31 oktober 2010.

Hooooney i'm home. Efter ännu en natt hos greken så har jag återvänt hem för att fixa/trixa med lite saker inför nästa vecka. Ska bland annat bli klar med min religions uppsats och sen ska jag hinna stoppa i mig ngn form av mat innan jag ska åka och kolla på bio. Det blir nog Saw filmen ikväll, har velat se den sen jag hörde att det skulle komma en till plus att det ska bli intressant att se den i 3D. Efter filmen så får vi helt enkelt se vad jag hittar på. Beror på lite olika saker faktiskt. Möjligtvis så skulle jag få en överraskning idag av Bamse men vi får se hur det blir med den saken. :) Nu känner jag doften av mat så ska gå och slänga i mig lite mat. Kastar upp lite annat i bloggen om jag hinner eller när jag är klar med dagens äventyr.

Javisst ja, jag har bestämt mig för att sluta dricka eller iallafall sluta dricka den mängden som jag gjort senaste dagarna.

Bles.

Dagens quote.

"A FRIEND is someone who UNDERSTANDS your PAST... BELIEVES in your FUTURE... and ACCEPTS you JUST the WAY YOU ARE.”

30 oktober 2010.

Sooo fresh and so CLEAN CLEAN! Nu sitter jag helt nyduschad och insmord. Luktar för tillfället cocos och apelsin. Cocoslotion på kroppen, apelsin ansiktsmask med massa cvitamin och frukt inpakning i håret. Detta behövdes verkligen efter en galen halloween natt. Det började med några glas vin hemma hos mig med Ana och hennes kusin sen var det bara att skynda sig iväg till Bedroom som var fylld med utklädda människor men personligen tycker jag att min utstyrsel var bäst av allas. (a) Haha. Där blev det några drinkar och dansande. Efter det så åkte jag och mötte greken i slussen för att sedan åka och sussa kudden. Mysigt, ofcourse. Tänkte även avslöja vad jag faktiskt var utklädd som igår så här kommer några foton från natten. :) Måste bara lägga till att jag ÄLSKAR min anka/katt/snigel. Du förgyller verkligen mitt liv vännen.


Idag ska jag nog först på resturang med en vän, förkröka i hotellet (med mina norska guttar) och sedan blir det nog utgång igen och förhoppningsvis sömn mys med greken, om han nu inte fastnar på sin grekiska fest det vill säga. Aja vi får helt enkelt se hur det blir ikväll, ska förresten börja städa lite här hemma. Mitt rum ser ut som h*****, pardon my language. Sen ska jag försöka hinna mysa med lillebrorsan också. Har inte varit med honom på flera veckor, knappt sett hnm pga olika anledningar. Vi har bland annat ett väldigt annorlunda schema, plus så har jag ju som sagt jobbat som en idiot senaste 2 månaderna men nu är det paus därifrån. Känns både skönt och tråkigt. Saknar faktiskt att stå bakom bardisken, det är trotts där jag hör hemma men å andra sidan så hinner jag nu ha ett liv. Grrrrrreat.


Klara, färdiga, drick!

Nu är halloween makeupen ääääääntligen klar. Man kan ju säga att den tog sin "lilla" tid men jag är grymt nöjd faktiskt. Vill inte lägga in bilder än för jag har inte hunnit ta ngn bra men jag lovar att ni ska få se imorn eller så fort jag har överfört bilderna från ikväll på min dator. Nu sitter jag med ett glas och lyssnar på Ojos Asi medan jag väntar på min snigel Ana som är utklädd till catwomen men egentligen är en anka ska komma hit. Hon är många djur hon. :) Hon är nämnligen och hämtar sina öron och svans hos en kompis och tack vare kära sl så är hon väldigt sen. Dumma tåg/bussar man kan aldrig lita på er. Lika oförutsägbara som vädret i detta land. Så får helt enkelt avnjuta vinet själv änsålänge, iallafall tills hon kommer dock ska det inte bli lika stor alkoholintag som det var förra helgen. Skärpning på det där, alcohol har aldrig och kommer aldrig vara min vän. Vi har bara en hate love relationship. Can't live without it, can't live with it. Nej nu tog jag nog det för långt, börjar nästan låta som en alkis. Som sagt så blir det urspårning ikväll men det sega är att jag inte verkar kunna få tag på mina kära smurfar från Norge. Undra om de tappa bort sig på vägen hit eller ngt? Well i dunno, hoppas de hittar svar knappen snart iallafall annars blir det tråkigt nog en kväll utan de. Vilket i sig inte behöver innebära ngt dåligt, utan då blir d helt enkelt girls night out. Kan vara mysigt och skönt det också faktiskt. :)

