Gissa vad jag ska göra imorn(?)

Se hela bilden

Jo jag ska faktiskt "pierca" tanden. (: Får förhoppnigsvis tid imorn så jag slipper vänta. Vill ha det gjort innan jag åker till Grekland. Ska även inhandla massa sakor som jag känner att jag behöver ta med mig till Grekland och saker som helt enkelt kan vara bra att ha hemma.

-R

Hemlis som jag delar med mig till er.



BIG NEWS(!)
Jag och min kära pojkvän har nyss bestämt oss för att gå på tantra kurs när vi kommer tbx från Grekland. För er som inte är bekanta med tantra så tänkte jag ge en liten introduktion till det så att ni hänger med. Texten är kopierad från en hemsida vid namn www.starspray.com.


Vill du känna dig mer levande?
Vill du kunna njuta mer av sex och närhet?
Vill du förena sexualitet och andlighet?
Då är den här kursen kanske något för dig.

Vi gör olika Tantriska övningar och meditationer (både stillsamma och dynamiska), andas, dansar, får beröring och övar oss på att våga vara nära.

Det här är inte en kurs för att du ska få ett bättre sexliv med hjälp av nya och avancerade tekniker, utan vi använder oss av sexualiteten och intimiteten som redskap för att blottlägga och hela det som står i vägen för att du ska kunna njuta fullt ut av din sexualitet och av livet i övrigt.

Allt sker på ett kravlöst sätt inom trygga och respektfulla ramar. Ingen tidigare erfarenhet behövs för att delta.

Tantrakursen är öppen för både par och singlar

Mer film.


Kunde inte hålla mig ifrån bloggen men nu måste jag faktiskt vara mer social mot pojken min. Han har tom hämtat Ben & Jerrys som lockbete för att få mig att stänga av datorn så tycker det inte är mer än schysst att göra som han säger. Vem säger nej till Ben & Jerrys lixom(?) Not me iallafall. Imorgon blir det att jobba i två dagar sen på måndag blir det att börja packa och köpa det sista inför våran resa till Grekland. F*ck vad jag längtar ska ni veta. Nu ska jag iallafall försöka få ner så mkt glass som möjligt.

-R

TacoBar och MiniGolf.

Idag.
Igentligen skulle vi ha jobbat idag men imorse när vi vakna så kände jag att orken tyvärr inte fanns där. Därför bestämde vi oss för att stanna hemma istället och ta det lugnt. Detta gjorde inget eftersom vi bara skulle ha jobbat extra och det var upp till oss om vi ville jobba eller inte. Pojken var ju självklart uppe tidigare än mig som alltid medan jag låg kvar i sängen i typ 3 timmar och sov. Tillslut kände jag att det var dags att göra något innan dagen var helt borta så in i duschen blev det. Efter att ha färschat till sig så var det dags att bestämma vad vi skulle göra. Eftersom vi inte träffar hans brorsa Toffe så mycket längre så bestämde vi oss för att ringa och hitta på ngt med honom. Länge tog det, men tillslut så kom vi fram till att vi skulle åka och spela minigolv i Skanstull men först var vi tvungna att äta så iväg for vi till Taco Bar där vi kasta i oss varsin Nacho Deluxe. Mums mums mums måste jag bara säga. Smakar alltid lika gott men nu är jag så mätt att jag mår illa. Har nämnligen käkat popcorn och druckit snart en liter apelsinjuice sen vi kom hem från söder. Efter golfen gick vi förbi Åhlens och Apoteket samt Hemköp där vi inhandla det viktigaste för vår filmkväll. Nu sitter jag här med svullen mage pga allt ätande och kollar på en av mina favorit filmer Pocahontas I. Hur ska jag hata den när den handlar om mig? Nej men skämt o sido så gillar både jag och min päkling barnfilmer så vi har en Disney kväll där vi blandar både nya och gamla barnfilmer. Cheezy? Nej inte ett dugg, man får aldrig tappa bort sin barn sida. Det är viktigt tycker både jag och pojken då vi vill att vårat barn ska växa upp med att tala engelska och vilket bättre sätt än att kolla på en underhållande film där de både pratar engelska (utan undertext) samt både uppskattas av äldre och barnen. Nog pratat om det för nu gnäller min päkling som en liten hundvalp för att jag ska vara mer social med honom men det blir nog ett till inlägg eller fler om ni har tur innan vi ska lägga oss.

Until then, Chao

-R

Till er läsare.

Jag har länge funderat på att bytta namnet på min blogghemsida till Pocahontas.blogg.se men kan inte riktigt bestämma mig. Pocahontas är nämnligen ett smeknamn jag växt upp med bland ett antal människor men chinchilla är ändå något mer personligt än så, det är lixom mitt efternamn. Aja, sorta confused så drf frågar jag er läsare vad ni tycker. Come on, give me your true thoughts about it.

Chinchillas.blogg.se VS Pocahontas.blogg.se


-R


Till er läsare.

Nu tycker jag ni läsare har varit väldigt dåliga på att kommentera så jag tycker faktiskt att ni börjar ställa lite frågor osv, samt kanske presenterar er själva så jag vet vem ni läsare är. Ni kanske kan ge förslag på vad ni vill att jag ska skriva om eller om ni har frågar "in general". (: Eller vad tycker ni?

We belong together, forever.


PocahontasMeeko

Quick Update.

Förlåt för förseningen med bloggandet men har varit så trött och sen jag kom hem har jag bara velat mysa med poiken min. Såhär såg helgen ut iallafall.

Fredag:
Dagen börjades självklart i stress då vi blev en aning försenade pga att min kära poik inte har ngt tidsbegrepp utan tror snarare att han ska hinna med allt i sista sekund. Arbetsdagen var lagom jobbig och om inte det var illa nog så lyckades jag även få solsting. Med andra ord så slutade inte arbetspasset på det bästa sättet och helgen startades med en sur min men som tur var så har jag världens underbaraste pojkvän som snabbt came to the rescue och lyckades ovända min sura min till ett leende. Väll hemma så orkade ingen av oss riktigt göra ngt så vi la oss i sängen och käka glass i stora lass. Resten av kvällen spenderades på samma plats med massa mys och film. Tillslut så somna vi och jag måste säga att det var skönt att lägga sig tidigt med tanke på att jag skulle upp tidigt nästa morgon också för att åka ut till Södermöja som den lilla ön heter.

