SVAR till Daniela

hej hej!
tkr du skriver väldigt fint och jag tkr om din blogg!
en fråga!
jag skulle vilja veta var du tar salsa kurser eftersom jag sj är intresserad i det! men har inte hittat ngn bra kurs!
skulle verkligen uppskatta svaret!
ha det bäst =)da

Svar: Tack så mkt för de gulliga komplimangerna (: Jag har ett terminskort på danscenter som ligger i medborgarplatsen. Det är en bra kurs men har redan börjat så jag vet inte riktigt om det fortf finns plats, men det är ju bara att ringa dit och fråga. De har även andra väldigt roliga kurser som du kan check out på deras hemsida.

Kram Kram

Ögonen går i kors.

Så nu har jag äntligen tid att sitta ner och andas ut. :P Först var vi på salsa träning som jag redan informerat er om. Det var skit kul men måste erkänna att jag blev en aning uttråkad då jag redan undervisat grunderna i salsa och det var det vi sysslade med hela lektionen. Men men vem har sagt att det skadar att träna? Ingen. Fick iallafall beröm av läraren, så det var ju kul. Efter vår svettiga träning begav vi oss hem. Väll hemma så sprang jag in i duschen medan älsklingen började laga mat. Efter att ha mättat magen kände jag att det verkligen var dags att städa rummet, så fram med dammsugaren och såpan. Rent och fint är det nu iallafall. Vi får väll se hur länge det varar. Inte länge skulle jag tro med erfarenten som jag har. Skönt känns det iallafall. Det är ganska konstigt ibland älskar jag verkligen att städa och sedan titta på mitt "mästerverk". Haha, mobbad jag är . :P

Nej nu ska jag gå och äta lite weinerbröd eller hur det stavas och sen ska jag krypa ner med päklingen och kolla på tv(!) Dagens mysigheter. Hoppas ni alla har haft en bra dag.

Two hearts connected as one.


-R

Usch för måndagar.


Därför jag är så glad kanske? Idag som sagt börjar dansen. Första kursen blir salsa, nybörjare. Det roliga är inte bara att jag ska börja dansa igen (som är min passion) utan den här gången är det för att min päkling ska börja dansa med mig. Vi har nämnligen bestämt oss för att gå samma klasser tsms. Längtar verkligen till ikväll.

Vad mer har jag gjort idag? Jo javisst ja, jag lyckades komma en timme försent till skolan vilket inte direkt var en höjdare med tanke på att de hade genomgång av allt vi gått igenom än så länge och det som kommer komma på provet som vi har om någon vecka. Fast igentligen gjorde det inte mig så mkt eftersom jag ändå pluggade allt hemma istället, vilket gynnade mig då jag hitta mer information som jag lättare förstod. Bortsett från det  så har jag bara latat mig hemma i stan, käkat frukost/lunch, och pluggat lite. Nu sitter jag och skriver blogg medan jag kollar på Crank 2. Helt störd film måste jag bara säga men jag antar att folk intresseras av sånt här.

Nej nu ska jag fortsätta dricka coca och kolla på filmen innan jag ska fixa middag sen bege mig för att möta päklingen innan träningen.

-R

Kom hem!


I really really miss you! Päkling kom hem från jobbet nu.

Lördagskväll.

Saker blev som planerat tillslut. Dagen eller morgonen snarare började med att vi väcktes av alarmklockan. Med sega steg klev vi ur sängen för att göra oss iordning för jobbet, i regnet må jag påstå. Inte det roligaste sättet att börja dagen direkt. Bättre blev det inte när vi kom fram heller. Först så behövde vi inte ens jobba tydligen och när vi väll bestämt oss för att jobba (i mean i need the money eller we need the money snarare) så visa det sig vara ett dåligt beslut. Det var kallt, regnigt och sjukt lite folk. Jag slog rekordet för att sälja mitt minsta, kul? Not really(!) Men imorn är en annan dag, en dag då jag inte jobbar. Wihuuuu. Stackars päkling ska dock jobba. Dessutom fick han reda på att han inte bara ska jobba imorn utan även hela nästa vecka, alltså har han ingen ledig dag hela veckan.

En annan kul grej är att vi ska börja dansa tsms. Tre gånger i veckan(!) Vi har bestämt oss för salsa, salsa fusion och dancehall. Dessutom har vi köpt terminskort så vi har möjlighet att dansa hur mkt vi vill, så då får man testa på lite nya saker också. Det är alltid spännande. Detta börjar alltså på på måndag. Wish us luck(!)

Idag har vi som jag redan sagt jobbat sen kom vi hem och så pluggade jag lite innan vi skulle bege oss till Solna där det blev en riktig god middag med C & A. Efter att vi hade ätit så blev det en mini wii tournament. Svettigt blev det ännu en gång, men detta varade inte länge eftersom vi var tvungen att åka hem tidigt pga att päkling jobbar tidigt imorn. Vi har dock bestämt oss för att köra en helkvälls wii tournament ngn dag snart.