Nej nu ska jag gå och fortsätta med mitt. Kanske man ska ta sig en sista titt i spegeln så att allt sitter som det ska. ;)

Bless


29 oktober 2010.

Nyhemkommen. Hem ljuva hem. Var tvungen att hämta min laddare enda ifrån sickla. Wooooow säger jag bara. Var nämnligen så att jag hade glömt den hos en viss grek och batteriet var allt annat än fullt idag när jag vakna så det var brådis. Första gången jag glömt min laddare tro det eller ej. Typiskt dock att det blev idag av alla dagar då två av mina killkompisar är och hälsar på från Norge. Måste ju kunna nå busfröna. Aja nu har min kära laddare iallafall hittat hem till sin rätta ägare. Now you missed me, haha. Ska snart käka frukost/lunch/middag, bestående av ngn fisk rätt. Måste bli lite nyttigare i vad jag äter, fast att bara äta en gång på hela dagen är långt från hälsosamt men idag blev en sån dag. Vad ska man säga, förbättring på G.

Efter middagen så är det bara att sätta igång att fixa sig inför halloween firandet ikväll. Plocka fram utstyrseln, sminket och viktigast av allt vinlådan. Haha Ana min anka panka tonight we going wild. Ana ska faktiskt gå helt emot hennes djur, hon ska faktiskt vara katt. En sådan som äter henne i vanliga fall. :P Aja vad ska man säga ibland vill man testa att vara den man är emot/rädd för. Haha, a night in someone elses shoes blir det ikväll. Ska även försöka hinna förbi och förkröka på mina kompisars hotell innan vi beger oss mot Bedroom som hålls i Ego's lokal i Rådmansgatan. It's the place to be people, no doubt!

 GOES

 GOES

... Nej nu ropar någon att maten är klar så i gotta run. Skriver sen när sminkat har börjat sättas på.

Bless

Måste tilläga..


... att jag självklart också är en chinchilla. Tro inte att jag glömt my true background :D.

Svaren:

Som sagt om ni gissade den här fel så är det nog dags att uppsöka antingen optiker eller hjärnspecialist med tanke på att jag skrev det i tidigare inlägget. Den dunder starka björnen som har en fetish för honunh i röda burkar är ingen mindre än ROBERT.
Sen har vi denna söta lilla figur, och nej detta är inte Alex (dumma robert). Ser Alex möjligtvis ut som en söt zebra? No i don't think so. Lång historia kort så hade jag köpt zebra leggings från american apparal och greken dog för de och därav uppkom smeknamnet zebran för han tyckte jag såg ut som en riktigt zebra i de både pga färgen och för mina smala ben. Tadaaaa!
Vad ska man säga här? Detta är Alex aka greken. Anledningen till att han blivit isbjörnen är hans självälskande helt enkelt. Det finns ett spel på iphone som heter Tapzoo eller något liknande som han blivit besatt av. Spelet går ut på att äga ett zoo och tjäna pengar på sina djur. Som ni kanske kan räkna ut så tjänar isbjörjnen för tillfället mest av alla djur han äger så därför har han gjort sig själv till isbjörnen för han anser sig vara bäst, dock kan detta diskuteras men det får göras i ett annat inlägg.
Ana ana ana, nu blir jag riktigt besviken. Känner du inte ens igen dig själv? Panka vanka min lilla anka. Det borde vara som att stirra sig själv i spegeln men tydligen så behöver min söta anka glasögon eller kanske psykolog för att komma underfund med sin riktiga identitet.
Sist i mitt vackra zoo så har vi självklart girafen. Och vem är detta? Jo det är *dum dum dum* ADAM.  Han är en basketspelare så med den korta förklaringen så borde ni nog fatta vart han fått sitt djur ifrån. Han är helt enkelt lååångben, och vilket bättre djur än en giraf visar detta! :) Och robert ditt svar till detta djur tänker jag inte ens kommentera mer än att du borde skämmas att ens tro att den personen ens ska stå med bland mitt zoo. Hell to the big NO!

