Kvällskonversationer.

Emir: du är inte singel va?
Jag: jo vadårå?
Emir: aha,nää. du såg inte ut som en singel bara
Jag: haha vad menar du med det?
Emir: jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att inte verka trög.. ta det bara som en komplimang.
Jag: sluta, förklara nu.
Emir: du är fin, du borde vara upptagen haha. feel me?
Jag: auw det var gulligt sagt, tack.
Emir: är bara ärlig!

Thanks for the ego-boost Emir. Alltid trevligt att höra. :)


Bio kväll med älsklingen.


Based on the true story of Leigh Anne and Sean Tuohy who take in a homeless teenage African-American, Michael "Big Mike" Oher. Michael has no idea who is father is and his mother is a crack head. Michael has had little formal education and few skills to help him learn. Leigh Anne soon takes charge however, as is her nature, ensuring that the young man has every opportunity to succeed. When he expresses an interest in football, she goes all out to help him, including giving the coach a few ideas on how best to use Michael's skills. They not only provide him with a loving home, but hire a tutor to help him improve his grades to the point where he would qualify for an NCAA Division I athletic scholarship. Michael Oher was the first-round pick of the Baltimore Ravens in the 2009 NFL draft.

Det var denna film jag och älsklingen var och såg ikväll. Kan ju säga att tårarna var nära att rinna ett antal gånger speciellt när man tänker på att den är baserad på en sann historia. Det är sjukt hur mycket impakt en person kan ha på ens liv och hur det bara tar en enda själ att förändra utsiken för en annan person. En hjälpande hand kan vara skillnaden mellan liv och död. Sen så får den ju också att börja tänka på hur mycket man tar för givet men det blir alltid så efter en känslosam film. Den var iallafall grymt värdig att se, så när den släpps så tycker jag verkligen att ni ska se den!

Efter bion var jag tvungen att åka förbi Högdalen för att lämna in mitt Cv till en krog som jag förhoppningsvis får jobb på. Saknar bartendrandet så håll tummarna att jag får börja jobba med det igen. Sen var det dags att bege sig hemåt för att nu sitta här med ett glas juice och kolla på so you think you can dance. It's the finally, så det är så spännande. Vad har ni själva gjort idag?

Bless!


we gonna get HYPE this wednesday!


"Lokalen"
Blå Bodarna 16
Slussen, Sweden

 

Välkommen till Stockholms nya urbanklubb!
En gång i månaden bjuder vi in dig att festa till det nyaste inom RnB, Dancehall och Hiphop.

Klubben huserar på nyöppnade "Lokalen" i Slussen (Blå Bodarna 16)

...Premiär den 1 september 2010!
På premiären spelar ingen mindre än DJ Preview, DJ Flatline, El-Bravo och DJ Capo!

Våra promoters ser till att det blir en kväll ni sent kommer att glömma.

Åldersgräns: 20 år!

HEADache.

Woop woop, jag är hemma. Sitter med ett stort glas cocacola och försöker bli av med huvudvärken jag lyckats få under dagen. Kanske fick den efter jag slutförde valkompassen som ska hjälpa en välja det parti som passar en bäst. Jag blev minst sagt chockad när jag såg resultatet, nämnligen MILJÖPARTIET. Satt helt förstummad och bara stirrade på skärmen. Gick tillbaka för att se om jag svaret rätt på frågorna som de ställde och till min förvånan så hade jag svaret så som jag själv tycker. Men hej det kan ju inte stämma? Miljöpartiet? Allvarligt? Nej jag står fortfarande fast vid att det är något fel på hemsidan. Haha. När jag gick ut i köket för att berätta för mina föräldrar så var min pappas respons likadan. Så tyvärr kära miljöpartiet, ni må ha blivit mitt reslutat på den där jäkla grejen men ni blir inte mitt val detta år. Efter lite val snack hamnade på ämnet, lägenhet. Det är nämnligen så att jag länge funderat på att flytta hemifrån, känner helt enkelt att det är dags för mig att lämna boet. Börjar bli lite för gammal för att bo hemma och leva efter mina föräldrars regler. Time for me to fly and build my own nest. Så det är väll överst på my to do list just nu och mina föräldrar ställer gärna upp och hjälper. Vi ska nämnligen försöka byta våran 6:a/7:a mot en 4:a/5:a och en 1:a/1 1/2:a. Så både de har någonstans att bo och jag med. Håller bara tummarna att det blir av och att lägenheterna de har att erbjuda är fräscha, vägrar bo i ett ruckel! Not my style, sorry peepz.

