right?

Bless.

Vi tänker sällan på vad vi har...

... men alltid på vad vi inte har.

The sun is shining...

... and the weather is sweet. Så varför sitter jag inne istället för att vara ute och njuta av det? Jo för i got work 2 do. Får försöka ta mig ut på en promenad innan solen går ner men just nu är det viktigare att få i ordning lite saker som jag fått i uppgift att göra. Nej nu ska jag ta min redbull och sätta mig och pyssla med allt som ska fås klart idag.

Bless.

Lördags filosofi.

Står inte längre på stadig mark, eller det har jag nog aldrig riktigt gjort men just nu känns det som att marken under mig öppnas och jag riskerar att ramla ner om jag inte gör något drastiskt snart. Det finns miljontals anledningar till varför jag känner såhär, varför jag befinner mig i denna situation just nu. Några av dessa är väll psykiska, andra fysiska. Måste börja tro på mig själv igen. Måste börja förverkliga mina drömmar igen. Måste sluta kämpa för andras lycka och istället börja kämpa på min egna. En viss person sa till mig för några dagar sen att: om du inte känner dig trygg i dig själv så kommer du aldrig känna dig trygg hos någon annan. Ligger mycket i det, mer än jag nog insåg då. Crossing my fingers and hoping for the best.

Driving myself crazy.

Genom att övertänka saker och tro saker som inte behöver stämma överrens alls. Jag nojar mig om saker som jag inte kan bestämma över. Jag får för mig saker och bildar massa egna uppfattningar utan att ta reda på sanningen. Jag stressar upp mig själv med negativa tankar kring saker. Jag fastnar vid små saker och släpper inte taget i första hand. Detta håller på att göra mig knäpp riktigt. Detta måste få ett slut. Måste verkligen sluta läsa in i saker. Måste börja lita på orden som sägs och sluta tro det värsta. Det är inte lätt men om jag inte lyckas med detta kommer saker och ting aldrig funka. That's just how it is and always will be. I believe it's time for a lil' change in that department before it's to late. Who said that feelings were easy to deal with?

Thank god it's friday.

Slutet av veckan, finally! Haha, nej men jag ska absolut inte klaga den här veckan har inte varit så krävande direkt men känns ändå skönt att det äntligen är helg. Så vad ska ni göra ikväll? Själv ska man hemåt snart och fixa lite saker inför inatt sen blir det att möta upp tjejerna för en galen kväll på The Grind som hålls på Allhuset i Universitet. Så om ni inte redan har något planerat så getcha asses over there and party like a rockstar.

Nej nu ska jag forsätta pilla på lite jobb grejer.

Bless.


I need sunshine.



Ge mig sommar nu! Trött på snö, minusgrader, och tjocka kläder.


Life is what you make it.

So it's time to stop wasting it and instead start embrasing it. No more excuses, no more bullshit! It's time to make a change. Att prioritera och faktiskt nå målen jag satt upp. Att ta tag på saker som jag så länge kopplat bort och väntat på ska försvinna av sig själv. Dock kommer de ju aldrig göra det om jag själv inte tar tag i sakerna. I mean it's my life and I gotta start living it again. No more hiding, no more running away. It's time to make a change for the best.

DU har fått mig att inse extremt mycket och även fast jag inte alltid visare det så är jag väldigt tacksam för det. DU har fått mig att ta en ordentlig titt på mitt liv och hur jag lever det.
DU har gett mig en förnyad kraft att fixa saker som varit trasigt i flera år.
Så vill bara säga tack för allt du gjort/gör.

Man kan inte sitta och se på när ens liv passerar en förbi. Livet är alldeles för kort för. Plus så kommer aldrig en dag tbx, slöser du bort det på bullshit så är det något du får leva med resten av ditt liv. Life is a gift and you never know how long you'll get to keep it.

Bless.

Svar till: S

Du kan köpa den i en klockaffär på drottninggatan. Minns inte vad den heter. Men det är den enda klockaffären på den gatan så borde vara lätt att hitta. :) good luck och glad att du tycker den är HOT.

Bless.

Ibland...

... blir saker verkligen inte som man tänkt sig

Cry.

I’m not the type to get my heart broken
I’m not the type to get upset and cry
Coz I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don’t get deep to me
Never get the whole in love thing
If someone could say love me truly
But at the time it didn’t mean a thing
 
My mind is gone
I’m spinnin’ around
And deep inside
My tears I’ll drown
I’m losing grip
What’s happening?
I stray from love
This is how I feel
 
This time was different
Felt like I was just a victim
And they cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I’m in this condition
And I’ve got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you’ll never see me cry
 
Did it happen when we first kissed?
coz its hurting me to let it go
maybe coz we spent so much time
and I know that it’s no more
I should have never let u hold me baby
Maybe why I’m so sad to see us apart
I didn’t give it to u on purpose
Gotta figure out how u stole my heart
  
How did I get here with you?
I’ll never know
I never meant to let it get so personal
And after all I tried to do
To stay away from love with you
I’m broken-hearted
I can’t let you know
And I Won’t Let It Show
You won’t see me cry


En trött chinchilla.