Detta är bara början på mitt zoo, vänta bara så ska ni se. I'm gonna build the bestest zoo ever! :D

Mitt zoo:

För tillfället består mitt zoo av följade djur...

Kan ni gissa vem av mina vänner är vem och vem jag är?

... mer djur kommer komma snart. ;) *är inte knäpp, detta är en intern grej haha* fråga bara greken. (en borde ni redan veta med tanke på det tidigare inlägget)

Give a warm welcome to...

...  = min


Datumet närmar sig...

... snart smäller det. Det är skrämmande men lycklig känsla jag har. Ena dagen tror jag att jag kommer svimma av rädsla, men sen förvandlas det till ett stort fånigt leende på läpparna. Frågan är bara om ni har lyckats gissa vad det är jag ska göra än?

En av de värsta nätterna på länge spenderades på ...


... Karolinska sjukhuset, samma natt föll första snön. Ena händelsen mer tragisk än den andra!


28 oktober 2010.

Bam bam bam. It's thursday and the weather is far from sweet. Kallt och ruggigt med andra ord. Sitter för tillfället iklädd myskläder och UGGs. Så kallt är det just nu, haha. Jag sitter med skor inomhus, tragiskt men samtidigt lite duktigt va? Dock så är de nyköpte så oroar er inte, jag smutsar inte ner. För det andra är det nystädat här så would never dare. ;)

Dagen har inte bestått av särskillt mycket utan jag har fixat lite grejer inför halloween, har bland annat köpt min dräkt men kommer inte avslöja vad jag ska vara utklädd till. Det får ni helt enkelt ta reda på själva genom att hitta mig imorgon utan bland vimlet av folk. Längtar faktiskt en aning. Eftersom jag har bott i USA så har halloween alltid haft en stor betydelse men om jag ska vara ärlig så har detta förädnrats sen vi kom till sverige. Här firar man det men dock långt ifrån på samma sätt. Där är det verkligen all out. Ett lika stort pådrag som jul kan man säga. Man pyntar tomten till max, klär ut sig som om det vore mellan life or death, och sedan ens barns favorit del av kvällen: trick or treat. Godis godis godis. I miss it! Men får nöja mig med att klä ut mig med mina vänner och fira med alkohol och massa dans. Drop it like it's hot. Har även inhandlat massa annat. Dumma mig, jag skulle ju spara pengar men icke sa nicke. I'm a f*cking shopaholic.

Hm vad mer finns det att uppdatera er om. Har varit en hel del drama på senaste tiden men allt börjar sakta men säkert falla på plats, bra som dåligt. Nu är det bara tiden som kan avgöra vissa saker. Hoppas på det bästa iallafall.

Bless

spårlöst försvunnen men nu tbx i rutan.

#woooow. vad ska man säga. jag har varit spårlöst försvunnen på olika sätt och för olika anledningar men nu är jag back on track, iallafall nästan. Ibland behöver man en paus från saker i ens liv, såsom vänner, familj, jobbet och även bloggen. Kanske låter skumt men tro det eller ej så är det sanningen. Promise att bli bättre på att uppdatera nu när jag kommer ha lite mer tid över.

Nu ska jag iallafall försöka sova. Ska upp hyfsat tidigt, iallafall för mig för att åka till vaxholm. Har lite andra ärenden att göra också men vi hörs imorn gott folk.

Bless


...

Hej gott folk,
Kvällen blev inte direkt som jag planerat men har ännu en överraskning för lillebrorsan som kommer knäcka hårt. Så lillebrorsan you just wait and see. ;) Allt annat är på bättringsväg. Tänker dock inte skriva så mycket mer om det pga en viss anledning..