Nej nu ska jag forsätta med att pyssla och planera på lite saker. Ska nog även försöka leta lite nya jobb. Wish me luck! Sedan ikväll blir det pasta eller pizza middag i Hagalund hos min colombianska vän Eddie. Filmer blir det förhoppningsvis en del av. Nerladdning is the shit, haha.

Bless.


Regn regn och mer regn.

Nu har jag äntligen kommit hem. Tog sin lilla tid tack vare trafiken. Sitter nyduschad vid köksbordet med mamma medan regnet smattrar mot fönsterrutan. Jag ska snart börja röra mig mot stan för att göra lite ärenden sen kommer jag bli uppplockad i danderyd av Sebastian & Pablo för att åka och planera min hemlighet antingen på någon mysig resturang eller hemma hos S. Håll tummarna nu trots att ni inte vet vad hemligheten är, cause this is going 2 be BIG! För övrigt så ska jag nog träffa en kompis som jag inte träffat på ett tag och bara chilla. Förhoppningsvis hinner jag även stötta på min älskling Johanna under dagen. Kan inte hjälpa att sakna henne, hon har blivit min drog. It's nothin but love. :)

En kort uppdatering kommer säkert under dagen. Hoppas ni får en mysig måndag i regnet.

Bless

Haha.

När vi var i ICA för att handla inför kvällen:

A - "ta en tandborste också"
Jag - "okej dokej" (tänkte inte mer på det då)

Sen när vi kommer till huset:

Jag - "var vill du ha din tandborste?"
A - "den är till dig, jag ställer den i badrummet."
K - "what?! att köpa en tandborste till en brud är det värsta du kan göra. nu får du skylla dig själv. nästa blir att kläder börjar lämnas här."

Haha, ni är för roliga. Tack för tandborsten A.

Fire it up guys!

Just nu ligger jag med en liten hund på magen. Mimmi heter hon och är beroende av närhet. ;) Är för tillfället i Åkersberga och har softat här sen igår natt. Grabbarna står utanför och har precis fired up the grill. Det är snart hamburgardags. Ska bli så himla gott. Detta tråkiga och kalla väder har fört med sig att man helst stannar inne och det gör ju för en perfekt söndag. Efter lunch/middagen så blir det massa film & chips i stora lass. Typisk söndag va? Tjocka sig måste man ju faktiskt få göra ibland.

Igårkväll var en halvdan lördag. Jag hade inte sån större lust att dra ut så det blev en hemmakväll hos min tjejkompis Giuliana i Rågsved med några tjeje, chips, kortlekar, och vodka/sprite. Var dock inte hals på humör så sluta med att jag åkte in till stan och bli upphämtad istället. Var mer sugen på att bara ligga i soffan och kolla film tills man somna och det var exakt vad jag fick göra tillslut. Mysfaktor 1.

Nej nu ska jag gå ner och kolla så de inte har bränt ner hela stället. Hoppas ni andra nyktrar till, blir av m bakis smärtan och får en fortsatt mysig söndag. Ta vara på varje dag. ;)

Bless

Nattens höjdpunkter:

Ana & Bartendern på bedroom:
A - "en redbull vodka och en cider med vodka"
B - *ser ut som ett frågetecken* "hur menar du cider med vodka?"
A - "ja cider och vodka hur svårt kan det vara?" *kollar på mig och gör en min*
Jag - "vad snackar du om? inte ens jag fattar vad du menar när du säger cider med vodka?"
A - " vare inte det du ville ha?"
Jag - "nej jag sa ta du en redbullvodka, jag kan ta en cider"
B - "du borde lära din kompis beställa, är hon nybörjare eller?" *skrattar*
Jag - "ja du vet hur det är med dagen ungdom"
B - "du dricker ur den här inte drinkpinnen, bara så du vet"

sen fortsatte konversationen men orkar inte skriva ut allt. Alla av oss fick ett gott skratt iallafall.