Lördag:
Klockan 8:00 så gick alarmet på och jag måste erkänna att det var med tunga steg jag klev upp. Poiken var också uppe så det underlättade lite. Sen var det bara att packa en overnight bag och bege sig ner till Nybroviken där släkten från Eskilstuna vänta. Vi tog Cinderella 1, vilket kändes som den längsta båtresan någonsin. Det blev svettigt och jobbigt att sitta stilla i nästan 4 timmar för att sedan nå vår desination Södermöja där min mammas kusins man och min pappa stog och vänta med deras båt som skulle ta oss vidare till den lilla ön de har sitt sommarställe vid. Väll framme så låg hela den yngregenerationen redan på brygga med varsin öl i handen. Man kan väll säga att de redan var en aning förfriskade men det hindrade de verkligen inte att dricka mer. Under dagen blev det en massa sol och bad, samt massa dricka för vissa. Själv så höll jag låg profil som jag gjort de senaste månaderna. Måste nog erkänna att jag fått en slags avsmak för alkohol överhuvudtaget. Det kanske har något att göra med när jag jobbade som bartender i Magaluf förra året, jag har helt enkelt tappat lusten att dricka. Jag tar hellre en goddrink sen håller mig till läsken. Iallafall efter att vi käkat lunchmiddag som bestod av en supergod buffé så blev det ännu mer drinkande och sen sattes singstar igång och tro mig då jag säger att det blev kalabalik. FMan kan väll säga att det var absolut inte bara de med mick som sjöng utan snarare hela släkten som stog och skrek och dansa på sitt håll. När det började närma sig kväll blev singstar ointressant och folket fortsatte istället att dricka och så förblev det tills midnatt ungefär då dansen sattes igång. Michael Jackson pumpades på max då alla flög runt på golvet i vardagsrummet. Det blev faktiskt en och annan film på det men de får ni inte se riktigt än. Efter att alla gjort av med en hel del kalorier så kände sig alla hungriga igen så det blev korv med bröd och ännu mer alkohol. Haha de är roliga de där. De lever verkligen efter talesättet att natten är ung och så blev det. Eftersom sovplatserna var få så sluta det med att vi var 8 st som sov i vardagsrummet. Jag kan ju säga att snarkningarna och myggorna inte hjälpte sömnen plus att det var första gången på 4 månader som jag skulle sova utan min päkling så mkt sömn blev det inte. På morgonen blev man snabbt väckt då de äldre var mer morgonpigga än oss andra. Så det blev frukostlunch och sedan bar det av hemmåt. Eftersom jag var den enda i vår familj som inte hade druckit natten innan så fick jag äran att köra hem, vilket behövdes för min del då jag inte suttit bakom ratten på ett tag. Men det gick utomordenligt bra så vi alla kom hem utan en skråma.

Söndag:
Väll hemma så blev det att hoppa in i duschen och må jag säga "guuud va skönt" det var. När jag klev ur duschen så till min överraskning kom min älskade pojkvän hem och gud vad jag hade saknat hnm. Kändes så sjukt att vara ifrån honom, då jag inte alls är van vid det. Det blev en hel del pussandes och kramandes innan vi släppte varandra. När vi båda insåg hur hungriga vi var och hur trötta vi var med tanke på att ingen av oss hade lyckats somna utan varandra så bestämde vi oss för att dra till Daisys och sedan stannade vi vid hemmabio och köpte massa godis för kvällen. En myspys kväll blev det och skönt var det. Precis vad man behövde(!)

Idag:
Nu sitter jag här bredvid pojken och har legat i sängen sen jag vakna. Dessvärre blev det inge jobb för någon av oss idag pga att päkling fick en väldigt dålig nyhet inatt. Vi beslöt oss drf för att ha en mysdag hemma och det är exakt vad vi har haft hittils. Nu ska päkling leta lägenhet åt oss och fortsätta med hans designer för en städfirma medan jag söker nytt jobb och sedan blir det väll att laga mat och kolla på ännu mer film. Latmaskar va(?) That's how we do. Haha.

God Bless

-R

Svar till Caytana.

Postat av: Caytana

fina grejer här. vart hittar man dessa?

2009-07-16 @ 23:40:15

De finns att köpa på http://www.mittnamnhalsband.se/ .


Den perfekte presenten till din flickvän/pojkvän

Jag hittade denna söta gåva idag när jag surfade runt lite på olika shoppinghemsidor. Tänkte bara dela med mig den till er läsare som ett presentförslag till eran partner. Funderar faktiskt på att köpa den till min päkling i antingen födelsedags present eller till våran 6 månaders dag. Den finns även att köpa i guld. Personligen tycker jag att silver är mycket finare och det gör min pojkvän också så om den införskaffas kommer den få bli silver.
Silver Guldpar Hängsmycke Hjärtan



(initialerna får man själv skriva när man beställer halsbandent)

Svar till Shannon.

Postat av: Shannon

faaan va gott, nu blev jag skit sugen på mat! njooooooooooosh

2009-07-15 @ 00:49:31

Haha det var det som var meningen. Jag blev faktiskt stolt över mig själv att jag klarade att göra allt så gott, tihi (:

Bajs på asos.com

Så nu har vi kommit hem. Det blev ett litet stopp på ett sushi ställe för att äta lunch innan vi sedan gick vidare till kiosken där mitt paket låg och vänta. Måste dock påstå att när jag väll kom hem och öppna paketet så blev jag grymt besviken. Jag hade fått ett mail innan om att en av varorna var helt slut och drf inte skulle komma med i leveransen men att de hade dragit av kostnaden vid betalningen. Detta var då inte fallet alls. För det första var det två varor som saknades, plus att de inte dragit av ett skit från betalningen. Brinnande inombords försökte jag leta efter ett nummer för att ringa till men det fanns inget så jag valde att skicka ett argt email. Jag menar man kan inte hålla på sådär. Visst misstag sker men att de inte håller koll på ett piss irriterar mig grymt mkt. Om man ska ha ett sådant företag ska man också kunna sköta det ordentligt. Nu hoppas jag på att få ett svar så fort som möjligt så jag får ordning på det här. För övrigt har jag precis suttit och skrivit min sista internetshoppinglista innan poiken förbjudit mig att köpa mer innan vår resa. Håller med honom att jag slösar för mkt men kan inte rå för det. Har verkligen blivit en shopaholic. Aja bättring på det får det bli efter denna shoppingtur på internet.

-R

Måndag.

