Mi FAMILIA <3

Då var hela familjen samlade, för första gången sen de var och hälsa på mig i magaluf vilket var ett jävla bra tag sen. Känns skönt faktiskt, saknat min mamma och lillebrorsa min än jag hade känt av själv men så fort de klev ut ur skjutdörrarna så kände jag hur leendet växte i mitt ansikte. Nu ligger jag i lillebrorsans säng och snackar om ett och annat, mamma och pappa befinner sig i köket där de catch up de också. :) Min mamma kan fortf inte sluta mobba mig för jag har gått upp men enligt henne så "klär det mig", haha undra om man ska ta d som ngt positivt(?) Aja ändring på d blir d iallafall när jag kmr till sverige, då blir d hårdträning och nyttigare kost iallafall. Denna vecka ska spenderas m min mamma och lillebrorsa eftersom min pappa typiskt nog åker till sthlm från imorgon tills på torsdag så jag får blir deras guide tills han kmr tbx. Sen har vi planerat lite kuligt också men d får ni reda på under veckan ;)

Nej nu ska jag prata vidare m lillebrorsan, så glad att han är här, min lilla skit som blivit 16 år, kan inte fatta d!

GOD BLESS

FICK MIG ATT ÖPPNA ÖGONEN.

Har fastnat totalt för cnns olika dokumentärer som finns på deras hemsida som heter - the worlds untold stories och de chockerande samt hemska berättelserna från olika delar av världen fick mig att inse en hel del. Jag tänker inte vara en sån person som slår på tvn i mitt varma hem, där det finns mat i kylen och mötas av en värld som lider för att sedan säga "åh de stackars människorna" och sedan stänga av tvn för att gå och ta ett varmt bad, nej jag tänker faktist inte det, jag vill vara en av de människorna som jag ser upp till, en av de som faktiskt take matters into there own hands och faktiskt gör sitt bästa för att ändra missären av dens medmänniskor. Jag har insett en av sakerna jag vill göra här i livet, jag vill bli voluntär. I vilket land vet jag inte än, men den som söker han finner. Kanske blir det i olika länder, i dunno. En sak är dock säker, det kommer bli av. You just wait and see. Jag har alltid varit en person som vill göra en förändring i världen, hjälpa de som ingen hör, och detta är nog en av mina kall. Pappa har nämnligen en jätte bra kontakt inom SIDA som jag hade tänkt ta kontakt med så fort jag kommer till sverige för att få lite mer insikt i hur det är att jobba som voluntär, hur man går tillväga att ens bli en och vilka länder det finns att välja ifrån. Jag vill verkligen det här. Man kan inte bara sitta och kolla på medans halva världen förstörs, man måste agera. Om man inte gör detta så förstår jag verkligen inte vad för slags person man är. Visst man kan hjälpa på olika sätt, doner pengar, skaffa fadder men gör ngt för gudsskull. Öppna ögonen och se utanför din/eran lilla bubbla. Tsms kan vi förändra.



Som en av läkarna sa i en av dokumentärerna: "Heros do not quit, they face reality"

Colombia frontline.

http://edition.cnn.com/CNNI/Programs/untoldstories/blog/

sitter fortfarande i chock från vad jag fick se.


Tankar om framtiden.


 

Jag vill resa, jag vill se världen och alla dessa olika människor och kulturer.
Jag vill växa som människa, jag vill blomma till en person som kan hjälpa andra som har det svårt i livet eller hamnta fel.
Jag vill skaffa mig en utbildning i ett land där jag känner mig hemma.
Jag vill hitta min soulmate, en person som finns där oavsett vad och inte ljuger som de flesta.
Jag vill skaffa en familj, en familj som jag prisar över allt på denna jord.
Jag vill leva mitt liv, inte stå bredvid och se när livet rullar förbi mig utan att jag har ngn makt över vad som sker.

Love talk.


Just nu känner jag som om jag befinner mig i ensamhetensland, i ett land fylld m smärta och mörker. Problemet är att jag inte kan hitta ut ur dett land och jag känner hur väggarna bara kommer närmare och närmare. Varje dag händer saker som jag bara önska att jag aldrig fick reda på. Trotts att jag befinner mig i ett annat land, ca 4 timmar från det landet jag brukade bo i så når fortf information om människor jag en gång kände mig. Den information jag fick idag satte en klump i halsen som ännu sitter kvar. En person som jag insåg för sent att jag älskade har tankar på att flytta ihop med sin nya tjej. Hur handskas man med det igentligen? Jag gjorde allt fel när det gällde hnm och kom på för sent att jag verkligen älskar hnm. Jag önska jagk unde ändra allt men nu går inte det så jag får väll hoppas att framtiden har nya möjligheter att ge oss två, att vi kan hitta tbx om inte som flickvän/pojkvän så som vänner.

