Settle for less or just OK?

Det är något man aldrig ska behöva göra. Livet är för kort för att settle for less eller för något som bara är OK. Man ska nog aldrig nöja sig med det, men kom också ihåg att det du kanske vill ha, i verkligheten inte passar dig alls. Detta som känns så underbart kanske inte i själva verket, om man tar ett steg tbx är så himla bra. Ibland vill man något så mkt att man gör i stort sätt vad som helst för den personen. Man ändrar sidor hos sig själv och kanske tom bortser från den andra personens negativa sidor helt. Du kanske blir så insvept i vad du tror är kärlek att du helt glömmer bort att se det för vad det egentligen är. Man kan aldrig ändra en person, det är lönlöst att ens försöka och du ska själv inte behöva böja dig baklänges för att tillfredställa personen eller för att passa in i dennes liv. Det ska falla på plats, som en hand i en handske helt enkelt. Ibland är det inte så från starten utan man kanske måste jobba på vissa saker, inget här i livet är ju trotts allt perfekt men för att detta ska kunna fungera så måste båda vara villiga att ge det en chans, en ärlig chans. Båda måste pull the same weight. Man säger inte att det tar två att dansa tango för ingenting. Dock hjälper det inte att ena personen vill om den andra inte vill. Detta skulle jag vilja kalla för omöjligt! Följ ditt hjärta och ge inte upp tills du fått det du vill ha, men glöm inte att det som känns så rätt kanske inte alltid är så himla rätt. Don’t settle for less cause in the end you won’t be happy that you did. You are worth more than that.

Jag trodde aldrig...

... att dagen skulle komma då jag skämdes att ens ha varit en del av ditt liv!


Jag är...

... kissnöööööödiga! För er som bryr er. Haha!

You make me sooooo proud lil' bro.


Idag så hade min brorsas dansskola uppvisning på Maxim teatern & jag kan ju säga att mina ögon fylldes lite med tårar efteråt. Jag har sett dig utvecklas från en nybörjare till en extremt talangfull dansare. Ibland kan jag knappt tro mina ögon hur duktig du har blivit. Du gör mig så extremt stolt! Keep it up, you gonna be a star. <3


Godmorgon people.

Tänkte lägga upp liten dagens planering, så får vi se hur pass mkt jag egentligen hinner/kan följa den:

  • musikvideo inspelning [check] (i'm on my way there now)
  • förbi cafét med cvt [flyttat till imorgon]
  • lunch med N [också flyttat till imorgon]
  • förhoppningsvis så har mina religionkunskap a uppgifter kommit så jag kan börja på det också [check]
  • kl 20.00 så bär det av till Maxim teatern där min lillebror ska ha föreställning [check]

Så detta är vad jag har på agendan idag. Things however can change, you never know. Nej, nu måste jag faktiskt börja göra mig iordning för videoinspelning. Makeup on, highheels on and pose and pose. Haha! Uppdatering och kanske även bilder kommer senare ikväll. So be lookin out for it peepz om ni är nyfikna på hur det gick till.

Ha en underbar dag i solen,
R. 


In life...

... you don't choose who you fall inlove with. It just happens, sometimes even against our wishes.

Psssst...


My best friend is an alien, but i love him anyway!


Dagens checklista.

  • Solning på gården [check]
  • Lunch med S [check]
  • Promenad i solen [check]
  • Hälsa på V på jobbet [check]
  • Registrera mig för att börja plugga religion a på distans [check]
  • Laga middag [ ]

 

That's what's up people!

Bless,
R.


Give me...

...
Please, pretty please? (a)


I <3 you sun!


Will you...

... ever look at me the way i look at you?

I just wanna be happy.