Nu ska jag iallafall krypa ner bredvid päklingen och fortsätta kolla på serier innan vi somnar.

Innan jag går och lägger mig vill jag bara säga att ta vara på din familj, dina närmaste, för på ett ögonblick kan allt förändras och det du trodde skulle vara för evigt försvinner. Visa din kärlek för de du älskar innan det är för sent.


Everyday with you is a blessing <3.


-R

The Gang.


Hela gänget - Zakynthos, Grekland 2009

Ingen rast, ingen ro.

Godkväll kära läsare,
Hur har eran dag sett ut? Min har bestått av plugg, shopping med Micaela och sen middag/mys med päklingen. Jag måste erkänna en sak, jag har shoppat hel galet i två dagar nu och jag känner att det börjar bli ett litet problem, fan jag kan bara inte låta bli. Haha, får bli skärpning på den fronten med tanke på london resan som kommer inom snar framtid samt resan som vi börjat planerat inför nyår. Känner verkligen att jag inte orkar spendera ännu ett nyår i det här landet, det är helt enkelt inte värt det. Jag orkar inte med alla fulla fjortisar, taffsande killar samt onödiga bråken som förrekommer runt helt sverige under de tiderna plus att tunnelbanan står stilla i flera timmar pga folk får för sig att det är kul att starta största bråken så att oskyldiga människor får sina ansikten sönderslagna för ingenting. Aja nog pratat om det. För att återgå till de senaste dagarna. Jag måste nog först be om ursäkt för att jag inte skrivit så mkt de senaste dagarna men har försökt koncentrera mig så mkt på skolan som möjligt.

Onsdag: Var vi hos gullungarna Christian och Amanda i Solna på middag. Det blev tacos och tro mig då jag säger att maten var välbehövlig när vi kom fram med tanke på att varken jag eller jonathan hade ätit ngt på hela dagen. Efter middagen var det wii som gällde och shit vad det var kul. Har inte spelat det på skit länge och att se min päkling utöva ngra av spelen var sjukt roligt, synd bara att jag inte hade min kamera med mig. Hade nog blivit ganska skojiga kort men men får bli nästa gång. Efter att svetten börjat rinna en aning så blev det godis/popcorn och fotboll ett tag innan det var dags att bege sig hem. Det blev faktiskt en tidig hemgång då päklingen skulle upp och jobba tidigt nästa morgon. Dock hindrade det inte oss från att mysa ett bra tag när vi kom hem, if you know what i mean. ;)

Torsdag: Var det dags att göra en reunion med min älskade vän Micaela. Har inte träffat henne på år och dag och kände att det var dags att skärpa sig och faktiskt träffas och inte bara prata om att göra det. Så klockan 10 på morgonen var det bara att bege sig till Skärholmen där vi spenderade dagen med massa prat och shopping. Efter att ha shoppat så mkt att jag inte längre orkade bära alla tusen påsar så kom min päkling förbi med bilen för att hämta sina nycklar samt ta hem alla mina påsar så jag slapp bära de senare på tunnelbanan. Efter lite pussande så gick jag och Micaela hem med hennes dotter Nicole. Väll hemma så började Micaela laga mat och tro mig hon är bästa kocken någonsin. Jag är helt hooked on hennes mat. Mums mums mums måste jag bara säga. Tack för den goda maten hjärtat, den var uppskattad ska du veta. När klockan närmade sig 20 så kände jag att det var dags att röra sig hemåt till hem nr 2. Dock hann jag bara vara hemma en stund eftersom jag och jonathan behövde åka till arlanda för att hämta hans familj som spenderat en vecka i Spanien. När vi väll hade hämtat de och kommit hem så var det sängen som ropade mitt namn. Somnade sjukt fort i päklingens armar.

Fredag: IDAG!! Det som hänt idag har jag redan skrivit om allra först. Resten av kvällen ska spenderas i sängen framför en film uppkrupen i päklingens armar. Tidig sänggång verkar det också bli då jonathan redan ligger och sover typ. Får se till att väcka honom med ngra pussar snart. Det lär han uppskatta, hoppas jag. Tihi(!)

Lördag: JOBBA(!) Sen senare på kvällen så kanske vi ska hem till C & A igen i solna på middag och wii/film kväll. Vi får se hur det blir men vi hoppas på att planerna håller, annars hittar vi säkert på ngt annat.

Söndag: Päklingen ska jobba. Jag tror nog jag ska hem på middag hos familjen som jag inte ser så mkt av längre med tanke på att jag bor hos päklingen numera. Vi får se hur det blir men har i stort sätt lovat mamma så får väll hålla det jag lovat och åka dit. 

Angående dagarna som inte gått än så återkommer jag med hur det igentligen blev av med planerna. :P Nej nu ska jag hoppa lite på min päkling, har saknat honom hela dagen så nu vill jag faktiskt att skitungen myser med mig lite innan vi ska sova på riktigt.
Vår första resa tillsammans (Zakynthos, Grekland i sommras)

Peace Out...