My eyes.



Ögonen berättar all sanning oavsett vad munnen säger. Ens ögon talar om ens äkta känslor, dock är det en av de svåraste sakerna att lista i en person. Ibland kan munnen le, men leendet är endast en fasad för vad hjärtat egentligen går igenom. Ögonan för mig är en av de vackraste delarna av människans kropp. Tar flera år innan man kan se in i en persons ögon och verkligen kunna tala om för personen vad han eller hon känner på riktigt men någon dag lyckas man även med personer som är duktiga på att bygga upp starka fasader.

Lyckad kväll.

Guuuud vad jag verkligen är glad att pappa övertala mig att gå till invigningen, för när han kom hem så var det bestämt att jag skulle vara helt färdig vilket jag inte var. Satt istället i pjamas dock m sminket på. Humöret var då inte direkt på topp och jag ifrågasatte om jag verkligen hade orken att gå på invigningen men efter pappas puppyeyes så kunde jag inte säga nej så det blev att kasta på sig något och bege sig till destinationspunkten. Väll där kände jag hur humöret sakta men säkert gick uppåt och efter några glas champange och väldigt trevliga samtal så kände jag att det var exakt det jag behövde, prata om något annat än kärleksproblem som igentligen är oväsentliga för tillfället utan isället koncentrera sig på ens egna liv, ens framtid och möjligheterna jag faktiskt har. Stod ett tag och pratade m min pappas kollega som heter Monica och vi kom in i en väldigt intressant samtal om afrika, vilket är ett land hon älskar. Vi pratade om hur viktigt det är att resa om man har möjligheten. Båda anser detta då att lära känna kulturer, människors tankesätt osv är väsentligt till hur vi själv som människor växer i både ens personlighet samt i hur pass mycket man respekterar sina medmänniskor. De var även väldigt chockade över hur pass bra spanska jag pratar då jag aldrig levt i ett land som varit spansktalande innan och även fast jag pluggat spanska i skolan så kan jag erkänna att under mina 3 års studier av spanska inte gav mig ett piss så ser jag inte det som en direkt advantage, men de var iallafall glatt överraskade vilket gav mig en boostup :) Summa summarum så är jag extremt glad att jag tillslut gick ut.

Nej nu ska jag antingen fortsätta chatta på min kära msn eller laga tikimansallah eller hur fan man stavar d!

Peace, <3, and understanding.

Hatar känslan

av att känna sig halv pga att man inte har någon spec vid sin sida. Varför kan man inte må 100% bra på egen hand? Jag önska jag hade svaret. Jag saknar så att ha någon spec man ligger och pratar med på kvällarna, någon man kryper upptill under höstkylan, saknar någon man delar den där spec känslan av kärlek med, saknar det mesta som har med ett förhållande med. Ibland önska jag att jag var den gammla känslokalla becca som inte gave a damn om kärlek, sm inte trodde på det men nu har jag svårt för det, jag ivll så gärna hitta ngn spec, but i guess thinks take time. Men med tanke på hur dåligt tålamod jag har så går inte det så bra. Sen kommer problemet med att hitta någon som känner likadant, jag har tendensen att fastna för svåra killar, som jag får för mig att jag kan ändra på. I just wanna feel loved and love. Aja nog med desperat snacket, jag har precis satt på smink för första gången på typ en månad för ikväll ska nämnligen jag och pappa på ännu en invigning, minns inte riktigt vad det var för invigning men sprit och mat serveras så varför inte? har ändå inget bättre för mig idag än att sitta hemma och dega. Plus ju mer jag sitter hemma ju saktare går dagarna och det känns som evigheter innan jag ska åka till sverige. Jag vill, jag vill. Igentligen kanske det verkar konstigt att jag vill till ett "tråkigt" land när jag för tillfället bor i en stad som kallas "staden som aldrig sover" men som de andra säger så "there is no place like home", jag anar att det är så eller så är det bara så enkelt att jag saknar att känna tryggheten av att känna till var allt ligger och att ha mina vänner där, samt min mamma, som jag saknar oerhört mkt. Men henne får jag dock träffa redan nu på måndag då hon och min lillebror kommer och hälsar på under sverige höstlov. Då har jag bestämt att jag ska köpa lite smått som min mamma kan ta hem i deras väskor så jag slipper få övervikt när jag själv reser till sverige. Det vill man ju helst slippa då jag hade en hel övervikt när jag flyttade till magaluf. VIll bland annat köpa lite fler jeans då storlekerna här nere passar min kropp perfekt, sen smycken och kanske en jacka också. We shall see. 

