Sköna söndag, NOOOOOT. Vissa av oss jobbar.

Lönehelgen är snart över! Wooooow säger jag bara. Hektisk helg, men snart är den över och då är vi åter tbx till det lilla lugna. Fast tempo är skönt ibland, för då går tiden så mycket snabbare. Allt är som ying och yang. Finns alltid både positivt och negativt med saker och ting. Jag kan ju informera er läsare om att jag inte sovit spec mycket inatt. Fick inte somna förerns kl 7 imorse. Lite små knas och nu ska jag snart mot jobbet IGEN! Plus imorn jobbar jag ju dubbeljobb så sammanlagt blir det 16 timmars arbete. Not looking forward 2 it. Dock tror jag att jag kommer ändra på det imorn, känner att jag inte kan fortsätta jobba såhär många timmar per dag och behålla min sanitet. :P

Nej nu, måste jag rusa people. Ska försöka bli bättre på att skriva osv men just nu är det FÖR mycket.

Bless.

Saturday?

Godmorgon, godmiddag och godkväll. Jobbet igår gick bra men det fanns en tidpunkt då allt var lite små kaos. Mycket kunder, fulla kunder och hektiskt springande bakom bardisken. Det enda positivt med att det var mycket folk efter 12 var att tiden gick fortare. :) Märks det att jag "älskar" mitt jobb eller? Nej men ska inte klaga, kunde varit värre. I guess. Ikväll ska vi göra det igen iallafall. Work work work medan ni andra shot shot shot. Aja får väll se det såhär, "you'll be spending money, while i'm making it". Om ni inte har något bättre för er kom gärna förbi högdalen och håll mig sällskap.

För övrigt finns det nog inte så jätte mycket mer att berätta. Allt i mitt liv handlar just nu som sagt om att jobba. Gotta make that money.

Bless.

It's friday people. Enjoy.

Hi peepz. Då var det snart dags att röra sig mot jobbet. Igår var jag helt ledig för första gången på typ en månad skulle jag tippa på. Sov bort större delen av dagen sen blev det en mini utgång med Leroy och hans 2 kompisar. Söder blev vårat mål, men när hans kompisar banga så satte vi oss på McDonalds och "fylle"käka. Efter det släppte han av mig med bil i Högdalen där min tzatsiki satt snällt och vänta. Vad skulle jag ha gjort utan dig de senaste två veckorna? Aa du, i owe you. Vi stack direkt hem och sov iallafall. Och man kan väll säga att det är det hela dagen har gått åt till. Sova-vakna-sova-vakna-äta. Inte direkt min mest produktiva dag men ibland måste man faktiskt få ha totalt slapp också. Speciellt när saker är som de är i mitt liv just nu. 2 much thoughts, 2 much drama, 2 much going on, men ngn dag ska jag väll få koll på allt. Can't give up now. I've come to far! Men skulle inte skada med lite hjälp på traven eller åtminstone en lugn sekund. Nej nu tickar klockan och det är dags att fixination. Got stuff 2 move innan jag börjar jobbet.

Bless


Shopping:

Dear Me
Snart är du min. :) Välkomen till familjen.


Tick tock, tick tock.

Nu har man iallafall lyckats ta sig ur sängen och duschat. Duktigt va? Nja inte riktigt, har pluggat pytte lite också så nu ska jag bara be min far att rätta det. Sitter för tillfället och väntar på att min kärlek ska komma hit så att jag kan börja med maten. Hon är en aning seg så lär ju ta sin tid. Dock håller min mage på att dö av hunger så kanske smyg äter ngt innan hon kmr men säg ingenting? It will be our little secret. Till lunch får det bli toast, ägg, bacon och sallad sen till efterrätt daim glass. Gottis va? Senare idag kanske jag ska möta upp en kompis som jag inte träffat på ett tag. Men eftersom hon inte ring så får vi se hur det blir. Kvällen är fortf oplanerad. Får ta det lite som det kommer.

Bless


Can we...

... pretend that the airplanes in the night sky are shooting stars? Cause I could really use a wish right now.

Shopping:

Catena
Soon you will be all mine!


Kvällens quote.

You don't get another chance, cause life is no ninento game!

It's friday night but i'm not going out cause i'ma be stuck at work...