Mitt paket från asos.com har äntligen kommit. Äääntligen(!) Ska snart dra och möta upp poiken som för tillfället är på Nordea med en killkompis, han har nämnligen pappret som måste lämnas in i kiosken för att jag ska få mitt kära paket. Min poike tänkte vara gullig och hämta ut det åt mig, men vi kom på att man måste ha med sig id för att få ta ut den.

Jag måste bara säga att det var riktigt skönt att få sova ut idag. Först vakna jag ganska tidigt, runt 8:00 tiden men jag är en expert på att somna om så efter lite gos med poiken så lyckades jag somna om. Stackars päkling, lyckades dock inte eftersom han inte har sån teknik att kunna somna om. När klockan slog 12:00 så kände jag lite små ångest över att sova bort halva dagen, men det var vällbehövt. Efter att ha legat och dragit mig en stund så gick jag iallafall upp och då fixade min päkling frukost åt mig. Gullungen som han är (: Fick apelsinjuice med rostade mackor med salami på. Mumsigt värre(!)

Planerna för idag är inte många, utan vi ska nog bara ta det lugnt. Fixa lite saker här hemma, tvätta klart, internetshoppa (som blivit min nya hobby, haha) och gå ut på promenad så man får lite frisk luft.

Nej nu ska jag byta kläder så att jag kan gå ner och möta päklingen vid kiosken.

-R

Kaos på jobbet.



Idag var nog den värsta dagen hittils på jobbet. Allt som gick fel (i stort sätt), gick fel. Vi var underbemanade och det blev världens tjaffs som nästan slutade i slagsmål mellan oss och våra konkurenter. Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor, jag menar de här människorna är fan över 50 bast, borde de inte ha ngn skam i kroppen? Hur uppfostrade deras föräldrar de ens när de gör allt för att vinna kunder. Det har tom gått så långt att de både knuffat undan personal från vårat bolag samt smutskastat hela vårat företag genom att bland annat kallat oss för bluff till alla kunder som kommer för att få mer information om vårat bolag. Att de ens går så långt att de står och skriker att vi är mental sjuka som precis släppts ut från psykvården är bortom min förundran. Att jobba i närheten av de känns verkligen som att sitta i en sandlåda under dagistiderna. De bråkar verkligen över allt, men idag fick det vara nog. Idag började vi äntligen ställa ner foten. Vi bestämde oss bland annat för att ställa oss 4 st vid slussen så att det skulle bli lite värre för de gällande konkurensen, sen bestämde vi oss även för att filma så fort en av oss kom i närheten ifall de skulle börja m sina trix med att verkligen knuffa undan oss hårt. Detta gjorde vi i förebyggande syfte då vi tänker anmäla de så fort de börjar hålla på sådär igen. Iallafall dagen slutade kaos och man kan väll säga att jag var på riktigt piss humör när jag slutade. Detta jag då tyvärr utöver min poik och jo jag vet det är inte rättvist men kunde inte rå för det när han drev med mig. Aja han var det enda som fick mig att orka jobba hela dagen, så tack för det päkling. You rock my world(!)

Efter jobbet så kom iallafall päklingen och hämta upp mig m bil för att sedan åka vidare till Globen. Där köpte han en sladd och jag fick äntligen i mig lite mat. Hade nämnligen inte ätit sen igår så det var på tiden. Det kanske var en ytterligare faktor till varför jag var på sånt piss humör när han kom för att hämta upp mig. En tom mage är inte en bra mage, eller hur man nu ska formulera det. Det fick bli McDonalds eftersom det var närmast. Efter det så skjutsa vi hem hans brorsa och sedan åkte vi för att plocka upp hans mamma som skulle ha bilen. Efter det var det äntligen dags att röra sig hemåt. Borta bra men hemma bäst, tihi. Väll hemma så var det bara att sätta igång och tvätta våra extremt stora hög med smutskläder. När vi satt igång en maskin med vita kläder så kom mamma hem och vi bestämde oss för att uppdatera kylskåpet lite så ner till ICA blev det. Vällbehövt kan jag väll säga. När allt var inhandlat så var det bara att sätta igång med maten samt sätta igång en ny masikn med svarta kläder. Ikväll blev det ingen fancy mat då vi insåg att köttet vi skulle använda oss av inte lukta helt hundra, så vi valde att slänga den istället för att ligga upp och spy hela natten av magsjuka. Tillslut blev det bara potatisgratäng och sallad och till efterrätt melon. Helt okej, var ändå inte värsta hungrig så för mig spelade det inte så stor roll att det vi planerade att äta inte blev av. Det får bli ngt smaskigt imorn istället.

Nej, nu börjar ögonen gå i kors så ska lägga mig i päklingens knä och glo på tv ett tag innan det är dags att gå och lägga sig. Som tur är så jobbar jag inte imorn, är LEDIG. Wäy wäy wäy. Så det blir en riktigt mysig och vällbehövd sovmorgon med pojken. Det har vi inte haft på ett bra jävla tag, så man kan väll säga att jag verkligen längtar att bara få gosa upp i hans armar och lukta på hans hals. (:

-R

Pussipuss.


En godnatt puss från oss två, till er alla. (:

Godnatt.

God kväll kära läsare,
Just nu sitter jag med en glass i handen och kollar på när poiken för över mappar osv från vår stationära dator till min pappas nya bärbara. Duktig är han. Jag borde igenltigen har legat och sovit för längesen med tanke på att jag ska upp om 6 timmar men dessvärre så kom vi hem så sent att middagen var inte klar förrens halv 23. Anledningen till att vi inte kom hem tidigare är för att vi var först och hälsa på Jonathans mamma i Kärrtorp, där vi även hämta massa kläder samt våra betyg osv och sedan gick vi förbi butiken där Jonathans killkompisar jobbar. Gick förbi och gick förbi, vi snarare fastnade där i ett antal timmar och blev ännu mer "delayed" när Dogge kom in och vi börja prata om vise versa. Fick även reda på under detta samtal att Dogge är ett stort fan av mitt älskade land, Colombia. Once you've been there, you're hooked. Iallafall när jag äntligen lyckats dra min kära päkling därifrån så var det bara att köra hem och börja med maten. Ikväll bestod maten av Spaghetti med bacon och en sallad vid sidan om med italiensk dressing. Igentligen skulle vi ha ätit marinerat kött med potatisgratäng men ingen av oss orkade laga det utan ville ha mat på direkten så det fick bli det andra, vilket är mkt lättare att tillaga fort. Under tiden då jag stod vid spisen så sprang päklingen iväg för att köpa cocacola och glass som jag hade tjatat om sen vi kom hem. Det är helt sjukt hur mkt "cravings" jag har haft senaste tiden, som en ritkigt gravid kvinna fan. Blir sugen på ngt nytt varje sekund eller så fort ngn reklam dyker upp. Som nyligen då de visa reklamen med ballerina, då fick jag helt plötsligt värsta suget för att äta det. Aja, det är bara en fas hoppas jag. Haha, inte gravid här inte, (tror jag iallafall).