Hur är allt i vinterlandet då? Har det börjat snöa än? haha nej skoja bara. Vädret är nog det enda jag inte saknar med sverige, ush vill inte ens tänka på hur kallt d kmr vara när jag klivar ut ur flygplanet, får se till att mamma tar m min goose jacka i bilen så jag har ngt att linda in mig för att minska kylan. Nej nu ska jag fortsätta fixa mig, har ännu inte valt ut vad jag ska ha på mig men blir antagligen inget spec då d inte är direkt en gala middag vi ska på.

Peace, <3, and understanding. 

LA TORTUGA.

Det är nog mitt nya smeknamn, sover till kl 13 på dagarna. Går upp, tränar i en halvtimme sen gör jag frukost/lunch. Idag har jag även bakat brownies, duktigt va? Dagen ska inte spenderas på så annorlunda sätt än igår, ska göra wifey grejjer som vanligt haha. Bland annat stryka skjortor och lite annat. Har även räknat ut att det är 38 dagar kvar tills jag är i vinterlandet igen. Då har det varit nästan ett halvår sen jag bodde i sverige, shit vad tiden går fort. Iallafall längtar faktiskt för första gången i mitt liv till sverige. Nej nu ska jag kolla till min kära brownie kaka, får vi se om jag lyckats ;) skriver lite senare.

Peace, <3, and understanding.

18 månader sen.


Jimmy Geovanni Basurto Olivares

11 December 1984 - 21 April 2007



- sov gott storebror, vi ses i nangiala !


Hate it.

Hate that i love him,
Hate that i miss him,
Hate that all i wanna do is kiss him.

I just wish i'd never met you.

MYSFREDAG.

Blev ingen skola för mig idag, var alldeles för trött när jag vaknade. Det kändes som om någon hade hamrat i mitt huvud hela natten så jag bestämde mig att sova tills kl 13. Skönt var det kan jag ju informera. Just nu sitter jag och kollar på Nacy CSI och har precis ätit pannkakor och druckit apelsinjuice. Denna helg blir en lugn helg som vanligt, det enda som är planerat är middag på en grekisk resturang som ligger nära mig och att åka till the mall imorgon. Bortsett från det så blir det nog filmhelg som vanligt och lite promenader. :) Vad ska ni göra i helgen då?

Piercing or no piercing?

Har funderat länge på att skaffa piercing i antingen underläppen på sidan eller i näsan. Vad tycker ni?

Mr X.

you got me all curious.

We're trading places.

Hur skulle du känna om jag slutade höra mig helt från ingestans?
Hur skulle du känna om allt du levt i med en person visar sig vara en lögn?
Vad skulle du göra om den person du för första gången på 5 år vågade släppa in i ditt liv och sedan visade sig vara en skit som inte bara ljög om allt utan har noll respekt?
Vad skulle du göra om du gav nyckeln till ditt hjärta till en person som istället för att ta hand om ditt hjärta istället kasta bort nyckeln?

Karma is a bitch and someday it will catch up to you and bite you in the ass. That's what your worth!


Will i ever?

Does it feel like ya
You're never gonna find it
Does it feel like ya
Always one step behind it
Does it feel like ya
Out in this world alone 'cause you been lookin and prayin for love so long
Does it feel like ya
Wishing on a falling star
Does it feel like ya
Lonely and it breaks your heart
'Cause it feels like ya
Ready to let down your guard
Finding somebody's just so hard

How do you find the one you dream about (how do u find it yeah)
If I knew I'd tell you how (swear to God swear to God)
It's kinda hard for me to figure out (and I know you're ready to settle down)
I know you're ready to settle down
If there's a God above please tell me

Tell me will I ever fall in love
Will I be alone forever
Will I ever fall in love
Or will I be alone forever

Another day.

Another day ,chance to make another chance.
A fragile place runnin on empty.
A smile so faint, can barely even break her face,
World is on her shoulders now.