Tjabba, tjena, hallå. Hann precis hem för en snabbdusch och ombytte av kläder. Har varit och käkat med Babou som har permis från lumpen. Det var på tiden din busunge du har varit borta alldeles för länge tycker jag. Sthlm needs you. En gullunge med hjärta av guld, det är inte många såna personer som denna stad har att erbjuda längre. Iallafall så vet ni nog alla vad jag ska göra ikväll eftersom det är det enda mitt liv handlar om just nu, hörde jag rätt? Sa ni jobba? Dingdingding vi har en vinnare. Ska ställa mig och blanda drinkar ännu en kväll bakom baren i Engelbrekt. Hoppas det kommer några fler i vår ålder ikväll och så hoppas jag även att en viss croupier är på bra humör och vill skjutsa mig hem efter jobbet. Man kan ju alltid hålla tummarna. Vore snällt av hnm iallafall. ;) I know your reading this.

Börjar faktiskt bli en aning små tjatigt att jobba varje helg medan alla andra går ut och partajar men om man är money chaser så är man. I need to get that dough. Som sagt efter måndag så kommer jag endast jobba och sova. Konsigt? Nej inte riktigt eftersom jag kommer börja jobba 15 timmar per dag, vilket innebär att jag kommer jobba nästan dubbelt så mycket som jag gör nu plus så har jag inte lyxen att vara ledig helger heller så det kommer bli att jobba i ett tills om två månader då it's all going down. Faaaaan jag har ett mål kom igen nu pocahontas I can do this.

Uppdatering kommer senare inatt eller imorn. I'm out!

Bless.


Shopping:


Det här finns nu i mitt kära badrum.


Jobb har blivit mitt andra namn.

Nu har jag gått från att ha chillat i ca en månad och haft yrket: livsforskare, som man så fint kallar det till att jobba 15 timmar per dag. Då menar jag inte måndag-fredag, utan måndag-söndag people. Det ska bli en utmaning i sig kan man väll säga men i'm a money chaser och därför MÅSTE jag klara av det här. God give me strength and have mercy. :P Som ni vet så jobbar jag som bartender på kvarterskrogen Engelbrekt i högdalen och nu kommer jag även börja jobba som tidsbokare för Modell House i både Sthlm och GBG. Ska bli kul och något jag inte tidigare prövat på. De som känner mig vet att jag är en sån som älskar att testa nya saker, tänja på gränserna och se vad jag är ämnad för att göra med mitt liv. Jag menar testar man inte så kan man ju aldrig veta. Så hellre ha testa för mycket än ångra att man inte testat ngt. Eller vad säger ni?

Idag har jag varit ledig från jobbet så har varit på mitt nya jobb för att se hur saker går till och nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Går igenom mail, ska ringa ngra samtal och fixa inför min stora hemlighet. Men kan ju säga att allt börjar falla på plats nu. Bara lite små saker kvar faktiskt. Är så himla HAPPY! Senare ikväll har jag i stort sätt lovat att gå förbi min croupier på jobbet och hålla honom sällskap sen får vi se var vinden tar mig. :P Måste dock hinna sova lite iallafall eftersom jag jobbar till 03:00 imorn. Så om ni har tråkigt så kom förbi vettja.

Ett litet tips också för er förkylda där ute eller snarare ni som börjat få ont i halsen. Ta en halv citron, kläm ut saften och blanda i en skedd honung sen drick det innan ni går och lägger er. Tro det eller ej men det hjälper faktiskt.

Bless.

Ledtråd II.


Är första bokstaven på platsen.


Shopping:


Nu är de mina.


Ledtråd I.


En liten ledtråd till the BIG THING.


Shiet nu händer det snart.

Jisses. Nu är det gjort. Min stora hemlighet har påbörjats. Kan inte riktigt fatta det själv ännu men snart sjunker det väll in, i guess. Vill inte riktigt avslöja hemligheten än men ni som är nyfikna kommer snart få reda på vad det handlar om. Det jag kan säga är väll att detta beslut kommer antagligen förändra mitt liv. :)

Idag sov jag till sent, behövde det kände jag. Har fortfarande lite ont i halsen. Har hunnit klippa mig iallafall. Så nu är det fräscht och lite för kort, men det växer ju ut. Önska bara att man kunde påskynda det lite. Trivs i lååååångt hår. Sen har jag ätit en lasagne frukost/lunch och nu ska jag fixa för att röra mig utåt på äventyr. Måste ju ta vara på min lediga dag.

Bless

Händelserik natt.