Bortsett från det så har inte direkt ngt spec hänt idag. Har bara jobbat som vanligt sen gjort allt som står ovan. För er som bryr er så kommer jag ligga och glassa på stranden om exakt 16 dagar. Kan inte längta, det kan inte poiken min heller. Det är allt han pratar om just nu, gullungen.

Nej nu ska jag käka klart min glass sen är det hopp i sängen för min del. Hoppas ni andra som inte behöver jobba på helger får en trevlig kväll ute. Pssst drick och dansa för mig också.

-R


Shoes are a girls second best friends, it comes after diamonds.

"Camille" Svarta Platåskor med Nitband
Jag blev helt förälskad när jag såg dessa skor. I just gotta have them.

Shoppinglist Nr 6.


Jag har verkligen blivit en shopaholic. Min pojkvän kommer snart göma min dator. Haha :P

Dagens köp.



När jag nu skulle ta kort på kläderna som införskaffades idag insåg jag fort att jag misstagit mig. Jag hade överlägset mer kläder än min kära päkling. Här ovan finner ni två bilder. Den vänstra är pojkens och den högra är det som pojken köpte till mig.

Resultaten.

Gårdagens middag



Kvällens middag


Nyligen hemkommen från stan.

Korv Stroganoff

Nu kom jag precis hem och har både hunnit med att shoppa åt päkling och betala det sista för resan. Jag köpte sjukt mkt hos päklingen idag. Bild får jag ta sen och lägga upp, är alldeles för trött just nu. Jag förstår inte riktigt varför jag känner mig så trött i kroppen men nu äre så. Kan inte göra så mkt åt det just nu, får se till att få i mig lite mat och lägga mig tidigt ikväll. Hade tänkt ställa mig och lagga korvstroganoff, får hålla tummarna att den blir lika god som mammas. Har nämnligen aldrig lagat det förut, så vi får väll se vad resultatet blir.

-R

Shoppinglist Nr 5.


Underbart inför resan till Grekland. Vilkar är era favoriter? nr 1-11(?)

Checklista.

Checklista för idag
- gå förbi airtours butik
- online shopping (yeah, i know i'm a shopaholic)
- städa (känns som om det blivit en vardagssyssla)
- kvällspromenad m. päklingen
- göra packlista (i love my lists, känns som om man lättare håller koll på saker då)
- gå förbi päklings jobb
- gära korvstroganoff för första gången (wish me luck)
- gå förbi päklings mamma och hämta mina betyg


mer saker lär ju läggas till men det här är det viktigaste just nu.


Words of wisdom.

"Money makes the world go 'round, but it doesn't buy happiness." - R


Det var vad jag sa till min vän igår när han bad om råd angående vad han ska göra med sin framtid. Han kände sig förvirrad och deprimerad över att ha inte kommit längre i livet än vad han har gjort. Han visste inte om han skulle välja att utbilda sig till kock eller endast syssla med sin musik. Båda sakerna är något han brinner för att göra och det är nog därför han inte riktigt vet hur han ska göra. Jag menar båda yrkena kräver nästan full engagering för att man ska bli ngt stort inom det. Någon hsde även talat om för honom att välja det som han kmr tjäna bäst på men där vaar jag tvungen att säga emot. Självklart så är pengar en form av trygghet eftersom man oftast vill leva det bästa livet man kan, kunna resa och ge sina barn (då man får de) allt de pekar på i stort sätt. Detta tycker jag dock inte betyder att man ska "settle for something less", att man ger upp sina drömmar för att tjäna pengar. I längden funkar inte det, iallafall inte i min åsikt. Om man älskar det man jobbar med kommer man presetera hundra gng bättre än om man hatar att gå till jobbet varje morgon. Ibland måste man faktiskt följa sitt hjärta istället för ens huvud. Jag tycker detta verkligen stämmer in då det är ngt man ska syssla med resten av livet. Självklart så är inte ens yrke skrivet i sten, så man kan fakitskt ändra sig med tiden. Därför tycker jag att man inte ska haka upp sig för mkt på saker och ting för då kan det sluta med att man inte lever sitt liv till det fullo utan snarare sitter och kollar på medan ens liv passerar förbi framför ens ögon. Så ett råd från mig ta dagen och lev den till fullo men glöm inte att ha någon form av planering för framtiden.

-R

Resan bokad.

Som ni kanske förstår så har vi äntligen bokat resan och betalningen är klar. Nu är det bara att vänta till den 28 de juli så är vi påväg mot ett paradis. Ska bli så himla skönt att bara komma bort ett tag med varandra. Jag tror verkligen att det är ngt vi behöver med tanke på allt som hänt senaste månaderna. Jag menar vi började inte direkt på det bästa sättet och har många gng varit påväg att gå skilda vägar men som tur är så har vi insett att vår kärlek är för stark för varandra för att leva utan varandra, så här står vi hand i hand fortf och jag kan inte vara gladare. Båda har gjort sina misstag men som sagt ingen människa är perfekt och man lär sig från sina misstag. Jag hade tänkt lägga in lite bilder på platsen vi ska åka till i Zakynthos. Så det är bara kolla nedan så har ni de. :)


Zakynthos - Laganas som kommer bli vårat hem i en vecka.

Svar till Caytana.

Postat av: Caytana

Det har varit mycket som hänt på 1½ år mellan oss nu, och tillslut insåg jag att det är inte något jag vill ha. Sen snubblade jag bara på ett bananskal när det gäller markus, men snubbla precis rätt :) men jag och P är numera 'nära vänner' om man ska beskriva det enkelt.

Jag skulle gärna vilja fråga hur du fixa till din header. Jag är en stor förlorare när det gäller koder och sånt.

2009-07-09 @ 22:10:35

Aha okej det var ju tråkigt att höra men ibland blire tyvärr så. Du har iallafall tur som fortf kan vara vän med hnm.
Hur länge har du och M varit tsms då? :)

Det var faktiskt min kära pojkvän som gjorde den åt mig, är inte heller ett geni på photoshop men däremot har jag massor av ideer osv. Lite jobbigt att jag inte kan fullfölja de själv men där kmr pojken in i bilden. :P


-R


Skönhets-SOS.