Things are what you make them.


Såhär ser jag ut just nu.


Inte riktigt klär än men det närmar sig.


Den stora dagen...

... för lillebrorsan. Han fyller nämnligen stora 18 år idag. A BIG shoutout 2 you hermanito. We gonna rock this town tonight. Hoppas du fick allt du önskat dig och att du lever tusen år framöver. Älskar dig mest av allt, hope you know that. <3.


Wanna leave.

Idag har varit en emitional rollercoster för min del. Vet inte riktigt om jag vill dela med mig av det här eller inte, vet inte ens om jag är redo att tänka på det. Kan dock säga att jag fortf har en klump i halsen trotts att det var flera minuter sen jag fick smst. Miljoner tankar virvlar runt i mitt huvud, allt från dig till mitt stora beslut. Befinner mig i en situation som jag inte är van vid, känner att jag inte har makt. :/ Om jag ska vara ärlig just nu så kan jag inte tänka klart, orkar inte tänka hur jag ska formulera mina ord eller något liknande. Vill bara bort härifrån. Bort från drama, snorungar, problem och dylikt. Time for me to pack my bags and leave it behind.

Kommer nog bli en grymt sömnlös natt... Kanske får bli ännu en promenad i mörkret, blev ju redan en inatt.

A song discribes my feelings best right now.

(inte helt men nästan).


I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don't get deep to me
Never got the whole in love thing
And someone can say they love me truly
But at the time it didn't mean a thing

My mind is gone, I'm spinning round
And deep inside, my tears I'll drown
I'm losing grip, what's happening
I stray from love, this is how I feel
This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm, in this condition
And I've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry

Did it happen when we first kissed?
'cause it's hurting me to let it go
Maybe 'cause we spent so much time
And I know that it's no more
I should've never let you hold me baby
Maybe why I'm sad to see us apart
I didn't give to you on purpose
Can't figure out how you stole my heart

How did I get here with you, I'll never know?
I never meant to let it get so, personal
And after all I tried to do, to stay away from loving you
I'm broken heart and I can't let you know
And I won't let it show
You won't see me cry

This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm, in this condition
And I've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you'll never see me cry

All my life...


Monday night.

Har hunnit äta och dricka apelsinjuice sen jag kom fram till min destionation. Bra va? Nja det tog sin lilla tid men nu är jag framme. Skönt är det iallafall. Jag är extremt trött i fötterna iallafall. Det är det enda jag vet för tillfället. Slut är jag i huvudet också så sluta att jag tom börja få svårt att bilda meningar, haha. Övertrött kan man nog kalla det. Dagen lyckades jag ta vara på iallafall. Blev väckt av min kära nyköpings brud som kom och gjorde mig till svartskalle igen. När det var klart så blev det en snabblunch bestående av makaronilåda, sedan blev det iväg till slussen för att möta upp kusinen Liliana för att åka och träna för första gången på 4 år på ett gym i Hagsätra som visade sig vara extremt fräscht. Det blev en timmes löpning och sedan 15 minuter i bastun. Tyvärr så hann jag inte mer eftersom jag var tvungen att bege mig mot jobbet redan vid halv 18. Kvällen har varit lagom seg och jag hade kollat klockan varannan minut känns det som. Men man ska inte klaga, det kunde ha varit värre. Förhoppningsvis så får man sova inatt men man vet ju aldrig med ett ånglock bredvid sig. Om man har tur så kanske detta tåg går ut en stund så jag hinner somna först. Håller tummarna.

Imorgon är en ny dag gott folk. Carpe diem :). Om jag har tur så hinner jag förbi ÖoB för att köpa lite saker, sedan blir det kanske ngn form av överraskning från en kompis, men detta är oklart just nu. Har inte hört ngt från hnm på en dag så vet inte om d e on eller off. Lär väll få reda på det imorn. På kvällen ska jag även jobba. Har bytt dag från onsdag till imorn med min kollega då min lillskit fyller 18 stora år på onsdag. Så han ska firas bortom förstånd. Kan inte avslöja så mkt eftersom d finns chans att han läser bloggen och vill inte avslöja ngt. Men fyfan säger jag bara. Du kmr aldrig glömma denna dag älskade lillebror, det är du värd.