Don't be afraid, he who knows will make a way.
His words alone is what has kept me.

If you catch me dreamin ,please don't wake me til I'm done.
Just leave me sleeping until the morning comes.
Just pass me over, make believe that im not there.
just leave me be ,until he comes..

PLUGG PLUGG PLUGG.


Lillördag? Nej inte i det här landet, istället blir det pluggdag IGEN. Kul va? Tycker inte jag men det är ett måste.

HAHA.


16 år idag.

Lillebrorsan börja bli stor nu, hela 16 år fyller du idag men i mina ögon kommer du fortfarande vara en liten skitunge. Perdon att jag inte kunde fira din stora dag men storasyster skickar mycket kärlek härifrån.



i will always love you and try to protect you from all that's evil <3.

I Mars 2007


i pray that god will lead us back to eachother
                             
20 Juni 2006                                                              memories never die <3

Sömnlösa nätter.

Inatt lyckades jag inte somna förrens kl 5 på morgonen. Jag låg och vände och vred i sängen men utan nytta. Tankarna var nog det som höll mig vaken. Tankar utan svar, ingen höjdare direkt. Det var tankar från vad jag vill göra med mitt liv till varför livet har blivit som det har blivit. Tankarna cirkulerade även till mitt ex (Fransisco aka Pancho). Tror inte jag direkt presenterat hnm i denna blogg men det kanske är dags för det. Jag menar i 2 år var han min trygghet, min andra hand, men som allt annat i livet (känns det som) så sumpa jag det jagh ade med honom. Det gick så långt att han sa upp kontakten med mig totalt och jag kan inte direkt säga att i blame him, det var väll vad jag var värd efter jag gjort honom. Iallafall under de 2 år (cirka) som vi dela så hann vi gå igenom allt mellan himmel och jord, detta gjorde oss starkare men samtidigt drog det oss isär och nu står jag här utan honom. Jag har nog aldrig ångrat något så mycket i mitt liv som hur jag behandlade honom och om jag kunde så skulle jag göra allt ogjort men nu går ju inte det så jag får väll hoppas att på ngt sätt så återförrenas vi. Nu menar jag inte att vi ska vara ett par, för han är redan upptagen med en tjej som han verkar vara lycklig med och det är det minsta han borde få uppleva efter allt, LYCKA men jag vill bara ha honom i mitt liv igen. Kanske låter egoistiskt och det är det nog också men jag har inte haft många personer i mitt liv som visat sin kärlek för mig som han, han var en av få personer på denna jord som jag känt mig trygg med, han var den jag igentligen velat visa all min kärlek till, den kärlek som jag igentligen hade inombords men var för feg för att visa. De som känner mig eller känt mig vet att jag har det jävligt svårt när det kommer att visa känslor, kärlek och att jag behöver ngn. Detta är pga massa saker som jag gått igenom under mitt liv och det har stängt mig. Det stängde mig då och nu har det nog stängt mig ännu mer, tyvärr. Pancho var och är värd allt på denna jord, det är han verkligen. Han var min night and shining armour men jag puttade bort honom, det jag är världsmästare på när jag känner att någon känner för starkt för mig. Istället för att öppna upp mitt hjärta för honom så gjorde jag saker så han skulle tycka om mig mindre, och detta lyckades jag med tillslut. Men till vilken nytta igentligen? I see it clearly now, lite sant? Ja det är det, kanske för sent? Den frågan kan bara han svara på, för det är endast han som kan fatta beslutet om han kan låta mig sakta men säkert komma in i hans liv igen. Och tro mig varje natt ber jag till gud att detta ska ske. Han är faktiskt en av anledningarna jag åkte bort från sverige, inte den enda men en av de. Om du läser det här vilket jag inte tror du gör så nu vågar jag säga det, nästan 3 år försent och på fel sätt (genom internet) men; TE AMO MUCHISIMO, du gav mig styrkan att kämpa, kämpa igenom all skit jag fått kastat mitt hål. Du var och kommer alltid alltid ha en plats i mitt hjärta. Det är tack vare dig jag står kvar på denna jord och jag hoppas och ber att våra vägar ska mötas igen. Jag lovar jag har lärt mig av mina misstag. This time i will stand by you.