Problem:
Din hud känns trist och glåmig.
Lösningar: 1.) Använd en highlighter utan glitter i ansiktet. Bra tips för snabb lyster är också att använda ditt läppglans på de högsta punkterna i ansiktet.
2.) Highlights på näsben, kindben och i ögonvrån gör din look färsch, men ser ändå naturligt ut.
3.) När du är trött är huden grå och matt. Med guld reflekteras ljuset och du får lyster i ansiktet.


Problem: Torra och narriga läppar.
Lösningar: 1.) Stryk ett läppbalsam över läpparna.
2.) Massera dem med en fuktig handduk.
3.) Toppa med en fuktgivande läppfärg.


Problem: Svullna ögon.
Lösning: När svullnaden slår till är den bästa medecinen kalla påsar av kamomillte. Kamomillen och kylan verkar lugnande mot svullnaden och piggar snabbt upp dina trötta ögon. Blöt ner påsarna och låt dem ligga i kylen en halvtimma. Vill du att det ska gå snabbare lägger du dem i frysen i ca tio minuter. Låt de kalla tepåsarna vila på dina ögon under minst tio minuter och smörj sedan området kring ögonen med en uppfriskande ögongelé. Lägg sedan en ögonmakeup i matta färger i stället för skimrande eller metalliska färger eftersom det gör svullnaden mer tydlig.


Problem: Slut på läppstift(?)
Lösning: Om du har ett rouge i en fin färg fungerar det lika bra som läppstift. Skrapa loss lite läppstift i handflatan och blanda med lite vaselin eller läppbalsam. Sedan applicera på läpparna.


Problem: Stor klarröd finne som lyser.
Lösningar: Svullnaden får du ner med hjälp av kyla. Tryck en isbit mot finnen tills den är riktigt nedkyld så känns den genast mindre. Ta bort den feta ytan så att det går lättare att lägga makeup på området. Oljigheten får annars täckande makeup att sitta sämre. Avsluta med att dölja finnen med en gul eller gröntonad concealer som neutraliserar det röda och svep därefter med ett transparent puder ovanpå.


J.


vi har gått igenom en hel del men ändå står vi kvar hand i hand, tillsammans oövervinliga.

Svar till Caytana.

Postat av: Caytana

okej, ne börja för inte så längesen faktist. kommer inte ihåg hur jag hitta hit ens :S

jo du, long story short, P kommer och går. har min markus nuförtiden :)

2009-07-09 @ 15:50:01

Okej, kul att du hitta hit iallafall. Som jag sa innan om det finns något du vill veta om mitt liv eller så, så är det bara att fråga på.

Aha okej, varför är det så om man får fråga?

Middag från havet.

laxlaxfilé


 

Så det är det här det blir till middag ikväll. Laxfilé med potatis och citron samt smör och sparris. Det vattnas redan i munnen bara jag tänker på det, haha(!) Hoppas bara att pojkvännen håller med. Annars får jag väll tvinga honom eller ngt. :P


En liten update.


Igår
Som jag tror att jag skrev i det förra inlägget som handlade om igår så provjobba min poik på mitt jobb. Han klarade sig riktigt bra måste jag säga och förhoppningsvis får han komma tillbacka fler gånger. Chefen sa i slutet av dagen att just nu så kan hon inte anställa honom på heltid pga att det redan är fullt men att hon gärna vill att han kommer och jobbar då vi har kryssningar som kommer in från Spanien eller som har Spansktalande passagerare på. Detta är pga att det inte finns någon på vårat jobb som pratar flytande spanska, plus så pratar han även franska vilket det inte finns någon heller som gör. En gullig sak var även att han log hela morgonen vilket jag aldrig sett honom göra förut. I slutet av vårat pass så sa han även "äkling, det här har varit den bästa jobbdagen hittils. jag har aldrig varit så lycklig över att gå till jobbet som nu när jag fått jobba med dig". Måste påstå att det kändes jätte kul att höra honom säga det. Efter jobbet så var vi tvungna att fixa lite grejer på stan bland annat så satte vi in pengar på päklingens konto och så gick vi till arbetsförmedlingen där han hoppas få en bokad tid snart så att han kan börja få in A-kassa eftersom han inte fått fast jobb på strömma ännu. Det är lika bra att han får lite pengar under tiden då han söker jobb. Dock är det lite brottom eftersom min poik inte är så duktig på att planera osv så har han nu bara någon vecka att ansöka om A-kassa innan det är för sent. Då vi hade uträttat det vi behövde gick vi hem och lagade middag. Det blev pasta (sååå ovanligt, not) och melon till dessert. Igentligen så skulle han ha gått och spelat paintboll med sina brorsor och jag skulle ha gått på personalfest men vi båda var för trötta för att lyfta ett finger så vi blev liggandes i sängen och kollade på film med saft och popcorn i varsin hand. Päkling var tom så trött att han somna med handen i popcorn skålen. Detta ögonblick lyckades jag fånga och bilder ser ni ovan. Lite roligt måste jag säga.


Idag
Guuuuud, va skönt det var att få sova ut idag. Givetvis väckte min päkling mig med massa pussar i morse men sömntutta som jag är så lyckades jag somna om direkt. Nu sitter jag här färdigduschad och fräsch och kollar på Hells Kitchen. Jag har även hunnit äta en halv påse Doritos (me looove it) och druckit några glas saft. Men den stora accomplishment idag har väll varit att jag äntligen bokat biljetter till Zakynthos för mig och päklingen. Så om allt går som det ska så sitter vi på ett flygplan den 28 juli på väg mot de vita stränderna och klarblåa havet. Jag lääääääängtar, speciellt eftersom Sverige fått tbx sitt älskade sommarväder med regn och kyla. Planerna för idag är vväll inte riktigt bestämde, jag hade iallafall tänkt städa och läsa min Cosmopolitan tidning som jag fick hem på posten idag samt titta lite på tv tills poiken min kommer hem från jobbet. Får väll se vad han är på för humör, det är nämnligen så att han bestämt sig för att säga upp sig från sitt jobb som han har just nu pga hans dåliga lön. Man kan väll säga såhär, han får riktig slavlön just nu så det är väll lika bra att han tar sitt pick och pack om hans chefer inte ger honom vitt jobb. Som sagt så får vi se vad vi hittar på för skoj ikväll. Kanske slutar med att vi sitter med tända ljus och vattenpipa eller så hittar vi på något annat sköj. Äsch det löser sig, är inte i så stort behov av att göra världens grej. Är ärligt talat fortfarande ganska slö och sliten från en veckas arbete i streck. Ovanför har ni även en bild på mig från igår. Enjoy.