När K fick lite damp och välte två cyklar vilket var ett smått intressant ögonblick. Don't hate my friend. Make love not war. HAHA! Sen skulle vi testa min styrka genom att han hoppade upp på min rygg, vi kan ju säga att det sluta med att vi båda låg på trottoaren som muppar. ;) Duktigt visst?

Fick även kommentaren av M att jag är för vacker för söder, vad det nu ska betyda! Fyllesnack med denna person är en riktig ego-boost. Allt han sa hela tiden var bara massa komplimanger i massor. Thanks!

Natten var fylld av mycket händelsrikt dock hör inte allt till i bloggen. I don't kiss and tell så ni får helt enkelt använda fantasin.


We rocked it out, Chinchilla style.

Gomorron Gomorron eller snarare Godeftermiddag men nu ska vi inte vara pettiga. :P
Här sitter man med en handuksturban på huvudet iklädd morgonrock. Jag kom hem för inte så länge & känner mig faktiskt ganska pigg för att ha festat hela natten. Nu när jag sagt så så kommer jag säkert bli bakis bara poof från ingenstans men men som man bäddar får man ligga, isn't that so people? Igår blev det iallafall förkrök hemma hos mig med en av mina bästa killkompisar, Leo. Det blev en vinare från Sydafrika (surprise) sen så möte vi upp Ana på nivå22 där det blev en stor stark. Det var det enda vi hann med innan vi var tvungen att dra vidare till Ego där det var Bedroom. Stämningen var nice & vi kan ju säga att vi verkligen gjorde det Chinchilla style. Jag tror jag gjorde Ana helt beroende så nu lär hon inte vilja fest på ngt annat sätt. ;) Haha you only do it one way and that's the Chinchilla way!

Nu ska jag ta mig ett stort glass cocacola, kolla på So you think you can dance och ringa lite samtal sen lbir det väll att hitta på ngt för denna lördag också.

Hoppas ni hade en bra början på helgen, Bless.


Gotta have.


Me liiiiiikeeeeeyyy


Da vinci koden & En kopp te.

Just nu sitter jag och avnjuter en kopp te med honung. Eller njuter och njuter, jag är inte direkt någon te drickare men är ens hals emot en så är den. Har ju lovat Ana att bli frisk tills imorn då d blir bus så nu måste jag se till att bli av m den här jäklas ret hostan. Börjar verkligen förstå varför den blivit döpt till just ret hosta för fyfan vad det retar upp en. Mina föräldrar säger att jag låter som ett rodjur när jag hostar, schysst lixom. Aja bättre det än en åsna.

Gällande planerna för ikväll så hade jag tänkt ta det lugnt men sen så tog tvilling sidan tag i mig och jag blev rastlös så nu är min gulliga Ana påväg hit från Södertälje (som en helt annan stad) och sen blir det antingen filmtittande hos en kompis kompis i hans nya hemmabio eller tjejkväll hemma hos mig. Vilket det än blir så kommer vi ha det mysigt, i just know it. :P Nej nu ska jag dricka upp mitt "mumsiga" te och börja klä på mig. Tror nämnligen att det är lite för kallt för att gå ut i linne och velour skjorts eller vad säger ni?

Bless

Ett måste i garderoben...


Vit kavaj people, you gotta have it! Perfekt till en solkysst kropp.


Leopard Monokini.

Leo monokini

Cool or not cool?


Grymt lyckad kväll.