Men nog pratat om det, det tär upp för många sår att tänka på honom. Vad mer tänkte jag på inatt när jag låg ensam i min säng och lekte filosof? Jo jag tänkte mycket på varför vi beter oss som vi gör mot de vi älskar? Varför inte visa kärleken vi känner istället för att koncentrera våran styrka på hat? Aja i guess people work in wierdo ways. Sen varför följer man inte sina drömmar mer än att följa de drömmar som bestäms av andra? Var och vad man ska plugga till? Var man bor? När man ska gifta sig, med vem i vissa tillfällen? Även detta finns det nog inga riktiga svar på. Just some thoughts då sömnen var så långt bort så jag inte trodde att det ens var lönt att ligga kvar i sängen.

Man kan väll säga att natten fick mig att öppna ögonen till vissa saker och visade mig vad jag måste ändra på och vad jag bör ändra på.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på mina serier och filosofera vidare ;)
                                  Peace, <3, and Understanding!


Vissa ser en som modell.


emz|| säger: det är bakgrunden på min ipod
emz|| säger: förresten, hurru..
emz|| säger: har du sökt till nån modell grej nån gång`?
rebecca / säger: nej aldrig..haha jag e vekligen INTE modell material..har velat men
emz|| säger: jag tror att du skullekomma in hur lätt som hälst
emz|| säger: okej du kanske e  kort men jag tror de skulle gå hur bra som hälst för dej

 

                                                                                      lite små smickrande måsste jag erkänna.

Ännu en lugn fredag.

Så var man fortfarande sjuk, inte direkt kul men det kunde väll varit värre antar jag. Pappa har nu åkt till stockholm och jag är ännu en hel ensam hemma själv. Nu får jag väll se till att helgen går fort, samt veckan som kommer. Jag vill inte gnälla men snälla ge mig tredje veckan av november!

Vad ska ni göra i helgen då? Något roligare än jag hoppas jag. Jag ska nog försöka ta mig ut på stan imorgon och leta efter lite smått och gott. Vi får väll se om jag har styrkan och orken att gå ut.


studenten 2008, en av de bästa dagarna i mitt liv !

sjukling

Har jag inte världens sötaste pappa? Han kom nyss hem från en middag med sverige ambassadör och har jobbat sen kl halv 9 imorse men trots detta så ska han nu ställa sig och göra pannkakor och en fruktsallad åt mig (lilla sjuklingen). Visst är han gullig? Jag tycker det iallafall. Som det ser ut nu blir det nog ingen skola för mig imorgon heller, vilket inte är så vidare bra med tanke på allt jag missar men som jag skrev i tidigare inlägg så får jag se till att plugga hemma den här helgen så jag inte hamnar för mycket behind.

Nu ska jag fortsätta kolla på mina serier :) Peace, love and understanding!

Ont i halsen.

Igår kändes det som om jag hade världens influense. Jag var snorig, febrig och hade ont i halsen när jag sväljde. Jag hoppades på att det skulle bli bättre om jag vilade så mycket som möjligt så jag gick hem tidigare från skolan för att krypa ihop i soffan under en film. Det gjorde jag också och där blev jag liggande ett bra tag och tillslut somnade jag även men väcktes någon timme efter av ett samtal av pappsen som ville se hur jag mådde. Iallafall mot kvällen mådde jag inte bättre så jag bestämde att jag skulle skulle stanna hemma nästa dag, alltså idag (torsdag) så att det inte skulle bli värre. Nu är jag äntligen uppe efter att ha sovit fram tills kl 14, jag har ätit frukost/lunch och sitter och dricker ett stort glass apelsinjuice som förhoppningsvis gör läkningsprocessen snabbare, jag har även agerat hemmafru och stryckt pappas skjortor och nu ska jag snart krypa ihop i soffan igen. Ska även försöka plugga lite idag men har en käänsla av att det får bli imorgon eller i helgen. Känner nämnligen att jag måste catchup lite för att jag typ halvsovet på lektionerna, men med lite pluggtid hemma så ska det nog lösa sig. För er som är intresserade så har jag drygt 5 veckor kvar på min utbildning, jag hoppas dock att tiden går fort fram till november för dessa studier håller på att göra mig galen. Men heej that's life. Nu ska jag som sagt lägga mig och titta på film ett tag sen får vi se vad jag orkar.

Javisst ja, pappa åker imorgon igen fast denna gång till stockholm, min lillebror fyller nämnligen år plus att han saknar mamma så han blir borta hela helgen plus måndag. Inte så kul för min del eftersom detta innebär att jag får vara själv igen men jag ska nog se till att helgen går fort :)



Peace, love and understanding till er mina söta små läsare.