Befinner mig verkligen in a state of confusion. Vet knappt upp eller ner känns det som. För tillfället så mår jag inte bra när det kommer till ett visst ämne i mitt liv. På jobbfronten flyter nu allt på, ska snart börja plugga religion a och b på distans så jag får det avklarat och resten is all good så vrf kan inte just detta fungera? Jag förstår inte var allt gick så fel? Allt kändes så bra men har nu vid många tillfällen blivit replaced med en oro som vägrar försvinna. En oro om att inom snart framtid kommer saker och ting verkligen förändras till det negativa. Jag vill krypa under mitt täcke och bara gömma mig men jag vet att det inte löser ngt. Istället måste jag lägga korten på bordet och bara svälja det som kmr bli resultatet av att jag gör det. Jag håller tummarna, jag ber till gud att saker blir bra. Att saker för första gången blir som jag vill. Det skulle förvåna mig, men det skulle göra så att jag för första gången på flera år befinner mig på en plats i mitt liv där allt flyter på som det ska. Det har aldrig tidigare hänt mig faktiskt. Iallalfall inte så långt bak som jag kan minnas. Please, let me be happy for once. Is that so much to ask for? Tydligen, det är iallaflal så det känns hittils. Vi får väll se hur den här kvällen/natten slutar. Antingen slutar den i glädje eller i besvikelse och kanske tom förakt.

Who said anything was going to be easy?

Bless,
R.

Once you had my heart beating faster,

now you just got it slowing down and breaking.

Redbull...

... the sh-ii-ee-tt


En rolig kväll med tjejerna.


På bilden: Jag, Jonna & Alexandra. Fotograf: Isabelle.

Tack för en grym inspelning tjejer, we gonna make history! <3

P.s. videon kommer om snarast på youtube.


The easiest thing...

... to be in the world is you. The most difficult thing to be is what other people want you to be. Don't let them put you in that position.

Knivöverfall - det oprovocerade våldet

Brittisk dokumentär från 2008. Här tittar man närmare på knivvåld, brott som växer sig allt starkare bland ungdomar i Storbritannien. Släktingar och överlevande berättar om varför de tillåtit foton av offren att släppas till allmänheten. Polisen avslöjar sin nya antigäng-strategi som varnar föräldrar för sina söners hemliga liv. Dessutom berättar några ungdomar som är med i gäng om hur de blivit knivhuggna och att de är stolta över sina ärr. (Tv 4)

Jag har inga ord, jag sitter och vill bara spy. Jag vill skrika ut, vad fan är det som händer med vår värld? Är vi verkligen födda till att vara så barbariska? Den här dokumentären är en av få som verkligen berört mig enda in i benmärgen. Den är inte till för några känsliga tittara kan jag ju säga då man får se både en död 19årings kropp på hans begravning till två ungdomar som brutalt slåss ner samt knivhuggs (ena till döds). För er som klarar av att se sånt, eller som tycker att det är tufft att bråka eller gå runt med ett vapen så bör ni se den. Den kanske kan förändra erat liv och livsval!

Bless,
R.

Uppträdandet 1 Maj 2010 i Kungsträdgården.


                                                                 Med Adam Tensta och Eboi.

Sometimes i just wanna shoot myself.

Jag gillar inte denna oroskänsla som har lagt sig i djupet av min mage. Gillar inte att sitta på helspänn eller ifrågasätta saker hela tiden. Vissa dagar är bra, andra dagar är mindre bra och det är vi alla medvetna om vi det här laget men just nu känns det som att det här är det sista jag har tid att lägga ner tid på. Finns så mycket annat jag måste pussla ihop för tillfället men ändå fastnar jag kring detta och det stör mig. Ibland är saker bra och jag tänker inte alls på det och sen kommer de jobbiga dagarna då det är det enda som dyker upp i huvudet. Thoughts go away please. Det är helt enkelt mina tillitsproblem som spökar. Sucks but it's the truth. Det är något jag med tiden måste jobba igenom för ingen mår väll bra av att gå runt och tro massa negativa saker kring ett visst ämne. Going crazy over here, someone help? Please? Anybody? Nej nu är det dags att pull myself together och försöka distrahera mig själv så jag slipper sitta och tänka på det jobbiga. De tankarna får jag ta tag i ngn annan dag, that day is not today people.

Bless,
R.

Nyduschad.