Godeftermiddag people, tanken var ju att det skulle bli en relaxed utgång igår men det var allt än det det blev. Istället blev d redbull vodka, smirnoff ice & ngra cider samt extreeeeeeeeeeeemt mkt dansande. Min kära i love the way you move och det gjorde nog alla killar också, haha. You put a new meaning to booty shake. Många faces som man inte sett på länge som dök upp på Göta Källare och var kul att träffa igen samt nya personer som man var roligt att få lära känna. The night rocked helt enkelt men med rätt sällskap så gör det alltid det, inte sant? Konserten i sig var också tung, kändes verkligen som en walk down memory lane med alla låtar som man lyssna när man var ung och dum. Det var grov kärlek i luften bland publiken också. Man märkte att detta 10 års jubileumet var verkligen betydelsefullt för många. Kom hem gjorde man inte förrens long past my bedtime men det var det värt.

Nu sitter jag och dricker apelsinjuice för att försöka få i mig så mkt c-vitamin som möjligt så att den här jäckla förkyllningen ger sig men det verkar vara mer än bara jag som går igenom detta just nu. Känns som om alla går runt och snorrar. Idag har jag iallafall bokat in en hel del möten som jag ser fram emot. It's time to take control of my life, cause in the end it's all up to me. ;) I call the shots now. Nej nu ska jag mysa lite mer i sängen sen blir det antingen en till utgång eller mys m min käresta.

Tills dess bless.


Bjuder på en kaos bild på min kära & mig <3.


Ken ring @ Göta Källare...

... here we come. Blir trotts allt en mini-utgång med min kära Johanna. Det blev riktigt spontant så nu har jag ganska brottom med att byta om och möta min kära i Tekniska för att sedan bege oss vidare till Medborgarplatsen. Ses där kanske peepz.

Bless

Överraskningen var *trumvirvel*...

...
För er som inte förstår vad bilden föreställer så är det en bild av mitt liv ur ett astrologiskt perspektiv. Jag hade helt glömt att jag nämn för min kompis att jag alltid velat gå till en spåtant eller något liknande. Detta hade gullungen kommit ihåg och ville överraska mig nu när jag kommit hem från Spanien, så han hade bokat tid åt mig hos en astrolog. Extremt intressant och pirrigt var det när hon berättade om mitt liv ur astrologiskt synsätt. Fick mig att inse en hel del saker, så nu är det bara att sikta högt cause believe me i'ma be somethin big one day! Eftersom vi var 1 timme tidiga så blev det ett stopp på ett mysigt kafe i gamla stan & efter astrologi "övningen" så var vi hungriga igen så det fick bli sushi stället i kungshallen. Riktigt roligt hade jag, tack vare dig S. Du gjorde verkligen en grå regnig dag till solsken. Kan fortfarande inte förstå hur du lyckas med dina överraskningar på saker som jag glömt att jag ens nämnt för dig. Betyder väldigt mycket att du gör det dock. :) You rock helt enkelt. Om du läser det här så glöm inte att vi ska på bio innan du börjar skolan igen!

Kvällens planer blir antingen pluggkväll (vilket behövs) eller att gå på Ken Rings grej på Göta Källare. Fortfarande lite osäkert på hur jag ska göra då det verkar som att många jag känner inte ska gå men men who knows. Det får bli spontant helt enkelt. Sålänge bless.

3 olika glas med blandningar av citron&honung.

Euuuwk så var man överdrivet förkyld. IGEN. Dumma magaluf sjukan! Bestämde mig för att gå upp tidigt idag för att hinna med lite saker som måste fås gjort samt försöka vända om dygnet som jag lyckats vända om totalt i magaluf. Just nu sitter jag i sängen med SvD, glas med: 1. hongung&citron, 2.te och honung, 3. ett glas med en cvitamin brustablett. Dags att bli frisk på riktigt. Slut på onyttigheter och igång med träning samt nyttig kost. Som jag sa innan har jag varken tid eller råd att bli sjuk. Har för mycket bollar i luften som jag inte kan tappa så om du hör det här dumma förkylning så kan du dra åt helvete. You hear that? :P

Dagens planer är att ringa massa samtal, fixa lite med olika jobb, bli frisk & sedan ska jag iväg på en överraskning min kompis har ordnat åt mig. Ska bli spännande eftersom jag inte har någon aning om vad det är. But hey, i love surprices! Får uppdatera er om vad det var när jag kom hem. Tills dess bless!