Nej nu ska jag lägga huvudet på kudden och försöka drömma fina drömmar.

Bless.

Helg uppdatering.

Såååjaa gott folk nu har chinchin (mitt nya smeknamn tydligen) äntligen nått destinationen jag skulle till. Ska kolla lite film/tv, mailen och facebook sen ska jag sussa kudden för imorn ska nämnligen min rockbrud malin komma hit och göra mig till svartskalle igen. Hon är och hälsar på från nyköping den busingen så ska försöka ta vara på tiden så mkt som vi kan. Förhoppningsvis stannar hon enda till torsdag. :) Så om du läser det här malin så förbjuder jag dig från att åka innan and you know why!



Tänkte väll att jag skulle uppdatera er om hur min jobbhelg har sett ut samt skriva lite roliga händelser och kanske tom kommentarer om jag kommer på ngra nu i min trötthet.

Fredag, jobbade jag 21-01. Innan jobbet så blev det en liten runda på stan med min kära vapendragare Ana. Vi möttes upp vid 16 tror jag det var och innan jag mötte upp henne hade jag varit hos greken och sovit över. Sleepovers är alltid mysiga, fast det hade inte skadat att fått sova lite längre men människan skulle till naprapaten och få ont så man hade inget annat val än att gå upp. Ana var gullig nog att följa med mig till jobbet och innan det blev det en mysig middag på thai restuarangen i gallerian. Riktigt gott var det och välbehövligt. Hade inte ätit på flera timmar så man kan ju säga att maten slank lätt ner i tomma magen. Väll framme bakom bardisken så var det bara att sätta igång. Byta om och ställa sig och fixa iordning baren inför kvällen. Lite shots m chefen och självklart smirnoff ice blev det också under kvällen men shh säg inget om det till ngn. :P Man måste ju få ha kul på jobbet också när man aldrig har tid eller få ta ledigt för att gå ut på egen hand. Jaja, ska inte gnälla för det finns folk som inte har jobb. My eyes are on the money and i won't stop until i've gotten it all. That you can bet your ass on. :)

Lördag, jobbade jag 21-01 dock kom jag en aning försent då jag blev bjuden på middag och bio av en vän. Vi käkade på subways vilket har blivit lite av en drog för mig. Sub 15, Chicken teriyaka. Mums, det vattnar bara i munnen när jag tänker på det. Efter vi hade ätit så gick vi en promenad och sedan förbi Sf där vi valde att se den nya filmen BURIED. BIIIIIG mistake kan jag ju säga. Det var nog den mest långtråkiga film jag någonsin sett. Seriöst vad händer i filmvärlden nuförtiden egentligen? Kreativitet verkligen vara en odödande sak inom den kategorin, iallafall om man går efter den här filmen. Ett tips till er som velat se den, ladda ner den istället för det är absolut inte värt pengarna eller tiden. Lägg den tiden på ngt annat eller ngn annan film istället. När filmen var slut så var jag tvungen att skynda mig till jobbet och lyckades faktiskt bara komma 10 minuter försent men min chef sa inte så mkt då jag redan hade meddelat att jag skulle komma senare. Väll framme var det helt folktomt i lokalen men vid 12 snåret drog det igång och drinkarna började blandas på högvarv. Lyckades även få 1 blombukett och 4a rosor varav en var från greken. Gulligt va? Nja vet inte riktigt om den var menad till mig från början för tydligen hade han fått den istället för dricks men det var väll snällt att jag fick den antar jag.

