I...

need a break from here. Will be back, just don't know when.


Ute i skogen hos...

... A! Han är tyvärr inte här, men jag har gjort mig bekväm i soffan framför Twilight och ska snart äta frukost/lunch hade jag tänkt. Får se vad jag kan hitta i kylskåpet. Dagens planer är väldigt simpla: chilla hos A., äta, åka till jobbet och sedan hem och sova. Ser verkligen inte fram emot att jobba idag, har så himla ont i fötterna och benen just nu från allt stående som jag gör under arbetstid. Det som känns bra är att det endast är 13 arbetsdagar kvar, det som dock är dåligt med det är att jag måste ha hittat ett nytt jobb innan det. Inte det lättaste kan jag ju informera er som redan har bra jobb. Men det är bara att kämpa på, who said that life was supposed to be easy? Noone. And the person who did is livin in a bubble.

En liten hint på kommande saker: en biljett till Colombia. Mer om det kommer senare när allt är bestämt till 100.

Bless,
R.

ESPANA ni var värdiga vinnare.


Vad var det jag sa gott folk? ESPANA blev vm vinnarna. Visste inte om jag ville gråta för att
jag missade matchen eller för att de vann? Blev firande för de iallafall.


VM: Holland - Spanien.

Psssssst. Det är Holland vs Spanien på söndag, kl 20:30! Glöm inte det nu gott folk. Det är en extremt viktig match. VIVA ESPANA!


And it's thursday again.

Jag och mina ups and downs med denna blogg. Not good. Hade tänkt lägga en kort update om vad som hänt senaste dagarna. Jag har jobbat 3 dagar i rad men även hunnit med både grönan och middag/drink med A. Igår var vi på som sagt på grönan för att åka massa attraktioner samt kollade på Damian Marley feat Nas. Det var den grymaste konserten, ever. Sådan love i luften, det var. Woop woop. I måndags jobbade jag och sedan blev d mongoliskt och sky bar plus filmkväll med A. Mysigt mysigt var det. :) A. om du läser det här så hoppas jag att det blir mc åkning snart, har börjat jobba upp mitt mod nu faktiskt haha.

Dagen har varit extremt slö, har pluggat lite och bara varit hemma. Tog en snabb promenad med brorsan för att köpa godis till våran filmkväll men nu har jag åter intagit min plats på soffan och ska snart börja kolla film. :) Fan det känns som en söndag and it's the shit. Hoppas ni alla haft bra senaste dagar också, för det har jag. Life is good right now.


Jag & Wifey på grönan igår.


Bless, R.


VM: Argentina - Tyskland (vinnarna)

Detta vm har jag knappt några ord för. Det enda jag kan komma på är att det har varit ett riktigt BULL vm hittils, med osportsligt spel och blinda domare som man ifrågasätter om de någonsin sett en fotbollsmatch innan. Nu är det bara spanien kvar av mina favorit lag. Snälla gör mig inte besviken nu för då får jag fnatt! :/ Dumma dumma dumma vm.

Söder...

... here i come. Nu har telefonen låtit non-stop så får väll lyfta mitt arsle och göra en tur ute. Ska tydligen in till söder för att möta upp Oliver, hans kusin & deras vänner och ta en cider. Blir ingen lång kväll för mig, måste verkligen hem och sova inför arbetspasset imorn. Hoppas ni andra har det roligt ikväll.

Bless, R.

Fredag.

Nu har jag äntligen kommmit hem från en hyfsat lång dag. För det första sov jag inte speciellt mycket inatt pga en viss person, thanks a lot. :P Haha. Tvingade mig själv upp kl. 12.30 iallafall och då blev det bråttom kan jag ju säga. Hade nämnligen gjort planer m. Tijan & gänget att följa m. och sola i Tanto. Väll framme blev det massa prat, jordgubbar, bad och solande. Nu är jag ännu brunare, nästintill svar. Woop woop! Vid 17.00 kände jag dock att det var dags att börja röra mig för att jag skulle hem till mitt ex och hämta mina väskor som han gömt från mig de senaste 8 månaderna. Så det blev mitt mission och nu är jag hemma med mina två vackra väskor och har precis ätit pizza. Ligger för tillfället i soffan och kollar på den extremt dåliga filmen Scary Movie m. brorsan (det är han som valt att vi ska se den). Kvällens planer är oklara då det jag skulle ha gjort inte blir av. Är nästan för trött för att gå ut, dock är det många som försöker få ut mig så vi får väll se hur det slutar. Ska nämnligen jobba ganska tidigt imorn så orkar inte vara ute alldeles för sent. Blev ju en galen utekväll igår, så får se till att ta d lite lugnare idag. Vill ju inte bli sjuk igen. Har inte råd eller tid att bli liggandes i sängen en tredje vecka.

Nej nu ska jag socialisera mig med brorsan lite.

Bless, R.

Torsdag.


Gick upp kl halv 7 imorse för att åka in till sthlm m. mams & paps. Sedan var det bara att duscha och byta om för att möta upp Malin som är på besök från Nyköping. Det blev en promenad på stan & lunch på Mcdonalds. :) Nu är jag åter hemma igen & försöker planera resten av dagen/kvällen. Skulle ha blivit grillning i Liljeholmen men eftersom vädret inte ser så lovande ut så har vi screenlagt det till en annan dag. Så ikväll blir det antingen en spontan utgång m. Malin & hennes rockstar eller kanske en bio kväll. Who knows. :P

Bless, R.


Osminkad.


Bjuder på en bild av mig från igår efter jag hade solat. Osminkad och smått solkysst.
Som sagt, this summer i'm going black people! ;)


RSS 2.0