Tuesday.

Nu ligger jag i sängen efter att ha tagit ett efterlängtad bubbelbad med tända ljus. Skönt skönt skönt är det jag har att säga om det. Dock så är jag sur på min hals just nu som vägrar bli bättre. Har rett hosta och kan knappt svälja just nu. :( Buhu för mig. Och min snorighet ska vi inte ens börja på. Vill ju inte äckla er, haha. Får bli massa vitaminer imorn till frukost så jag får ordning på den här sabbla förkylning har nämnligen inte tid att ligga hemma och snytta mig. Har tusen saker att stå i just nu. Allt från att börja leta lägenhet till att skaffa nytt jobb och fixa&trixa inför den stora hemligheten som jag ännu inte kmr avslöja.

Dagen har spenderats i Stadshagen med en vän. Var rätt skönt att bara relaxa hela dagen men ångesten steg lite när man såg att klockan närmat sig 18 och jag fortf inte gjort ngt vettigt. Aja får bli mkt mer saker gjort imorn helt enkelt. Hur har eran dag varit? Förhoppningsvis bra.

Nej nu börjar ögonen mina falla så jag ska nog krypa längre ner i sängen och mysa framför tvn tills jag somnar. Tills dess bless.

:D


Back from espana.

Då var hemma efter 10 dagar på min vackra ö, Magaluf. Det var ett kärt reunion men en aning av en besvikelse också. Det var faktiskt som citat " things were better before " när det gällde vissa saker med ön. Bland annat så var det inte alls lika många där detta år som det var när jag jobbade där 2008. Det var lite små tråkigt tycker jag. Det gjorde på ett sätt att det inte blev samma känsla men man kan väll säga att jag föll tbx i samma spår som när jag bodde där. Kändes som om jag aldrig lämnat ön. Det enda som saknades den här gng var min kära Anna och rumskamrat Susanne samt alla andra som man lärde känna där nere. Man blev ju som en liten familj! Saknar den känslan av att vakna upp till frukosten min kära Susanne gjorde varje gng jag var bakis, jobba tsms och sedan gå och käka middag kl 6 på morgonen för att sedan gå och festa på de ställena som fortf var öppet.

Resan denna gång var blandad på både känslor och äventyr. Det blev ca 5 dagars festande för min del och 10 för min brorsas. Men som sagt han har ju inte ens fyllt 18 så för hnm är detta nytt och spännande. Jag kände mig snarare gammal, haha. Det fanns tom en kväll då jag saknade festlivet i sthlm, detta har då aldrig hänt tidigare. Har jag mognat ännu mer sedan 2008? You bet your ass i have och det bevisades där nere. När jag väll var ute och klubba så blev d knappt ngt drickande, utan satt och drack vatten hela tiden. För de som känt mig länge blev ju mer än chockade kan jag ju säga. Mycket sol och badande blev det iallafall. Så nu är en av mina missions klara för denna sommar och det var att bli svart. Once you go black you never go back, äre inte så man brukar säga? Har tom funderat på att testa sola solarium för att behålla min gyllenbruna eller snarare svartliknande färg. Vad tycker ni om det? Har bara solat solarium en gång i mitt liv innan. Aldrig riktigt tyckt om det då jag känner mig instängd och tänker direkt på en skräckfilm. Haha, mobbad i know. Sett för många horror movies kanske.

Nu när jag är tbx så blir det bara att hitta nytt jobb, städa ur mitt locker på gröna lund och jobba ihjäl mig till mitt nya stora äventyr som jag fortf kommer hålla hemligt för er läsare. Jag vill inte berätta något förrens allt är 100%.

Nu ska jag fortsätta kolla på lite bilder från Spanien. :) Gör en till updatering imorn.

<3.

My best friend got swagg.


jag älskar dig <3.


90 questions that let's you get to know me better.