Am I more boy than girl.

Hur mycket kille är du?

[x] du älskar tröjor med luva
[X] du älskar jeans
[X] hundar är bättre än katter
[X] det är kul när någon gör sig illa Om han/hon skrattar
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, wii eller liknande spel
[x] du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] någon gång har du velat bli en brandman
[ ] våldsamma filmer är bra
[X] du pratar med din pappa för råd
[X] du har massor av kepsar
[/] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[X] du tycker det är snyggt med baggy byxor
[X] du tycker det är knäppt med sovaöverparty (?) med massa folk
[X] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[X] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[/] sport är kul
[X] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers

Antal: 13




Hur mycket tjej är du?

[X] du använder läppstift
[X] du älskar att shoppa
[X] du använder eyeliner/kajal
[ ] du bär färgen rosa
[X] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[X] du älskar att få manikyr och pedikyr
[X] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob,
[X] shopping är en av dina favoritsaker
[X] du gillar inte filmerna star wars
[X] du har gått i dans eller gymnastik
[X] det tar dig ca en timma att göra dig iordning
[X] du har fler än 10 par skor
[X] du bryr dig om hur du ser ut.
[X] du gillar att ha klänning när du kan
[X] du gillar att ha parfym
[X] du använder tjej underkläder*
[X] du lekte med dockor som barn
[X] du gillar att sminka andra för nöjes skull

Antal: 17


MÖÖÖÖNDAG.

K
ära måndag, usch nej snälla bli helg igen haha. Skolan gick dock snabbt idag, men det beror nog mest på att vi hade en annan lärare idag som heter Daniel, måste säga att han är en av de bästa på skolan. Tyvärr så ska han sluta så vi får inte ha honom mer. Buhu, that really sucks. Ikväll har jag för en gångs skull planer. Så fort pappa kommer hem så blir det att förberedda middag och efter vi har ätit så ska vi bege oss till invigningen av ordning&reda affären. Fancy va? :P Nej, kanske inte men det ska iallafall bli kul. Har redan börjat fixa med mitt smink, sen blir det en svart/guldig klänning ikväll. Bilder kommer nog senare om ni vill se(?).


en gammal bild från 2007!

bli frisk dagen.

Har tappat upp ett varmt bad med skum som jag snart ska lägga mig i. Ska även lägga en ansiktsmask så min hud får näring och ser friskare ut. Efter det så ska jag städa och krypa upp i soffan med en varm kopp choklad och kolla på film. Förhoppningsvis så lyckas jag fördriva tiden så att det blir kväll fort så jag får sova. Pappsen kommer hem ikväll också så ska bli mysigt att få träffa honom. Nej nu blir vattnet kallt, dags att hoppa i och njuta.

kan inte sova :/.

Har legat i sängen och vänt och vridit den senaste timmen utan någon vidare framgång. Så mycket tankar har snurrat runt i mitt huvud hela kvällen och jag tror det är anledningen till att jag har så svårt att somna. Jag har legat att tänkt på varför vi människor har så svårt att uppskatta varandra medan vi fortfarande har varandra. Varför vi (eller de flesta av oss ungdomar) spenderar så lite tid med våran familj när vi har chansen och varför vi inte berättar för våra nära och kära hur mycket vi älskar de oftare? Varför ska det behöva hända så förödande saker som att man tex förlorar en nära person för att man ska börja upp ögonen och börja agera annorlunda? Att man kanske tar sig tiden och umgås mer med familjen? Att istället för att gå ut och festa varje helg så har man en hemma kväll med sin familj? Varför gör man inte sånt som har betydelse istället för att ångra att man inte gjorde det när personen inte längre finns på denna jord? Jag säger inte att jag är någon ängel, absolut inte. Jag är och har varit en sån person som inte direkt satt min familj i första hand när det gäller tiden jag spenderat på folk, men nu ska det bli ändring på det. STOR ändring. Det slog mig nämnligen nu när jag låg i sängen att man vet aldrig när man förlorar en person, speciellt inte när ena personen bor utomlands. Jag syftar på min pappa som jag för tillfället bor hos. Visst vi har haft våra problem över åren men det förändrar inte att jag älskar honom och att jag skulle känna sån ångest om jag inte tog vara på tiden jag har med honom. Det är dags att uppmärksama de man har nära och då menar jag inte vännerna, utan jag menar de som varit där sen man föddes; FAMILJEN. För i slutändan är det de personerna som står kvar, vänner varar tyvärr inte alltid förevigt och de som gör är de som man lägger under kategorin familj. jag älskar min familj och skulle göra i stort sätt allt för de, jag önska bara att de kunde se den kärlek jag kände för de. De som känner mig vet att jag har jätte svårt att visa känslor, iallafall de känslor som har med ordet älska att göra, speciellt när det kommer till min familj. Vet faktiskt inte varför det är så vet bara att jag måste ändra på mig innan det är för sent. Om ni känner igen er i min text så är det nog dags för er att ta en tankeställare om hur ni värderar de ni älskar. För dagen vi lever i idag kommer aldrig tbx och det som ni kanske ville säga eller göra kanske ni aldrig får chansen att göra.