Kan man väll minst säga. Ska försöka förklara kvällen/natten i korthet. Det började med att vår chef inte köpt in tillräckligt med saker, jag hade ingen handduk och kapsylöppnarna var löljligt små. Många stammisar kom i början och var AS JOBBIGA. Men det är väll sånt man får ta i den här branschen. Vi kan väll säga att det blev en aning stressigt där ett tag men det löste sig tillslut i guess. Sen så dök aldrig strippan upp vilket irriterade en gäst speciellt. Kan dock förstå att han blev lite smått irriterad eftersom det klart och tydligt stog att det skulle komma en strippa. Men som sagt jag är inte chef så finns inte så mycket jag kan göra åt saken. Om inte det räckte så blev det världens bråk utanför klubben så att polisen kom dit osv. Kalabalik kväll med andra ord. Det vill vi inte ha igen, tack!

Ikväll är dock en ny kväll och får väll hoppas att det går bättre. Dock ska jag jobba på mitt vanliga ställe ikväll så det är iallafall skönt. Vad ska ni göra ikväll peepz?

Nej, nu ska jag klä på mig och åka och käka med R.

Bless

Dumma huvudvärk.


(såhär ser man då ut innan jobbet) ny tröja och nytt lakan i bakgrunden, haha.

Idag har varit en hyfsat seg dag. Sov med R hos hans kompis igår. Vi åkte först förbi McDonalds och köpte hem massa mat och sen satt vi på ngra filmer, så somna gjorde man ju typiskt nog inte förrens vid 4 på morgonen. Sen blev det en snabb runda på stan för att inhandla lite nödvändiga och mindre nödvändiga saker innan det var dags att bege sig hemåt för att stoppa ngt i magen och duscha plus fixination inför kvällen. Ikväll är det nämnligen work work work som gäller. Inget nytt haha. Det har blivit mitt liv. Sova-äta-jobba-sova-äta-jobba. Welcome to my new lifestyle. ;) Men vi får helt enkelt hoppas på att kvällen blir bra. De har nämnligen hyrt in en strippa som ska komma till klubben ikväll. Jobbar med A bakom baren, så får hoppas att även det går bra, men det gör det säkert. Efter jobbet blir det antingen after-party eller vidare hem med R. Man vet aldrig var natten har att ge. Nej, nu ska jag dricka lite cocacola. Har varit dålig på att få i mig vätska idag så har fått ont i huvudet, typiskt sådär nu inför en hård natt på jobbet men men får skylla mig själv.

Hoppas ni andra får en rocking night på stan. Kom gärna förbi och hälsa på Engelbrekt i Högdalen. Kmr stå och jobba på övervåningen ikväll so you know!

Bless.


Morning wisdom.

Good morning, So many of us walk around with such simple minds, not really giving much thought to our ways. Indeed, most of us don’t want to take the time to think about things at all. But to walk in this way is to walk into a trap that leads to our own destruction. I have watched kids do this very thing. They will ask questions they already know the answer to because they are too lazy to think about it themselves. Yet God calls us to stop being lazy and get wisdom. He wants to see His
people dying to their simple ways and taking the time to think about what we are doing or saying, for this brings life. Proverbs teach us how to do just that, providing guides and preparing us for the Holy Spirit to move, leading us to the wisdom that comes from heaven. Have a Blessed day.

"Let the wise listen and add to their learning, and let the discerning get guidance" Proverbs 1:5

We must have a DEEP sense of purpose and the will to fulfill it.. WE MUST... Resolve old, unfinished business and eliminate
toxic people and attitudes from our lives. We MUST.. Work hard, have long periods of study and CONCENTRATED efforts. We must...Withdraw and sever ties with people who are not truly aligned with our best long term interests... (Finally!) Focus exclusively on your ambitions and what is important to you. ELIMINATE DISTRACTIONS AND MOVE FORWARD!!!


Do you desire to be happy? (Remember this) The proof of desire is pursuit. You must go to happy places.. Pursue happy people.. Create happy days... If you really desire happiness in your life, you must be willing to reach for it! Never blame anyone or anything for your unhappiness. Life rewards reachers. I have always said, "Happiness is never placed within your life, happiness is simply placed within your reach!" Now go out there and have a happy day!

Work work work.


(såhär sliten ser man ut idag. smink: rouge & läppstift)

Det stämmer verkligen när folk på jobbet sa att detta skulle bli mitt andra hem! Det kan man ju lugnt säga att det har blivit. Egentligen skulle jag ha varit ledig idag men igår kom smartisarna på att de inte hade någon som skulle jobba kväll så snäll som jag är så ställde jag upp när chefen fråga. Vad gör man inte för pengar? Haha. Så ikväll jobbar jag mellan 18-01. Likadant imorn. Får se hur mitt schema ser ut för veckan, det enda jag vet är att jag ska jobba på fredag men då på övervåningen. Detta pga att den chefen ville ha ngn som jobbar snabbt bakom baren och för att de ska ha en specialare där uppe som de gått all in på typ.