-R

Svar till Caytana.

Postat av: Caytana

okej, ska vara ärlig. gillar faktist att läsa din blogg konstigt nog :/ hope you don't mind.
Du har i princip gjort allt det jag vill göra efter plugget, aldrig fel med en inspirations källa.

By the way. Sry för hur saker slutade (via facebook) sist jag skrev något till dig. Take care

2009-07-08 @ 11:47:10

Hej Caytana.
Hur länge har du läst min blogg, om jag får fråga (?). Nej självklart får du läsa min blogg.
Tack för att du ser mig som en inspirations källa, det är något jag strävar efter att vara för fler. :)
Om du har några frågor eller så, så är det bara att skriva och fråga det du undrar.

Angående det med facebook så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. What happened, happened.
Life goes on. Förresten hur går det mellan dig & P(?)

God Bless.

-R


Svar till Micaela L.

Postat av: M-Lopez - Petite Mami

"Är så trött att jag kollar i kors" haha den var bra :P
älskar din klädstil ;)

2009-07-08 @ 20:32:18

Haha kan inte hjälpa det, jag var faktiskt så pass trött att mina ögon gick i kors (a).
Tack babe och du vet att jag adore ditt hår. I want it(!)

Bedtime.



päkling & jag under middagslagningen

Nu är magen mättad med spaghetti med köttfärsås som min päkling lagade samt melon som smakade gudomligt gott. För tillfället sitter min päkling och jag i olika rum. Nej vi har inte bråkat däremot har vi olika tv serie smak så han sitter inne i vardagsrummet och kollar på Michael Jackson kvällen på 4an medan jag följer mitt favorit program - So you think you can dance(!) I just love it. En enda negativ effekt den har på mig är att den fyller mina ögon med tårar ibland då jag verkligen saknar dansen. Dans för mig har sedan barns ben inte bara varit en hobby eller något jag gjort på fritiden utan det har varit min passion sen jag lärde mig gå. Det känns extremt jobbigt att ha behövt/tvingats leva utan det såhär länge. Saknar känslan av att stå på scen och framföra något från min själ till publiken. Inget går upp emot det. Dansen har för mig även inneburit en trygghet och har aggerat som en tillflykts ort för mig då saker och ting i mitt liv inte varit lätt för fem öre, men det är inget jag orkar gå in på nu.

För att komma till något annat så har jag fått reda på att vi ska ha personal fest imorn på södra teatern. Wihu(!) Min första faktiskt, så det ska bli mysigt. Det enda tråkiga är att Li inte kommer imorn, eftersom hennes kompisar från Malmö är här och hälsar på men vi får väll hoppas att hon dyker upp senare mot kvällen. Annars får jag väll träffa henne på mina lediga dagar, torsdag och fredag. Äsch det löser sig, små potatis fyfään(!) Efter middagen (som vi blir bjudna på tom) så får vi se om min päkling kommer till södra teatern och vi festar eftersom Wesley ska ha spelning eller om jag åker och möter upp hnm och vi bara drar hem och har mys kväll. Den delen av kvällen är ännu inte bestämd men ni får höra resultatet imorn kväll då vi kommit hem, so don't worry be happy.

En sak måste jag bara påpeka. Jag har märkt att jag fått allt mer läsare vilket är bra men det tråkiga är att ni inte lämnar några spår. Jag tycker ni ska börja kommentera lite mer och kanske tom ge tips på vad ni vill att jag skriver om eller om ni bara har någon fråga. So don't be shy, say hi(!)

Nej nu är reklamen snart slut så nu har jag inte tid för bloggen men jag återkommer kanske innan jag hoppar i säng, annars hörs vi helt enkelt imorn.

PeaCe Out Biatches(!)

Svar till Sanne.

Postat av: sanne

tack för att du svarade:)

2009-07-07 @ 17:17:55

Svar: Ingen fara, det är bara att fråga på.

Shoppinglist Nr 4.


Do you dig my style(?)

Shoppinglista Nr 3.


You Likeey(?)

Svar till Sanne.

Postat av: sanne

har du flyttat ihop med din pojkvän o bor i sverige igen?:)

2009-07-06 @ 23:45:07

Svar: Jag och pojkvänen bor för tillfället hemma hos mig med min familj men håller även på att leta lägenhet vid sidan om. Detta är bara en tillfällig lösning så att vi kan bo tsms. I början av vårat förhållande så bodde vi hos honom men då det inte funkade så fick det bli såhär.Japps, jag är tbx i vårt kära vinterland.

Regnet bara öser ner.

Men som tur är så sitter jag inomhus, vilket gör regnet till en mysfaktor. Det som saknas är pojken som fortfarande jobbar. Dessvärre kommer han inte komma hem förrens kl halv 19-19, which sucks(!) En nyhet är att jag fixat jobb åt pojken på mitt jobb, strömma (turistbåtarna). Han ska komma förbi imorn och provjobba, så jag håller tummarna att det ska gå bra för hnm men det borde det göra. Han kan klara allt bara han kämpar och har viljan. På tal om jobb, så har dagen varit den segaste hittils. Det enda roliga med jobbet idag var att en ny kille från Mexiko började jobba idag (ny personal är alltid sköööj) och det andra bra med jobbet idag var att jag fick 100 kr eftersom jag hade det som diff i kassan.

Det märks verkligen att värmen i början av sommaren bara var en bluff, något som verkligen inte skulle hålla i sig. Som vädret är idag, känns som en typsik svensk sommar. Usch, inte kul om det ska vara sånt här väder imorn också med tanke på att mitt jobb kräver att man är utomhus under hela arbetspasset. Aja det löser väll sig annars är det bara att bita ihop och bli en pöl.

Sen jag har kommit hem har jag inte direkt gjort ngt spec. Det enda jag har gjort är en till shoppinglista som ni får se här nere. Nu ska jag fixa lite snacks och lägga mig framför tvn ett tag. Är helt slut i kroppen. Är så trött att jag kollar i kors. Duktigt va(?) Haha.


You diggin' my style(?) ;)



PeaCe Out Biatches (!).


Håller på att somna med ögonen öppna.