Sist vill jag bara säga; Mamma, Pappa, Lillebror - JAG ÄLSKAR ER AV HELA MITT HJÄRTA!


Snälla kom tbx.

Oh I'm missin' you
Baby I'm missin' you

Baby I'm missing you

Things'll never be the same without you...

What did I do to deserve this
I didn't even get one last kiss, from you
Oh baby God took your love from me
He needed an angel so it seems
I need to feel your hands all over me
I need to feel you kissing me
I need to feel you holding me
I need to feel your touch
Cause I miss your love so much
And I can't keep on living this way
I need you here with me
Why could he take you away, from me

It's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself

I would've given you anything
Just to make you happy
Just to hear you say, that you love me one last time
I'd go to hell and back over and over again
Just to prove to you how much I need you here
There is nothing that I wouldn't do
I'd cry for you
I'd lie for you
And there's no doubt that if I could take your place in heaven
I would die for you, yes I will
I would rather give up my life
Than to see tears in your eyes
I can't stand to see you cry

Cause it's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay babe
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself

I just don't know what to do with myself
I cant stand looking at those pictures on my shelf
Knowing it was just one week ago, i stood there and took that picture
There's just one thing that I wanna know
Why would God want to hurt me so bad,
Does He know how much it hurts to be missing you
Baby Im missing you
Baby Im missing you
I love you

oh God damn it I love you
Why did he take you away... from me
Cause I love you so...
I miss you so much baby I just can't go on baby

sov gott bamsebjörn, vi ses i nangiala <3

Mitt hjärta...

... börjar slå snabbare..
ångesten börja svämma över mig..
klumpen sätter sig i halsen och hur mycket
jag än sväljer så försvinner den inte...
jag vet ingenting..
ingenting alls..

vad är det som händer?
vart är du?
vad är det du håller på med? ....

trodde allt var så bra mellan oss men boy was
I wrong, det visade sig att jag endast befann mig
i en saga...

maybe it's just time to move on, without any answers :/

Tänker tbx.

Still remember when I first saw her face
it was just your average day it was May or maybe June
I think I remember, I ran home and told my mom I was in love
she said Corey your just to young to even understand the word
and I don't think your in it at all

It was first time in my life that I
had ever felt this way inside and I knew that it was real
it was the first time the first time
just like the snow fall coming down in June
impossible but it could be true and
I knew that it was real it was the first time

Man you should of seen us holding hands
telling our jokes and making plans
knowing it our hearts it was the start of our ever after
it was then I knew there could never be
anyone for her but me and deep down in her heart she knew it too
I'm telling you

It was first time in my life that I
had ever felt this way inside and I knew that it was real
it was the first time the first time
just like the snow fall coming down in June
impossible but it could be true and I knew that it was real
it was the first time

Then one day we got the news her and her family had to move
there wasn't anything we could do
then I turned and watched her walk away
all my sunshine turned to rain
I don't wanna feel that way again

It was first time in my life that I
had ever hurt so much inside and I knew that it was real
it was the first time the first time
just like the snow fall coming down in June
impossible but it could be true and I knew that it was real
it was the first time

It was first time in my life that I
had ever felt this way inside and I knew that it was real
it was the first time the first time
just like the snow fall coming down in June
impossible but it could be true and I knew that it was real
it was the first time

Missing...

you sara sorino! All of this talk about Kingston University has really go me thinking about either visiting or going a step further and studying there. Well I guess all questions concerning that will be answered in time. Until then I will have to live through your daily incounters with hotties ;)

DÅ...

var biljetten till sverige BOKAD!

Magaluf mitt andra hem.