Just nu sitter jag och äter pasta och någon slags wok. Tittar även på the best of Wipeout. Inget bättre än att starta dagen med ett gott skratt. Kan behövas inför ikväll eftersom jag är så trött att jag nästan somnar stående. Not good! Nej, nu ska jag lyfta på rumpan och börja fixa mig inför jobbet.

Hoppas eran helg varit grym och att ni festa åt mig med. :)

Bless.


Time for work.


Ses i dimman gott folk!


Chinchillas back behind the bardisk.

Så gjorde man debut bakom bardisken igen igårnatt. Jag har nämnligen börjat jobba som bartender igen, fast denna gång i sverige på lokalpuben Engelbrekt i Högdalen. Om jag får säga det själv så tycker jag att jag gjorde ett extremt bra jobb för att vara första dagen på 2 år som jag står bakom och inte framför bardisken. Det kändes roligt att stå och blanda drinkar igen faktiskt. I've missed it!

I torsdags så blev jag bjuden på FRIDAYS av en kompis och fyfan vad jag åt. Kunde knappt gå efteråt och då fick han för sig att vi skulle gå och fika. Illamående var mitt första namn i några timmar och det gick så långt att jag höll på att somna. Snacka om riktig matkoma, haha. Efter det så mötte jag upp R och tog ngra glas cider i slussen innan vi gick hem och kolla på film. Men det blev inte så mycket filmtittande då båda var skit trötta så vi somnade i stort sätt redan i början av filmen och jag måste nog erkänna att jag inte direkt hängde med men rolig var den av det jag såg iallafall. Får ta och se den när man inte befinner sig i brist av sömn.

Ikväll blir det att jobba igen. 21-03 är vad jag är uppskriven på. Är helt slut om jag ska vara ärlig. Vaknade inte förrens kl 15 och känner fortf hur min kropp inte är van vid att jobba såna här tider längre, men det kommer nog med tiden. Jag måste helt enkelt vänja mig eftersom jag inte bara kommer jobba helger utan även vardagar.

Vad ska ni själv göra ikväll?

Bless.

HYPE ikväll.

Godmorgon godmorgon gott folk,
För er är det snarare nog godeftermiddag men eftersom jag inte vakna förrens för ngn timme sen så säger jag godmorgon till er gulliga läsare. Anledningen till att det blev en så himla sen kväll var för att jag fastna i telefonen med min älskling till kl halv 5 på morgonen. Vi snackade om allt mellan himmel och jord men hamna på två speciella teman och det var bland annat om äkta vänner och människor som haft en inpakt på ens liv.

En äkta vän definieras inte efter ord utan efter handling. Visst är det mysigt att höra massa kärleksfulla ord och promices men kan du inte stå bakom de ord som kommit ur din mun så betraktas det som endast en massa lögner och vem vill ha en vän som ljuger? Inte jag iallafall. Har haft tillräckligt med personer i mitt liv som ljugit och absolut inte stått bakom deras lovande ord. Det är ganska synd hur det lätt blir så, att en person lovar så mycket men inte kan hålla ngt av det. Varför ens lova ngt om du inte kan sen stå för det? Heeeelt onödigt. Men jag antar att även det är en del av mognadsprocessen i livet. När man var yngre såg man vänskap på ett helt annat sätt, man kallade alla sina vänner och kände sig tuff om man kände många. Nu på senare dag så har ens vänskapskrets minimerat drastiskt och man har börjat bli försiktig när det gäller att kalla en person vän. Det har helt enkelt fått en starkare betydelse och en djupare innebörd. Men nu ska vi inte prata om sånt här, det får bli i ett annat inlägg.

För tillfället sitter jag i köket med en tallrick m spaghetti och köttbullar plus en skål med sallad. Min mams var så gulligt att göra frukost/lunch åt mig idag. Thanks mama. Planerna för idag är även de oklara, ska iallafall lämna tbx hemmanycklarna till E och sen förhoppningsvis träffa tjejerna en stund. Ikväll blir det jobb/utekväll på den nya nattklubben HYPE som har premiär ikväll. Så om ni inte redan har planer så är det det stället att vara på. Ni kommer missa ngt stort om ni inte kommer.

Nu ska jag börja fixa mig så jag får ngt gjort idag.
Bless

RSS 2.0