I'm awak from the dead nu. Igårkväll började med att jag kom hem till Mr som höll på att jobba så jag la mig i soffan och stirra på tv/film. Slutade med att jag somnade men detta fick jag inte göra ostört för en viss person tyckte att jag skulle hålla honom sällskap. Efter ett tag så lät han mig dock somna men jag vakna till och från hela natten. Jag fick iallafall lite sömn, stackarn satt upp till imorse och fick bara en timmes sömn innan ännu ett jobb kallade. Nu är jag iallafall hemma och har precis klivit ur duschen så jag känner mig so fresh and so clean clean. Har även ätit pizza som fanns kvar ifrån igår och ätit lite mer Ben&Jerrys (beach 2010 people!). Ska snart fixa och trixa lite sen tbx till Mr och hålla hnm sällskap medan han jobbar.

Den här veckan ska gå åt att fixa saker som bara måste fixas. Kommer med detaljer lite senare.

I'm ouuuuuut.

Bless,
R.

Chillin on a saturday.

Blev en ganska oskandalös natt i nyktert tillstånd men kul gjorde vi det iallafall tillslut. Enda skandalösa måste nog ha varit när jag stog och vänta på mina tjejkompisar och helt plötsligt hör jag att det sker ngn form av uppståendelse bakom mig. När jag vänder mig om ser jag hur en kille står och slår en vad som verkar vara en yngre tjej. Det sjuka är att ingen av hennes vänner eller hans hindrade hnm, utan han bara fortsätta i vad som kändes som en kvart. När en av hennes tjejkompisar väll tog modet att step in så åkte även hon på en snytting och detta framför både väktare och lugna gatan. Jag menar vad är ni igentligen till för om inte för att stoppa bråka osv? Ändå när något sker så står ni bara där som fån och så småningom vänder ryggen och går därifrån utan att ha hindrat den här killen från att fortsätta. För mig är det skandalöst beteende men men, alla är vi då olika och inte alltid på positiva sätt. Därmed vill jag även tilläga att det här är nog sista gången jag står och väntar på mina vänner vid spärrarna vid plattan. Som man blir trakasserad där, det är helt sanslöst. Sh-ii-ee-t man, not okej!

Kvällen spenderades som sagt ute med tjejerna och trotts ett glest dansgolv så såg vi ändå till att liva upp stämningen genom våra galenskaper. Saker är till det man gör de peepz. Efter stängning så insåg jag att jag fått sms från en viss person så jag bestämde mig för att dra dit och chilla lite. Kom dock inte därifrån tills kl 16 då jag var tvungen att åka till Grönan (mitt blivande jobb för er som bryr er) för att skriva på mitt anställningsbevis och hämta mitt passerkort. Så nu vet ni var ni ska komma om ni har tråkigt, till Grönan och hälsa på mig.

Nu har jag precis avnjutit en pizza från Ciaociao med resten av familjen och sitter i soffan medan mamma & pappa sitter och kollar på ngn Pierce Brosnan film. Hänger inte riktigt med, men det spelar nog ingen roll då jag ändå ska klä på mig och röra mig mot Mr snart. Måste bara samla kraft att gå och byta om. Haha, jag börjar bli gammal. Wäääääh! Så ingen utgång blir det för mig ikväll inte, no way josé. Är alldeles för seg och trött. Kör hellre en hemmakväll (i detta fall bortakväll) framför tvn m snaskigheter.

That's all for now peepz.

Bless,
R.

Ben&Jerrys och tvmys.

Då har man kommit hem från en solig dag. Dagen började med att jag vaknade av Mr's telefon (ovanligt, not) sen såg jag hur mkt solen sken så då var det bara att hasa sig ur sängen och sätta på sig bikini för att sedan jobba på sin solbränna. Efter ett tag ringde mobilen och det var min kära vän Malin som ville mötas upp och självklart ville jag också det så det blev bara att klä på sig i all hast och röra sig mot stan där det blev lite små shopping. No money, no funny. Efter det åkte jag vidare till Vällingby för att umgås och äta med min killkompis och hans urgulliga son. Tyvärr kunde jag inte stanna så länge eftersom jag kände hur tröttheten smög sig på så det vara bara att tacka för mig och röra mig hemåt. Här sitter jag nu med min lillebrorsa och käkar glass medan jag kollar på olika serier. Mys mys mys.

Bless,
R.

Terror on Elm Street.