Idag blev riktig paaaaaaaaaaaaaain för mina fötter. Ville bara hem hela tiden och det hjälpte inte att det var folktomt eller jo på ett sätt. Det tog mindre tid att städa men samtidigt så gick tiden relativt segt men vad ska man göra. Ett jobb är ett jobb. Innan jag åkte till mitt andra hem (engelbrekt) så var jag och käkade lunch/middag med min kära vän Anna. Lunchen bestod av guess what? subwaaaaays. :) Vad ska man säga jag har blivit besatt, låt mig. Det är iallafall nyttigare än McDonalds. Haha, iallafall så har vi inte setts på ett bra jävla tag så man kan ju säga att vi hade mkt att ta igen. Blev relativit mkt killsnack, ovanligt va? Nej inte riktigt men vad ska man göra, mkt handlar om kärlek i den här åldern verkar d som. Fick en liten insikt i saker och ting och fick se d från ett annat perspektiv vilket alltid är bra. Efter vår mysiga lunch var det bara att röra sig mot bardisken. Där det uppstod tumult ganska direkt när jag kom in.

Tre "stammisar" aka alkisar satt nämnligen och diskutera religion och politik på fyllan. Det var en het diskussion som lätt kunde ha urartat till ngt mer fysiskt men som tur var så gjorde det inte det. Jag orkade inte riktigt lyssna till exakt det var de prata om, utan lyssna istället på musiken som jag blivit immun mot om man kan kalla det för det. Har hört samma spellista i snart 1 1/2 månad så kan typ allt utantill. Lärt mig att stänga av nu. Diskussionen sluta iallafall med att ena drack snabbt upp sin öl och storma ut ur lokalen, den andra fortsatte diskutera med sig själv och trodde att den andra lyssna medan den tredje faktiskt totalt vänt sig om och startat en konversation med personen bredvid. Ja du, jag skulle inte direkt rekomendera att diskutera dylika saker på fyllan, inte direkt bästa situationen. Har iallafall precis kommit hem och känner mig lite små hängig faktiskt. Halsen känns en aning tjock så imorn blire massa varmt, honung och citron, cvitamin tabletter och juice. Förresten så ska jag träna imorn för första gng på 4 år. So wish me luck och hoppas att jag inte sträker ngt direkt. Dock skulle inte det förvåna mig. Ska iallafall bli jävligt skönt. :) Time to get my body back in shape.

Så det var min helg i ett nötskal mer eller mindre. Ngra citat från helgen blev det dock inte. Får nog bli imorn när jag kan tänka lite klarare. :)

Bless

Helg summering on the way.

En helg summering kommer när jag kommit tbx från jobbet. :)


The only time...

... you run out of chances is when you stop taking them.

Aj mina stackars små fötter.

Godnatt eller godmorgon? För mig är det iallafall dags för att sova snart, har ju som sagt varit på jobbet. Helt sliten och har knasigt ont i fötterna. Förbannade stengolv. Vet ärligt talat inte riktigt vad mina chefer tänkte när de byggde om stället och la stenplattor i baren. Det är ju absolut inte bra för varken knän, rygg eller fötter. Någon som vill massera? Going once, going twice, sold to the guy in black. :P Nej men nu blir det att kolla på film och försöker somna bredvid min snarkande vän. Om det inte tystas från det hållet snart så håller jag banemej för näsan och då blir det inte så kul för en viss person. Det sägs ju att det inte direkt är skönt att kvävas. Men om man är snarkare får man skylla sig själv. Finns faktiskt inget värre, eller jo kanske nu när jag tänker efter så är att gnissla tänder på jämn etta gällande det där. Usch usch usch. Skulle aldrig kunna leva med en sån person.

Nej nu känner jag hur ögonlocken sakta stängs och snarkningarna upphörde för en kort sekund och blev istället ett mummel som lät ngt i form av "princessa, det är sent. sooov nu!". Så ska väll lyda order men först en godnatt bön. :)

Bless.