1. Hur mycket pengar har du på din mobil?
För tillfället har jag 200 kronor på mobilen, men funderar på att skaffa iphone 4 med abonnemang.

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
Ja det har jag faktiskt, men från vem är en hemlis tills vidare.

3. Vem tillbringade du två timmar med idag?
Ingen änsålänge med tanke på att jag precis vaknat och ännu inte tagit mig ur sängen.

4. Hur lång är du?
157 cm. Shorty what it is.

5. Vilken är den senaste filmen du sett?
Någon riktigt skum film som visades på tv 5 igår. Dock kommer jag inte ihåg namnet på den.

6. Hur löd ditt senaste sms?
Oki. Hoppas du hade kul. Ring när du har tid. Puss.

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa när det är något viktigt, smsa då svaret inte behövs direkt.

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta.

9. När såg du senast din mamma?
Oj, var så länge sedan att jag inte ens minns sist jag såg henne. I början av förra veckan kanske?

10. Icke godkänt i något ämne?
Ja jag valde att få IG i religion A & B då jag inte nöjde mig med ett G.

12. När vaknade du idag?
13.30 (somnade kl 05.00 imorse)

13. Vilken är din favoritplats?
Min säng.

14. Vilken plats föredrar du minst?
Framför tvättmaskinen.

15. Vem får dig att må bra?
Min faster.

16. Hur stor är din säng?
160cm bred.

17. Vad sover du i?
Om jag får välja själv så sover jag helst naken.

18. Hur många kuddar har du i sängen?
4 st sovkuddar och 3 st prydnadskuddar.

19. Var har du bott/bor?
Några dagar i Colombia, 5 år, 15 1/5 år i Sverige och 6 månader i Spanien.

20. Tycker du om kinamat?
Ja, kan väll hända att man äter det som bakismat eller som familjemiddag någon söndag.

21. Tycker du om kaffe?
Usch fy och blä. Inga gula tänder här inte.

22. Vad dricker du helst till frukost?
Cocacola eller apelsinjuice.

23. Kan du spela poker?
Kan och kan, behöver nog någon som friskar upp mitt minne lite.

24. Känner du till någon med samma födelsedatum som dig?
Ingen som jag kan komma på just nu, men vet att det finns någon.

25. Vill du ha barn?
Ja, ett helt fotbollslag.

26. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska & Spanska.

27. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej men varit nära för många gånger.

28. Föredrar du havet eller bassäng?
I like them both, beror på vilket land jag befinner mig i.

29. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, väskor och teknikprylar.

30. Äger du dyrbara smycken?
En hel del.

31. Kan du rulla med tungan?
Fråga runt så lär du får ett svar. ;)

32. Vem är den roligaste människan du känner?
Har flera som kan få mig att le, men en av de som har lite små sjuk humor är nog Kalle.

33. Vad har du för ringsignal?
Damian Marley feat Nas - As we enter.

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja.

35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Har inget rött i min närhet.

36. Kan du byta olja på bilen?
Ja.

37. Vilken var den senaste boken du läste?
Skämms att säga det men det var ett tag sen jag läste en bok. Kanske dags?

38. Dansar du i bilen?
Haha, har du aldrig hört talats om sittande dansen eller?

39. När var du i kyrkan senast?
Vet inte.

40. Hur många hål har du i öronen?
4 st.

41. Har du någon piercing?
Ja i naveln.

42. Har du någon tatuering?
Japp. Jag har skrivit KARMA bakom mitt högra öra.

43. När slutade du med gosedjur?
Aldrig.

44. Har du pojkvän/flickvän?
Vi får se var det leder.

45. Har du en bästa vän?
Ja, Leo.

46. Vad är ditt mobil nummer?
Maila mig så får du det om det skulle behövas.

47. Vad ska du göra ikväll?
Jag ska nog ha myskväll eller grillkväll.

48. Har du några syskon?
1 lillebrorsa.

49. Vill du flytta hemifrån?
Om jag vill, men det kommer när det är dags.

50. Det första du tvättar i duschen?
Håret.

51. Hur mår du just NU?
Jag mår bra.

52. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
Har ingen crush just nu.