Som ni kanske märkte så blev det inget mer inlägg om det jag såg på Unicefgalan, blev lite för mkt emotions tror jag som jag inte kunde filtrera. No more negative, just positive.



Senaste dagarna har jag fastnat i Mariatorget, bara varit hemma och duschat/bytt om och lite annat. Idag har jag tagit det lugnt med Mr och sedan varit på bio med min älskade sebbe. Jag hade nämnligen biljetter till förhandsvisningen till Terror på Elm Street. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde, ryckte till riktigt många gng kan jag ju säga och därmed vill jag tilläga att jag inte var den enda heller *host S host*. Nu har jag precis kommit hem och sitter och kollar på Animal Planert med min papps. Dricker min vitamindryck och väntar på att Mr ska bli klar med all sitt jobb. Efter det blir det nog att möta upp hnm. Får se om vi hittar på ngt eller inte. Har en del samtal att ta tag i imorn iallafall och lite annat jag måste fixa. I need to get a better tan people. Solen idag var inte tillräckligt stark för en tung solbränna men lite brun blev jag ändå.

Vad ska ni alla göra till helgen då?

Bless,
R.


Wake up world.

Det är sjukt så vi människor kan ta saker för givet. Vår familj, vår skolgång, maten som står på bordet och tom taket som skyddar oss från oväder och som ger oss en trygg miljö att sova i. Vi är själviska och tänker sällan på våra medmänniskor. Vi slår på våra tv apparater och kollar på någon dokumentär om barnen i tex Haiti och vi fäller ibland tom en tår pga hur deras livsstandard ser ut. Men så fort vi byter kanal eller stänger av tvn så återgår vi till våra dagliga rutiner. Alla har vi gjort det någon gång. Tänk vi mycket vi skulle kunna åstadkomma om vi alla enade hjälpte vår värld genom att bla i detta fall bli världsförälder. Vi lever i ett land där i stort sätt allt är gratis och där tryggheten är en del av vardagen. Jag känner sån skam för de som sitter hemma med feta bankomat konton och som ändå inte skänker ett enda öre. Bara 100 kronor skulle kunna förändra ett barns framtid. Från att dö till att kunna ha möjligheten att skaffa sig en utbildning och sedan ett jobb för att kunna försörja sin familj. A jag vet inte, just nu när jag sitter och kollar på unicefsgala så övervälls jag med känslor och tankar. Det är svårt att få fram allt eller överhuvudtaget sortera de för tillfället. När programmet är över och jag haft lite tid att smälta saker och ting så kommer jag nog försöka skriva ett längre inlägg om alla mina tankar/känslor kring just detta ämne. Brinner så starkt för detta och det har jag nog bevisat lite smått eller försökt genom att ha arrangerat 2 välgörenhetsgalor för utsatta barn i Colombia. Nej nu ska jag fortsätta kolla på denna underbara gala, som jobbar mot något som faktiskt är livsviktigt.

 

Bless,
R.


Sunday is here.

Nu har jag varit en dummis. Ingen uppdatering på ett tag. Sorry peepz. Varit mycket senaste tiden bara. Måste bara säga att fyfasiken vad den här veckan har gått fort. Känns som om det precis var måndag och nu helt plötsligt är det söndag. Craaaazy.

Valborg spenderades på hemlig ort & gårdagen spenderades i lugn miljö vilket var extremt nödvändigt efter valborgs galenheter. Jag blev bjuden på en extremt god middag bestående av biff, pommes och beasås. Mums. Nu blev jag hungrig igen, haha. Sen skulle det ha blivit filmkväll men efter första filmen kände jag hur ögonen slöt sig och då var det dags att röra sig hemåt. Väll hemma så somnade jag diiiiirekt. Så nu har jag fått ordentligt med sömn.

Dagens planer består av att först fixa till mig, käka frukost/lunch sen ska jag bege mig mot Tensta där det förhoppningsvis blir inspelning om allt går som det ska och sen blir det möte. Efter allt jobb är klart så får jag se vad som hittas på för skojigt. Återkommer med den infon senare.

Hur ska eran söndag spenderas?

Bless,
R.

RSS 2.0