När klockan ringde imorse så trodde jag att jag hade ställt den fel, allt jag ville var att somna om igen men tyvärr så fick jag inte det. Buhu(!) Eller jag måste erkänna en sak, jag somnade om fast bara i 10 minuter. Lyckades ändå komma i tid till jobbet. Jobbet idag var grymt segt och mina ögona gick i kors hela dagen. Det som inte hjälpte min trötthet var att jag lyckades räkna kassan fel, sen när min ena chef skulle hjälpa till så förstörde hon det ännu mer. Som tur var så var min andra chef där, som tillslut löste hela problemet. Nog pratat om jobbet, orkar inte ens tänka på att jag ska upp och jobba imorn igen.

När jag kom hem så var jag så grymt hungrig att jag gjorde 4 mackor med salami, ett glas apelsinjuice och kakor. Mumsfillibaba. Dock är jag fortfarande hungrig så jag ska nog gå och fixa lite snacks. Får inte bli allt för mätt så jag inte orkar äta middag med min päkling när han kommer hem bara. Vore inte så snällt.

PeaCe Out Biaaatches.

Fötterna Värker(!)

Ännu en dag på jobbet är avklarat, yees. Måste dock påpeka att detta jobb som jag har påverkar ens fötter och ben som fan. Har så sjukt ont just nu, så pass ont att jag skulle behöva gå på spa och få ben samt fotmassage men sån lyx har jag inte råd med just nu då jag och päkling håller på att spara ihop pengar för att åka till Grekland (nu i sommar) och Dominikanska Republiken (efter nyår). Om jag har tur kanske jag får en massage av päklingen men som det verkar nu så kommer det nog inte bli av eftersom vissa sitter med sura miner. Aja, för att återkomma till dagen så hade jag lite tur, jag jobbade nämnligen bara mellan 10 och 14 men dessvärre är jag inte ledig förrens på torsdag vilket känns som åratal tills dess. Men får helt enkelt bita ihop och bara kämpa på. Jag har iallafall bestämt mig för att börja söka nya jobb ordentligt då jag känner att jag börjar tröttna på just det här jobbet. Är en person som vill ha förändring plus så vill jag utöka min meritlista över jobb. Vi får väll se hur det går med det men vill hellre jobba i kläddesaffär eller som receptionist just än fältsäljare.

Magen är iallafall mätt då jag och päkling har precis käkat tacos och sitter nu och tjockar oss på godis samt apelsinjuice. Innan middagslagningen så bestämde vi oss för att det var på tiden att fylla på i kylskåpet så vi åkta till Ica Esplanad och handla massor av gott så nu är kylskåpet samt ngra hyllor fulla igen. Kvällens planer kommer bestå av nya filmer, godis, apelsinjuice och tidig läggdags.

Grekland, Zakynthos


PeaCe Out Biaaaatches(!)

Myggbet, brända korvar och mycket skratt.

Det var vad dagen och kvällen bestod av, eller inte bara men det var det som kändes mest minnesvärt (plus den dåliga svenskan som smitta av sig bland alla, haha vi lät alla som ett invandrarverk i slutet av kvällen) Dagen började stressig och grå då min kära päckling bestämt med ngra vänner att vi skulle grilla kl 14.00 i Liljeholmen. Stressen uppstod då jag inte sluta förrens kl 14.10 (då bankningen tog en aning längre tid än förväntat), så J hade packat med sig ombytte åt mig och stod gulligt och vänta på mig vid en av våra stopp vid slussen. Iväg for vi med packning som fick det att se ut som om vi skulle vara borta i mer än ngra timmar, snarare dagar. Väll framme så var ju inte en kotte där. Sms efter sms levererades till Js mobil där den andra efter den andra meddelade att de skulle vara sena och då menar jag inte lite sena, utan det sluta med att vi väntade i över 2 timmar på alla och inte ens då var alla framme. Men men det är sånt som händer. Som tur var så har jag världens underbaraste pojkvän som mätta min tomma mage med en plus meny på McDonalds samt en McFlurry, vilket var väl behövt då jag inte hunnit få i mig något sen igår kväll. Som de flesta vet så började det regna framåt 17 så vi beslöt oss för att gå hem till Eddy (som bor i Liljeholmen) tills det sluta regna. Där underhöll vi oss med att spela "plocke pinn" eller vad det nu heter. Det går iallafall ut på att man ska plocka upp långa tandbets liknande stickor som ligger i en slumpvis hög utan att få de andra att röra på sig. Tro mig då alla föll ihop av skratt då min päckling sög i början, men blev extremt duktig i slutet må jag påstå (stolt flickvän, tihi) När det äntligen blev uppehåll och himlen blev åter blå igen begav vi oss ner till vattnet vid Liljeholmen centrum där vi satte igång med grillning och drickning samt vattenpipa och american football. Väldigt mysigt hade vi det iallafall. Dock så glömde min päckling min kamera hemma så det blev bara några suddiga bilder med min mobiltelefon (visas nedan). 

Nej, nu är det dags att krypa ner bredvid min J och kolla på en skräckfilm som han har laddat ner (får väll se hur rädd man blir) och sen ska jag faktiskt sova. Vissa av oss ska nämnligen jobba imorn, JAG JAG JAG (!).



PeaCe Out Biiiiatches(!)

Regn, sol sen regn igen(!)

Fick faktiskt sluta tidigit idag (tack Lisa C.) pga vädret. Det är ganska sjukt hur sveriges väder förändras från timme till timme. En sekunden var himlen alldeles grå och det blixtra och regnade som in i helskotta, sen helt plötsligt en timme senare så är det strålande sol och 25 grader i solen. Helt crazy if you ask me(!). Efter att ha slutat så gick jag som vanligt förbi min päckling som precis skulle ta lunch. Vi besluta oss för att stanna på Taco Bar och ta varsin nacho deluxe tallrick (pssst ingen av oss orkade äta upp). När magen var fullproppad så var jag illa tvungen att pussa min poik hejdå eftersom han var tvungen att återgå till sitt arbete, så hem gick jag. Det första jag var tvungen att göra  när jag kom hem var att ställa mig i duschen och skrubba mina ben och fötter. De var alldeles kolsvarta kan jag säga. Detta var pga det "vackra" vädret imorse. Jag jobbar ju utomhus och blev därför alldeles dygnsur då jag stod ute och försökte få turister att ta vår båt istället för att åka kommunalt. Gick det bra(?) Nej inte direkt, men jag förstår det. Jag hade inte heller valt att sitta på en båt ute i vattnet när det blixtrar och ösregnar. Inte direkt drömscenariot. För att göra min situation i regnet värre så glömde våra kollegor mig och min nyfunna vän Li vid kryssningen. Det var nog därför det sluta med att vi blev så blöta att tröjan och fötterna bytte färg. Kände faktiskt att vi hade rätt att tycka synd om oss själva.