-R

Pics from Greece.

En anynom läsare skrev en kommentar om att hon/han vill ha fler bilder från Grekland så jag får väll lyssna på min kära läsare. Bilder kommer så fort jag kommit hem till pojken, I promise. (:

-R

6 månader tsms.

Då har dagen kommit, idag är det 6 månader sedan du&jag blev VI. När jag tänker på det så känns det som om det gått så himla mkt mer tid men det är väll inte så konstigt med tanke på att vi i stort sett spenderat varje dag med varandra, jobbat tsms samt bott tsms. Vi har verkligen definierat att vara med varandra 24/7. Vissa har undrat om vi är dumma i huvudet som är med varandra så himla mkt men vi ger alltid samma svar och det är att vi älskar att vara med varandra. Truth be told att vara med varandra såhär mkt bevisar direkt om man är gjorda för varandra eller inte FInns inget bättre sätt. Vi har lärt känna varandras svagheter, varandras styrkor, allt kan man väll säga. Blivit helt bekväma i varandras närvaro drf känns det så konstigt att säga att vi varit tsms i 6 månader. Nämnligen för att det känns så lite. Whatever det är iallafall det vi firat idag. 6 månader, hand i hand. Päkling överraska mig med en tour ut i stockholms skärgård med hjälp av en archipelago tour, ngt som jag velat göra länge nu. Sen åt vi på McDonalds, vilket jag ville ha. Tihi. Sen var det planerat att vi skulle gå till Aquaria Museet men när vi kom fram så var det redan stängt så det får bli ngn annan dag. Nu har vi äntligen kommit hem och har handlat godis och fixat filmer. Sitter här och underhåller mig själv medans päkling fixar och trixar i sovrummet. And no i don't kiss and tell om vad som händer bakom de dörrarna :P.



Nu ska jag fortsätta underhålla mig själv med tvn och försöka skynda på päkling för jag börjar bli trött och vi ska upp och jobba imorn. Fyfasiken vad jag inte längtar.

-R

Sömn tack.

Nu är klockan snart 00:00 och jag har ännu inte lyckats bli trött. Att jag sitter och dricker coca-cola framför tvn och datorn hjälper säkert inte men kan inte rå för det. Har ju varit sjuk sen i måndags och eftersom jag då haft 40 graders feber så har jag sovit i stort sätt dygnet runt så nu känns det som om jag sovit så det varar i flera veckor, haha. Men tröttheten lär ju kicka in imorgon så då lär man väll sova länge och förstöra dygnsrytmen igen. Life is a bitch isn't it. Vad som inte gör saken bättre är att min prins är hemma och sover, vi håller nämnligen på att flytta tbx hem till hnm i kärrtorp. Som ni kanske fattar så har han redan flyttat tbx men gullig som han var så sov han här igår eftersom jag mådde så dåligt. Inatt valde han dock att sova hemma och det förstår jag med tanke på att vi hamnade i regnet och inga av hans kläder är kvar här. Nu får jag väll ångra mitt beslut om att inte ha följt med honom hem till lägenheten eftersom jag har svårt att sova utan honom. När man har vant sig vid att sova med en person och har gjort det i snart 6 månader så blir det lite svårt när man en dag helt plötsligt ska ligga ensam i sängen. Då blir sängen helt plötsligt gigantisk och man känner sig som en liten myra. Får väll se till att göra mig själv trött på något sätt. Prinsen sover iallafall men det kanske inte är så konstigt eftersom han kände sig sjuk och var jätte trött efter en jobbig arbetsdag. I can't blame him. Nej nu ska jag flippa igenom tv kanalerna lite och kanske kommer jag då på ngt intressantare att skriva om än mina svårigheter med att sova utan min älskling.

-R

Förlåt förlåt förlåt.

Förlåt förlåt förlåt för min dåliga uppdatering men som ni alla vet så var jag först en vecka i Grekland med min pojkvän och sedan när vi kom tbx så hände en hel del saker och där flög en till vecka förbi. My bad men hoppas ni inte hatar mig alldeles för mkt. Får väll se till att make it up till er läsare nu då. Problemer är bara att jag börjar komvux på måndag så då kommer väll all min tid gå åt plugget och jobba på helgerna och sen självklart min prins. Aja får väll ha flera bollar i luften som jag alltid haft och se till att jonglera de bra och inte tappa något, tihi.

Måste bara säga att fan vad jag vill utomlands igen. Fattar inte hur vissa av er kunnat stanna i det här regniga, trista landet hela sommaren(?) Skulle aldrig klara mig. Tur att jag och päkling redan börjat planera nya resor. Vi har bland annat funderat på en långhelg till London med Laura och hennes pojkvän för lite shopping sen Bahamas eller Dominikanska Republiken för att fira nyår. Fan vad jag vill dit asså, det coralblåa havet och de vita stränderna. Vem skulle säga nej lixom(?) Not me.


Du&Jag = VI

RSS 2.0