S
att nyss och kolla igenom bilder från magaluf, samt kika runt lite på bilderna som vännerna från facebook har laddat upp och en känsla av saknad svepte över mig. När man var där så uppskatta man det inte lika mycket som man gör nu i efterhand. Man blev som en familj där nere, man knöt band med folk som förhoppningsvis aldrig går upp. Man levde ett liv som inte går att beskrivas. Man levde livet helt enkelt, som nog inte går att göras på samma sätt någon annanstans. Har nog aldrig haft så roligt i hela mitt liv som jag hade under mina 2 månader där nere som bartender. När jag tänker tbx så inser jag hur sjukt sköööj vi hade det, alla busiga saker vi hitta på medan vi jobba, alla galenskaper man drogs med i. Usch nej nu vill jag bara tbx, vill känna den där känslan igen. Man träffa nya människor varje dag, man festade som om det vore sista gången, man sket i allt och bara flippa. För er som var i magaluf i sommras kanske vet att i november så har några sötnosar från magaluf anordnat en magaluf reunion kryssning, DOCK har jag inte råd att åka till sverige för denna och det känns som en pil i hjärtat. Vill så jätte gärna återse gamla vänner och bara känna lyckans rusa igen. Får väll bara bli att ta mig ner och jobba nästa sommar igen, dock kan detta vara lite svårt då jag redan planerat att resa till colombia med Laura men får väll se till att fixa det på ngt sätt. Ska iallafall dit nästa år, skiteriiiiii.

FUCK IBIZA, FUCK TENERIFFA, FUCK OTHER ISLANDS. DENMARK, NORWAY, SWEDEN. MALLORCA MAGALUF!!!!!!!!!


ONSDAG.

Gårdagens shopping gick inte så bra som jag hade hoppats, hittade bara en av 30 saker som jag hade tänkt köpa men men får ta en tripp på stan imorgon efter skolan för en klänning är ett måste då min vackra gula klänning gick sönder när jag och pappsen var i Alicaten (bild på hur den såg ut efter den gick sönder visas längre ner i inlägget, haha). Dagens intressanta händelser är få, har bara varit i skolan och sen stryckit pappas skjortar för han ska nämnligen åka till paris över helgen med min kära moder. Romantiskt va? Så ensam hemma blir man för andra gången sen jag kom till madrid. Kul kanske ni tycker men nja håller nog inte riktigt med om det eftersom jag inte riktigt lyckats skaffa en vänskapskrets här nere, umgås bara med de som går i min skola och de är ett antal år äldre så känner inte riktigt att det är några jag direkt vill festa med. Kanske låter en aning elakt men tyvärr så är det sant. What to do? Life is tough.

Övriga planer för idag är att inhandla lite smått och gott för helgen och även ansiktsmask samt mer hårtoning så jag får den blåsvarta färgen jag eftersträvde då jag tonade håret första gången men som jag dock inte fick pga attt jag nog hade för mycket hår och för lite hårtoning. Jag ska även boka min biljett till sverige under veckan som kommer, för er som inte vet så ska jag till sverige i början av december och vet inte för närvarande hur länge jag stannar. Har iallafall en del saker som jag måste ta tag i där "hemma", och som inte går att vänta med. Dags att ordna upp mitt liv på vissa fronter. Sen saknar jag såklart vissa av mina busfrön, you guys know who you are, muchisimo love 2 all of yah.

Min kära resfriada har inte heller försvunnit utan snarare blivit värre, helt slut i kroppen och när alarmklockan ringer på morgonen vill jag bara stänga av den och go back to sleep, vilkt hänt lite för ofta den här veckan och resulterat i att jag kommit sent i stort sätt varje dag. Ändring är på sin plats, haha. För er som bryr er så fick min klass en ny lärare igår som alla ogillar, eller inte ogillar men hon är ingen bra lärare helt enkelt. Visar absolut inget intresse för det hon lär ut, vilket i mina ögon har stor betydelse i hur eleverna kommer lära sig, eller i vårat fall inte lära oss. Aja får väll hoppas att hon bytts ut av någon eftersom jag har drygt 6 veckor kvar på skolan. Om de inte gör det så får jag väll gå klaga till skolledningen eller något, vilket jag igentligen inte vill. Jag är ingen sån som gillar att agera gnällspik, min grej.

Nej nu håller ögonlocken på att falla ner, dags att ta en "beauty" nap. Peace out!



RSS 2.0