Nu har jag iallafall suttit och fixat med ett antal saker som har stått på min checklista. Bland annat så ska jag och päcklingen åka till Grekland i början av augusti så jag har hållit på att kolla runt på olika hotell alternativ. Sen har jag även suttit och internetshoppat (bilder finns nedan).


I'm becoming a shopaholic(!)

Kvällens sysslor kommer bestå av middag, mer internetshopping samt ännu mer reseplanering. Just fun stuff.

PeaCe Out Biaaatches.

En "meningsfull" lista.

1. Hur gammal är du om fem år? oj oj, snabb huvudräkning är inte min grej. 25 måste det bli..
2. Vem var den sista du träffade? Gick förbi min poik och pussa på honom efter jobbet innan jag gick hem.
3. Hur lång är du? typ 155, eller något sånt(?)
4. Vilken var den senaste film du sett? Ja du, det var en bra fråga.
5. Vem ringde du senast? Ringde min poik pga en liten sak.
6. Hur löd ditt senaste sms ? "Jo jag vet"
7. Vad är dagens planer?  Dagen? Klockan är 17 så jag ska väll städa, laga mat och vänta på min äckling.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Om jag vil prata med personen så ringer jag, orkar jag inte prata med personen så skickar jag ett sms.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Dom är GIFTA.
10. När såg du senast din mamma? Igår tror jag nog att det var.
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna. På vissa bilder blev de faktiskt ljusare ibland :D
12. När vaknade du idag? 06:00. Det roliga är att jag var så övertrött att jag blev pigg men detta förändrades kraftigt efter några timmar, somnade nästan stående.
13. Har du någon gång hittat en katt? nej, men när jag bodde i magaluf och madrid så hitta jag massa hemlösa katter som jag gick och matta varje söndag.
14. Vilken är din favoritplats? Utomlands i något exotiskt land eller i sängen med min äckling.
15. Vilken plats föredrar du minst? Hm, let me think. Kan inte komma på någon specifik plats just nu.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Utomlands!!!
17. Sover du med eller utan kläder på dig? Sover oftast naken faktiskt. Really sexy, i know(!)
18. Hur många kuddar har du i sängen? Har två "sov kuddar" (en att ha huvudet på och en att krama när sällskap inte finns.
19. Hur många landskap har du bott i? Landskap? Hur menar vi då?
20. Har du någon gång spytt på fyllan? Who hasn't(?)
21. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på var jag är, men det är skönt att var barfota ibland. Låta fötterna andas lixom.
22. Är du social? Ja, jag har tom fått höra att jag är för social. Hur det nu är möjligt får ni fråga personen som sa det.
23. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys och Cookies and Cream.
24. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa, resa, lägga undan.. bjuda min familj på the trip of their lives(!)
25. Tycker du om kinamat? Oooh vårrullar, me likeeey
26. Tycker du om kaffe? Usch, absolut inte.
27. Vad dricker du till frukost? Apelsinjuice, vatten, eller cola (inte varje dag men kan hända om jag är utomlands eller då man är grymt bakis)
28. Sover du på någon särskild sida? har en 160 cm (tror jag) säng men jag ligger ändå alltid på vänster sida..
29. Kan du spela poker? Nja, not really.
30. Tycker du om att mysa? Mysa är bästaste! 
31. Är du en beroendemänniska? It happens, however very rarely.
32. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, faktiskt så fyller min kära kollega Sara år på samma dag, dock är hon ett år äldre! 
33. Vill du ha barn? Ja, att få barn är  en dröm för mig .. helst en pojke och en flicka.
34. Kan du några andra språk än svenska? Flytande engelska och hyfsat bra spanska (i'm learning!)
35. Har du någonsin åkt ambulans? Unfortunatly yeah, but it's nothing i wanna talk about.
36. Föredrar du havet eller en pool? Svår fråga då båda har sina för och nackdelar.
37. Vad spenderar du helst pengar på? Att spendera pengar på shopping och utomlands är bäst. Sen är jag en liten ekorre också så jag måste spara lite, you never know what the future has to bring.
38. Äger du dyra smycken? Ja det måste jag nog påstå att jag har, får tacka mina föräldrar och ex:t för det.
39. Har du någon gång testat narkotika? (...)
40. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Iskall glass doppad i chokladsås. 
41. Vem är den roligaste människan du känner?  mig själv, jag är fett med rolig!
42. Välj ett ärr på din kropp? Har ett ärr på låret som jag helst vill ska försvinna för att det påminner om en negativ händelse. 
43. Vad har du för ringsignal? Lil' Wayne - Lollipop
44. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? jag har lådor full med små kläder som mamma och pappa sparat.
45. Flirtar du mycket ? Nu förtiden blir det inte av med tanke på att jag är TAKEN.
46. Vart togs din profilbild för din blogg? På olika platser, en är tagen på min student, min 20 årsdag och när familjen var och hälsa på mig i Magaluf.
47. Kan du byta olja på bilen? Varför ha en pojkvän som är duktig på sånt och inte uttnytja det?
48. Har du fått fortkörningsböter? Nope, i stay aware of the police.
49. Vilken var den senaste bok du läste? Håller just nu på med en bok som heter En Geishas Memoarer.
50. Läser du dagstidningen? Nja, sometimes eftersom jag jobbade för Svenska Dagbladet så var man tvungen att hålla sig updaterad för att inte skämma ut sig framför kunderna.
51. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej men min familj prenumererar på SvD.
52. Dansar du i bilen? Jag dansar överallt. Hela dan, varje da. Att dansa är inte bara en hobby, utan snarare min passion.
53. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Voice eller metropol
54. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Krafsade gjorde jag inte, dock skrev jag ner massa listor på bland annat mina mål för det här året och resorna jag har drömt om att göra sen jag var liten.
55. När var du i kyrkan senast? Måste tyvärr erkänna att det var ett bra tag sen sist. Tror nog att sista gången jag var i kyrkan var när mitt kusinbarn konfirmerade sig någon gång i Maj.
56. Vilka personer utmanar du? Ingen .. var ett tidsfördriv medan jag väntar på att poiken min ska komma hem från jobbet så vi kan planera lite roliga saker.


RSS 2.0