Aa ni, vet inte riktigt vad jag ska säga eller vad som är fel med mig. Trots att jag sovit as mycket senaste dagarna så är jag helt slut. Vill bara sova hela tiden, det är som att min kropp säger ifrån så fort jag kliver ur sängen. Vet inte om det har att göra med att jag har så mycket tankar som virvlar runt i huvudet just nu eller om det är för att jag inte göra ngt spec om dagarna just nu eller om kroppen helt enket inte läkt till 100% sen jag var sjuk. Vad det än är så är det absolut inge kul. Vill inte vara trött och förkyld längre. Please go away!

Onsdagen var iallafall grym. Den började hemma hos mig med vin och något skumt i en petflaska som Leo hade tagit med sig. Sedan efter att ha druckit några glas och diskuterat vare sig sexmissbruk verkligen är en sjukdom eller inte, drog vi oss till Victoria där Red Carpet hölls. Väll där blev det drinkar och massa dansande med vänner jag inte träffat på länge. Vid stängningsdags bestämde några av oss för att dra vidare hem till mig. Där fortsatte festen. Jag och Malin lagade också mat och grabbarna som verkade vara väldigt hungriga då maten tog slut på direkten. När klockan slog 06:00 kände jag att sängen kallade på mig så det blev att hoppa i sängen. Kan ju säga att jag somna direkt när huvudet landade på kudden. Kort sagt så hade vi det extremt kul. En riktigt lyckad kväll.

Idag har jag inte gjort mer än jag brukar. Sökt jobb, sovit, kollat på tv, handlat mat, lagat mat och varit förbi min hälsodokter med mamma. Nu sitter jag här helt själv och försöker bestämma vad jag ska göra. Gå och hinka med ngra kompisar och bada jacuzzi eller dra till ngra andra kompisar som ska bada bastu och dricka? Dra ut eller gå på bio/fik? Kanske bättre att stanna hemma. Ska ju få sällskap lite senare ikväll/inatt. Innan dess så ska jag laga mat och denna person samt tända en brasa. Men men vi får se vad kvällen har att ge. Det kanske slutar med att jag lägger mig i ett varmt skumbad med en bra bok och väntar på mitt sovsällskap. Hoppas ni andra har mer koll på vad ni ska göra.

Nej nu ska jag fixa och trixa lite här hemma. Uppdaterar lite senare. :)

Bless.

It's time 2 party people.

Dagen har spenderats hemma, i sängen. Uppkruppen i mr X armar. Me likey! Kändes faktiskt som en riktigt söndag. Kanske har att göra med att jag lever livet av en fritidsforskare just nu. Haha. När vi väll bestämde oss för att gå upp så gjorde jag frukost åt oss båda och parkerade oss framför tvn. Och här sitter jag fortfarande. Lite patetiskt kanske. Eller nej inte lite, jätte. Känns som om det varit ännu en riktigt oproduktiv dag men ändring på det nu faktiskt. Nu har mr X gått och jag väntar på att en av mina bästa killkompisar ska komma och göra mig sällskap. Det går rykten om att han har med sig en vin flaska också. Så det blir nog middag, vin och en hel del deep talk. Det är lixom vår grej. Senare ikväll blir det att mötte upp gänget och bege sig till Victoria i kungsträdgården för att shake what my mama gave me at Red Carpet. Om ni har vägarna förbi eller är partysugna så rekomenderar jag att ni get your asses there, it's worth it.

Nej nu ska jag förflytta mig mot duschen så jag är ren och fräsch för ikväll. Hoppas vi ses på klubben.

Bless.
R

I hate mondays.

Och så var det måndag igen. Usch vad dagarn rinner förbi, det är läskigt att tänka att det snart gått 3 månader av det nya året. Aja what 2 do, what 2 do. Dagen i sig har inte direkt varit så händelserik, sov bort halva dagen vilket inte var det bästa men väldbehövligt. Som ni kanske fattat så har någon väldigt nära gått bort. Detta har skapat mycket funderingar hos mig och tar mycket kraft för tillfället men det är bara att kämpa vidare.  Har iallafall varit hos min kusin i Hagsätra under kvällen och blev bjuden på middag och en mysig pratstund. Ibland är det bara skönt att sitta och prata ut om allt mellan himmel och jord, vilket våra träffar nästan alltid resulterar i. Efter att ha varit där i några timmar åkte jag hem till mina föräldrar för att käka mammas rabarberpaj och för att koppla av i vår älskade röda soffa. Nu har jag betalat det sista av min resa till London som ska ske inom några veckor och nu sitter jag som en soffpotatis och garvar åt alla knäppisar på american idol. Senare ikväll blire att bege sig vidare. Ska söka lite jobb på arbetsförmedlingen samt planera lite annat roligt. Hoppas ni andra haft en bra dag.

Bless.
R

RSS 2.0