Väntanstider. *tick tock ticki ticki tock*

Sitter och väntar på två saker just nu. 1. på att mitt nagellack ska torka och 2. på att klocka ska närma sig 20 i 1. Då kommer nämnligen min tbana mot min destination: HÖGDALEN. Och nej det är inte som ni tänker, eller jo på ett sätt. Ja, jag ska till jobbet, men nej jag ska inte dit för att varken dricka eller jobba. Ska dit för att möta upp greken. Vi ska nämnligen ha en sleepover ikväll. :) Eller iallafall så är planerna så sen vet man ju aldrig vad som kan ske på vägen. Det är ju trotts allt en 30 minuters resa. Måste dock hinna packa väskan, ska ju som sagt jobba imorn *woop droop drooop*. Men mina dummar naglar vägrar typ torka för tillfället så vågar inte röra något eftersom jag vill ju inte kladda ner mina kläder eller väska. Not cool. Färgen på naglarna är höstens trend: purpur kan man nog kalla det. Eller vad heter det? Den där mörka lila färgen. Aja nu måste jag fixa lyfta rumpisen från sängen och get my ass moving. Ut i det kalla, då lär man iallafall vakna.

Bless.

Pinsamt...

Att en person jag starkt ogillar, som jag hade världens bråk med och som tom hotat mig försöker bli vän med mig på facebook. Hur tänker människor ibland?

We all have a goal in life,

wetheter it being big or small. But it's up to each and everyone of us to walk the distance in fulfulling it. Noone can do it for you.

I wanna erase...

... but i can't get your face outta my mind. Varför satte jag mig i denna situation från början? Dumma chinchilla. Gotta fight this feeling, can't let it take over me. You just don't understand what you are becoming to me. I gotta let go, it's for the best.

Quote a la Chinchilla.

" Dagen jag säger att jag älskar dig så ger jag dig makten att krossa mig totalt. " - Detta sa jag till mitt ex, när han för första gången fråga varför jag aldrig sa jag älskar dig tillbaka till honom. #wooow, if i'd only new the result of going against what i new for a fact.


En del av mig...

... önska att jag hade samma mentalitet inom kärleksområdet som jag hade när jag var tonåring. Då jag kunde stänga av helt och tillät mig aldrig att fastna för någon. Hur kommer det sig att man blivit så mesig med åren. Ibland känner jag inte igen mig själv inom kärlek. Att jag visar det starka intresset som jag inte för 5 öre hade visat om jag var 14 år igen. What happened? Till viss del är det ju bra och det har varit en proccess i sig att lära sig själv att vara mer öppen om sina känslor men ibland önska jag att jag bara kunde stänga det och bli kall. Tur att jag har lite av den förmågan kvar men den varar dock inte länge, vilket sucks. :/ Don't want my heart to get broken. Never wanna feel the pain!


Köpa eller inte köpa?


Sleepy.

Skadad knoge/hand, drama på olika nivåer på jobbet (både bland kunder och bland staff), trötthet som heter duga, 1500 kr rikare tack vare att ngn var så klantig att tappa bort sin plånbok på gatan (utan leg eller ngt), planering inför det stora avslöjandet och inför min brorsa 18 årsdag, love thinking (dock kanske inte så positivt), pluggande kl halv 4 på morgonen (klar med uppgiften woop woop), och nu äääääntligen relaxing till 100%. Ska faktiskt lägga mig och varva ner bland mitt leopardtäcke och krama om mina tre kuddar medan jag somnar in till tvn, för imorn ska jag möta upp Ana Pana i stan och gå lite på stan sen måste jag även hinna förbi bromma för att hämta ut mitt paket som kommit. Dummisar som inte kunde leverera till min dörr, vad är det här för dålig service egentligen?

Som sagt nu ska jag kolla lite på tv. Tydligen blir det någon dokumentär med Pamle Andersson. :P

Hoppas ni andra inte behövde jobba på igår (söndag). Men som sagt i'ma money maker.

Bless

WOOOOW.

Svullen&blå knoge, besök av Black Cobras och någon form av ryskmaffia, smärta i ryggen, lite sömn och ett plåstrat finger  pga att jag lyckades skära upp den när jag skulle ställa in öl i kylen. Mycket telefonnummer och irriterande flörtning från äldre och killar i ens ålder! WOOOOOOW, säger jag bara. Denna helg har varit hmmm en interresant jobb helg? Sliten är jag iallafall och vill faktiskt bara lägga mig ner just nu och sova några timmar till men nooope jobbet kallar. Ska röra mig snart mot jobbet om ca 15 minuter. Wish me luck?

I miss having a life, haha.

RSS 2.0