53. Berätta om din senaste dröm.
Jag drömde att jag träffade min bästa killkompis som gick bort för några år sen.

54. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?
Nej jag har ju stjärntecknet tvilling så som ni vet så tröttnat vi lätt på saker.

55. Vad vill du ha just nu?
Ett förstahandskontrakt i centrala Stockholm, ett fast jobb som jag älskar & sportbil.

56. Har du räknat till 1000 någon gång?
Haha, varför skulle jag göra det? Waste of time.

57. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
I bite on it.

58. Använder du smileys?
Kan hända.

59. Har du träffat någon kändis?
Ja det har jag.

60. Gillar du keso?
Euuuwk nej.

61. Vilken låt hade du sist i huvudet?
Alborosie - Diversity.

62. Hur många länder har du besökt?
Oj en del, min mamma var flygvärdinna när jag var liten så har varit i många länder som jag inte minns.

63. Är dina föräldrar stränga?
Ja.

64. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
Man ska aldrig säga aldrig. Kanske får upp modet till det någon dag.

65. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
Min Dolce Gabanna klocka.

66. Brukar du hyra film?
Nä, är lite olaglig när det gäller hur jag ser mina filmer, but don't tell anyone.

67. Var kommer du vara på lördag?
I magaluf. :) Lääängtar.

68. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
Mina föräldrar skulle faktiskt ha åkt till USA samma dag som det skedde och pappa skulle ha befunnit sig på WTC dagen efter det hände så jag tackar gud att de inte hann dit.

69. Vad åt du till lunch?
Har inte ätit något än, vaknade bara för nån timme sedan.

70. Har du lockigt hår?
Nej, har självfall som man så fint kallar det.

71. När grät du senast?
När en killkompis från USA ringde och sa att en barndomsvän blivit mördad.

72. Har du gått in i en vägg någon gång?
Nope, det har jag faktiskt lyckats undvika.

73. Favoritårstid?
Sommar, utan tvekan. Men höst/vinter kan vara mysigt if you got someone special.

74. Vem höll du senast i handen?
En killkompis.

75. Sover du med TVn på?
Kan hända men brukar vara ganska duktig med att stänga av den innan jag somnar.

76. Tycker du att du är gammal?
Jag kan faktiskt erkänna att jag har en liten åldersnoja just nu. Vill ha gjort mer än vad jag hunnit med men det kommer. Next year is gonna be my year.

77. Är du mörkrädd?
Om någon lyckas skrämma upp mig efter en skräckfilm så kanske men annars nej. Jag är liten men tuff.

78. Gillar du ditt liv just nu?
Jag borde kanske göra det, men jag vill ha mer. Man ska aldrig nöja sig, alltid sträva efter att utvecklas ännu mer.

79. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
Bara om det finns mycket tid, händer sällan.

80. Har du bra syn?
Ja det tycker jag nog.

81. Var är dina föräldrar just nu?
En ö ute i skärgården.

82. Vad har du på dig just nu?
Hotpants och en mag tshirt.

83. Vad var det senaste du köpte?
Räknas det att min brorsa precis kom in med en cocacola som han köpt åt mig?

84. Hatar du mer än 3 personer?
Hata är ett extremt starkt ord.

85. Använder du sushipinnar?
Nej för jag äter inte sushi.

86. Äger du ett vapen?
Nej inte vad jag vet men who knows what i'll find om jag börjar leta i gamla lådor.

87. Gillar du ditt hår?
Ja, men längre ska det bli.

88. Gillar du dig själv?
Tro det eller ej men har inte världens bästa självförtroende. I'm working on it.

89. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
Hm den frågan är omöjlig att svara på.

90. Hur ofta använder du MSN?
Jag är alltid inloggad men jag snackar sällan.


It's on my shoppinglist.


En bild...

... kan få mig att hamna på ruta ett igen när det gäller dig!

Sometimes...

the hardest thing is to say goodbye, but it's gotta be done.


RSS 2.0